Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Exeed School of Business and Finance είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βασίζεται σε ΗΑΕ, για να φέρει την ποιοτική εκπαίδευση των αμερικανικών ινστιτούτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των βρετανικών ινστιτούτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η Exeed, που βρίσκεται στη Sharjah, διευκολύνει την επαγγελματική εκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στους επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου μέσα από τις συνεδρίες της τάξης, αλλά και μέσω της εξειδικευμένης εικονικής πανεπιστημιούπολης που είναι γνωστή ως EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance είναι διαπιστευμένο από κορυφαίους οργανισμούς διαπίστευσης, οργανισμούς διαπίστευσης και επαγγελματικούς φορείς και το σχολείο διευκολύνει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα Μεταπτυχιακά στην Επιστήμη, τα Μεταπτυχιακά Διπλώματα, τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και τα Επαγγελματικά Βραχυπρόθεσμα Προγράμματα.

Το Exeed School έχει σχολή σε διάφορα πανεπιστήμια με δεκαετίες εμπειρίας στη βιομηχανία και στον ακαδημαϊκό κόσμο και μια ομάδα διαχειριστών προγραμμάτων, συμβούλων σταδιοδρομίας, συμβούλων εισαγωγής και συντονιστών προγραμμάτων.

Αποστολή:

Είμαστε σε μια αποστολή να εξοπλίσουμε τους σημερινούς επαγγελματίες, τους διευθυντές και τους ηγέτες με εκτεταμένες γνώσεις και ικανότητες για να εκτελούν και να είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν τον δυναμικό κόσμο του μέλλοντος. Για να επιτύχει την αποστολή του, το ESBF δημιουργεί ένα οικοσύστημα όπου ένας επαγγελματίας θα εκπαιδευτεί, θα εκπαιδευτεί και θα πιστοποιηθεί από ταλαντούχους σχολές παγκόσμιας κλάσης και από την διορατική μάθηση από κορυφαία ιδρύματα εκτός από την απόκτηση προσόντων από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Οραμα:

Το ESBF θέλει να γίνει ο πιο περιζήτητος προορισμός για την εκπαίδευση στην εκτελεστική εξουσία στην περιοχή, όπου οι επαγγελματίες θα μπορούν να βρουν τα πιο επιλεγμένα παγκόσμια προσόντα από κορυφαία πανεπιστήμια και αναγνωρισμένους οργανισμούς σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, βοηθώντας τους να αποκτήσουν στέρεες γνώσεις στους τομείς της πρακτικής τους και υπερέχουν στις επιλεγμένες αρένες τους, συμβάλλοντας έτσι στην οικοδόμηση μεγάλων οργανώσεων, στην οικοδόμηση βιώσιμων κοινοτήτων και στην οικοδόμηση ενός προοδευτικού έθνους που να υποστηρίζει τις αρχές της δεοντολογίας και της ακεραιότητας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Address
Oman Online, Ομάν
Address
Σαουδική Αραβία Online, Σαουδική Αραβία
Address
Σιγκαπούρη Online, Σινγκαπούρη
Address
Μπαχρέιν Online, Μπαχρέιν
Address
Ινδία Online, Ινδία
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Ντουμπάι, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Address
Καναδάς Online, Καναδάς
Address
Νιγηρία σε απευθείας σύνδεση, Νιγηρία
Address
Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία
Address
Μπανγκαλόρου, Καρνάτακα, Ινδία
Address
Αμπού Ντάμπι, Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Address
Μαλαισία Online, Μαλαισία
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Address
Ριάντ, Επαρχία Ριάντ, Σαουδική Αραβία
Address
Τζέντα, Επαρχία Μκκάκ, Σαουδική Αραβία
Address
Dammam, Ανατολική περιφέρεια, Σαουδική Αραβία