American University In the Emirates

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

American University In the Emirates σύνθημα του Εμιράτου (AUE) είναι ότι «Τίποτα δεν είναι αδύνατο» και μέσω αυτής της ενδυναμωτικής φράσης συνεχώς ωθεί τους σπουδαστές του να αναλάβουν τις σπουδές τους όπως να πάρουν τον κόσμο της εργασίας μέσα από ένα τέλεια κατασκευασμένο Pathway επιτυχίας.

Από τότε που ιδρύθηκε το 2006 με διαπίστευση από το Υπουργείο Παιδείας, η AUE έχει αυξηθεί με έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό φοιτητών από 25 διαφορετικές χώρες. Με ένα αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα άθικτο, η AUE διαθέτει επτά κολέγια Media και Mass Communication, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νομικά, Καλές Τέχνες και Σχεδίαση, Πληροφορική Πληροφορική, Εκπαίδευση και Ασφάλεια και παγκόσμιες μελέτες, οι οποίες καλύπτουν όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες όλων των κυριαρχούν και εξειδικευμένες αγορές.

Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν από διάφορες ειδικότητες, πολλές από τις οποίες είναι εντελώς μοναδικές για την περιοχή του ΣΣΚ και τη Μέση Ανατολή ως σύνολο. Αυτό τους ενθαρρύνει να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στο έργο τους και να ενισχύσουν τις ικανότητές τους μάθησης με μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων που διδάσκονται από πληθώρα εκπαιδευτικών, που κατέχουν διδακτορικά από όλο τον κόσμο και φημίζονται για τα δικά τους ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

Η αποστολή της AUE είναι να συνεχίσει να προχωράει, να υιοθετεί νέες τεχνολογίες και να χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθοδολογίες που προσθέτουν αξία σε όλα τα πλήθη της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Αυτό που θέτει το AUE εκτός είναι ο στόχος να δημιουργηθούν οι ηγέτες να πρωτοπορούν στους αντίστοιχους τομείς σπουδών τους. Οι ηγέτες αποφοίτων του AUE, όχι οι οπαδοί, οι διευθύνοντες σύμβουλοι, όχι οι υπάλληλοι, οι στοχαστές και οι επίλυσης προβλημάτων, όχι μόνο οι μέτριοι μαθητές, οι οποίοι συμβάλλουν στη συνεχή πρόοδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η προσέγγιση της AUE είναι προσαρμοσμένη σε μια κεντροθετημένη στάση των σπουδαστών που θέτει τις ανάγκες των μαθητών στο προσκήνιο. Ο στόχος είναι η ανύψωση των επιπέδων των αποτελεσμάτων των μαθητών, ενθαρρύνοντας και βοηθώντας την εξέλιξή τους με πρακτική εμπειρία και συνεχή σύνδεση με τις πολυάριθμες συνεργασίες του Πανεπιστημίου.

Η AUE πιστεύει ακράδαντα ότι γεννιούνται σπουδαίες στιγμές και καλλιεργούνται μεγάλες ευκαιρίες. Το Πανεπιστήμιο εδρεύει σε μια μεγάλη χώρα και μια πόλη παγκόσμιας κλάσης, η οποία απαιτεί μια παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση για να πραγματοποιήσει το όραμα των ηγετών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

AUE Vision

Το American University In the Emirates (AUE) είναι αφιερωμένο στο να είναι ένα από τα κορυφαία ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο Pathway για να γίνουν οι μαθητές δημιουργικοί, αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην κοινότητα.

Αποστολή της ΕΕΑ

Το American University In the Emirates (AUE) δεσμεύεται να προσφέρει ποιοτικά, πολυεπιστημονικά, ερευνητικά και προσανατολισμένα στην καριέρα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προετοιμάζουν τους μαθητές για επιτυχή απασχόληση και συνεχή τριτοβάθμια εκπαίδευση.

AUE Core Values

  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής
  • Σεβασμός και Αξιοπρέπεια
  • Ίσες Ευκαιρίες και Αναγνώριση
  • Διαφάνεια, εμπιστοσύνη και ακεραιότητα
  • Καινοτομία και δημιουργικότητα
  • Ανθεκτικότητα και Επιχειρηματικότητα
  • Διαχείριση και οικονομική βιωσιμότητα
  • Ασφάλεια και περιβαλλοντική ευθύνη
  • Ομαδική εργασία και εταιρική σχέση

Τοποθεσίες

Ντουμπάι

Address
Dubai Intl. Academic City,
P.O. Box: 503000, Dubai, UAE

Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ask a Question

Άλλη