Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα διεξάγει έρευνα, εκπαίδευση και διδασκαλία στους τομείς της Βιομηχανικής Μηχανικής, ιδιαίτερα στους τομείς της Μηχανικής, της Μηχατρονικής, της Μηχανικής Υλικών, των Ηλεκτρονικών και Μικροηλεκτρονικών Συστημάτων, των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης και των Μέτρων και Μοντέλων Βελτιστοποίησης για τη λήψη αποφάσεων.

Οι ερευνητικοί στόχοι του Τμήματος αφορούν τη δομή των υλικών. τα χαρακτηριστικά και τις εφαρμογές τους · νέα υλικά και τεχνολογίες · Συστήματα αυτοματοποίησης διαδικασιών και μηχανημάτων. παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας · το σχεδιασμό και την υλοποίηση μηχανικών / ηλεκτρονικών ολοκληρωμένων συσκευών, με ειδικές λειτουργίες σε καινοτόμες εφαρμογές. τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και των διαδικασιών.

Το Τμήμα συνεργάζεται με διάφορα εθνικά και διεθνή ερευνητικά ιδρύματα και ασχολείται με βασικά και εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα, με ισχυρή σύνδεση με τον βιομηχανικό κόσμο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών: Βιοϋλικά και Βιοϊατρικές Τεχνολογίες, Επιστρώσεις και επιφανειακές επεξεργασίες, Διάβρωση και φθορά, Πειραματικός χαρακτηρισμός και αριθμη ... [+]

Διδακτορικό πρόγραμμα στον τομέα των υλικών, της μηχανικής και της μηχανικής συστημάτων

ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ 2018

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018, ώρες 4.00 μ.μ. (2 ώρα GMT)

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, οι διαδικτυακοί υποψήφιοι πρέπει να επιλέξουν ποιο τομέα έρευνας (μέγιστο 2, καθορίζοντας τη σειρά προτιμήσεων) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση.

Ακολουθεί η δημοσίευση της δεύτερης πρόσκλησης υποβολής υποψηφιοτήτων με θέσεις που καλύπτονται από ερευνητικές υποτροφίες (Assegni di ricerca). όλες οι θέσεις στη δεύτερη πρόσκληση θα αφορούν συγκεκριμένα θέματα. Οι αιτήσεις για τη δεύτερη κλήση θα γίνουν αποδεκτές και από τους συμμετέχοντες σε αυτή την πρώτη κλήση, αλλά όσοι θα είναι νικητές τόσο στην επιλογή της πρώτης όσο και στην δεύτερη κλήσης θα αφαιρεθούν αυτόματα από την πρώτη, αφού τα κέρδη η δεύτερη πρόσκληση θα θεωρηθεί ως η πρώτη επιλογή για τον υποψήφιο και ως εκ τούτου δεσμευτική... [-]

Ιταλία Povo
November 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Ιταλία