Al Falah University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Al Falah University βρίσκεται στην καρδιά του Εμιράτου του Ντουμπάι και είναι αποφασισμένο να γίνει ένας από τους κορυφαίους θεσμούς της ανώτερης εκπαίδευσης του έθνους. Το Πανεπιστήμιο μας προσφέρει ένα περιβάλλον διδασκαλίας και μάθησης που παράγεται από ένα διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, υποστηριζόμενο από την εκπαιδευτική τεχνολογία και την τεχνολογία των επικοινωνιών, καθώς και από πηγές βιβλιοθηκών. Σε αυτό το παραδειγματικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, οι μαθητές θα έχουν κίνητρα να κατανοήσουν πειθαρχικές έννοιες, εργαλεία και δεδομένα που θα τα προετοιμάσουν για πιο προηγμένη εκπαίδευση ή για ικανοποιητικές και παραγωγικές σταδιοδρομίες που συμβάλλουν στην περαιτέρω εθνική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Τα τρέχοντα ακαδημαϊκά προγράμματα του Πανεπιστημίου μας στο Κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων, το Κολλέγιο Νομικών και το Κολλέγιο Μαζικής Επικοινωνίας έχουν επιλεγεί βάσει της καθιερωμένης ζήτησης από τους φοιτητές, της διαθεσιμότητας εξαιρετικών μελών ΔΕΠ με δυνατότητα σύνδεσης της θεωρίας με την πρακτική στην έρευνά τους καθώς και τις ανάγκες των δημόσιων και ιδιωτικών τομέων του έθνους για πτυχιούχους σε αυτούς τους κλάδους.

Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι και εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο μας θα ασχοληθούν επίσης με τη διεπιστημονική μάθηση και θα μάθουν να ασκούν δεξιότητες κριτικής σκέψης, με βάση την ανεξάρτητη μάθηση εκτός των τάξεων τους καθώς και τη συζήτηση στην τάξη καθώς και την εφαρμογή της έρευνας και της γνώσης. Οι φοιτητές μας θα επωφεληθούν από προγράμματα εθνικής, περιφερειακής και διεθνούς συνεργασίας που θα εμπλουτίσουν την εκπαίδευσή τους.

Al Falah University θα επιδιώξει να αναπτύξει περαιτέρω εκπαιδευτικές ευκαιρίες για τους σπουδαστές σε επιπρόσθετα κολέγια, σε εύθετο χρόνο, βάσει του πενταετούς στρατηγικού μας σχεδίου, οδηγούμενο εν μέρει από τη συνεχή έρευνα αγοράς που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις εξελισσόμενες ανάγκες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οραμα

Το όραμα της AFU είναι να διακριθεί ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια τόσο στα ΗΑΕ όσο και στο ΣΣΚ μέσω της ακαδημαϊκής έρευνας, της εκπαιδευτικής αριστείας, της βιωματικής μάθησης, της επιδίωξης της γνώσης και της συνεχούς διανοητικής εξερεύνησης. Για όλους τους ενδιαφερόμενους, η AFU στοχεύει στη διατήρηση ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος το οποίο προσθέτει αξία μέσω της εμπειρίας των σπουδαστών στη λογική λογική, την κριτική σκέψη, τις εφαρμοσμένες δεξιότητες και τη δημιουργικότητα. Η AFU τηρεί τα διεθνή πρότυπα και μπορεί να αναγνωριστεί για τη σημαντική πρόοδο διατηρώντας παράλληλα τις τοπικές πολιτιστικές και ηθικές αξίες των ΗΑΕ και του ΣΣΚ. Η AFU αποσκοπεί στην επίτευξη τοπικής και διεθνούς αναγνώρισης ακαδημαϊκών προγραμμάτων, έρευνας και κοινοτικών υπηρεσιών.

Αποστολή

Το AFU είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην καρδιά του Ντουμπάι και προάγει την αριστεία στη διεπιστημονική διδασκαλία, την έρευνα και την εμπλοκή της κοινότητας. Το πανεπιστήμιο προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε σειρά εθνικών και διεθνών φοιτητών. Συμμετέχοντας σε κριτική και αναλυτική σκέψη, δημιουργική επίλυση προβλημάτων και καινοτομία, οι απόφοιτοι της AFU είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν δεόντως και επαγγελματικά στην ευημερία της κοινωνίας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Οι δηλώσεις αποστολής και όρασης της AFU εγκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο (Διοικητικοί Σύμβουλοι) πριν από τη δήλωση. Θα επανεξεταστούν και θα επανεκτιμηθούν περιοδικά για να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή τους και η χρησιμότητά τους στην παροχή συνολικής στρατηγικής κατεύθυνσης στην AFU.

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
Al Rebat St,Al Garhoud Area,Deira - Dubai - United Arab Emirates
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

FAQ

Άλλη