Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Διεθνής Διδακτορική Σχολή ΤΠΕ ιδρύθηκε το 2001 και η επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική. Το διδακτορικό πρόγραμμα παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διεξαγωγή προηγμένης έρευνας σε πανεπιστήμια, δημόσιους φορείς ή ιδιωτικούς οργανισμούς με σκοπό την προώθηση της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου και τη δημιουργία μιας διοικητικής τάξης με υψηλού επιπέδου επαγγελματική κουλτούρα και αντίστοιχο διεθνές άνοιγμα.

Ο ειδικός στόχος του διδακτορικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που μπορούν να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας και καινοτόμα συστήματα πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών που απευθύνονται στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Επιδιώκει επίσης να ενισχύσει τις επιχειρηματικές ικανότητες των σπουδαστών διδακτορικού επιπέδου παρέχοντας ειδική κατάρτιση και ευκαιρίες για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.

Η Διεθνής Διδακτορική Σχολή ΤΠΕ προσφέρει ένα ευρύ πρόγραμμα κατάρτισης που εκμεταλλεύεται τον πολυεπιστημονικό χαρακτήρα του διδακτικού προσωπικού και τη διαθεσιμότητα εργαστηρίων προηγμένου επιπέδου. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στο Διεθνές Διδακτορικό Σχολείο των ΤΠΕ να ενεργοποιήσει συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών και εκπαιδευτικές ενότητες με παρόμοιους φορείς σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα, το ερευνητικό έργο του Τμήματος, χάρη σε ένα σταθερό δίκτυο συνδέσεων μεταξύ της Σχολής και του επιχειρηματικού κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ερευνητικών Κέντρων της περιοχής, έδωσε σημαντικές ευκαιρίες κατάρτισης σε περισσότερους από 700 διδακτορικούς φοιτητές από το 2001. Οι περισσότερες από τις Οι διδακτορικοί φοιτητές είναι διεθνείς και προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Από την ίδρυση της Σχολής, έχει δημιουργήσει περισσότερους από 500 γιατρούς έρευνας. όλοι τους εργάζονται επί του παρόντος σε ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια ή / και επιχειρήσεις σε παγκόσμια κλίμακα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

ICT International Doctoral School University of Trento

Το πρόγραμμα PhD Information and Communication Technology (ΤΠΕ) παρέχει τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή προηγμένης έρευνας σε πανεπιστήμια, δημόσιου ... [+]

Γλώσσα

Το διδακτορικό πρόγραμμα παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διεξαγωγή προηγμένης έρευνας σε πανεπιστήμια, δημόσιους φορείς ή ιδιωτικούς οργανισμούς με σκοπό την προώθηση της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου και τη δημιουργία μιας διοικητικής τάξης με υψηλού επιπέδου επαγγελματική κουλτούρα και αντίστοιχο διεθνές άνοιγμα. Ο ειδικός στόχος του διδακτορικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες που μπορούν να αναπτύξουν υψηλής ποιότητας και καινοτόμα συστήματα πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών που απευθύνονται στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Επιδιώκει επίσης να ενισχύσει τις επιχειρηματικές ικανότητες των σπουδαστών διδακτορικού επιπέδου παρέχοντας ειδική κατάρτιση και ευκαιρίες για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.... [-]

Ιταλία Trento
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ICT School