Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη ενός από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά πανεπιστήμια του Καναδά στο Πανεπιστήμιο Acadia. Ως επίσημο σεμινάριο των Καναδών Βαπτιστών του Ατλαντικού Καναδά (CBAC) και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Acadia, η ADC έχει διακεκριμένη ιστορία εξοπλισμού των χριστιανών για το πλήρες ωράριο και το εθελοντικό υπουργείο στον Καναδά και στον κόσμο. Προσφέροντας προγράμματα σπουδών πλήρους και μερικής φοίτησης στα πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, καθώς και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης, οι μαθητές ADC αμφισβητούνται από τους καθηγητές τους για να κάνουν ερωτήσεις, να διερευνήσουν τα βάθη της πίστης τους και να καλλιεργήσουν καλώντας, είτε ακαδημαϊκό είτε επαγγελματικό, μέσω αυστηρής πνευματικής διδασκαλίας, ουσιαστικού πνευματικού σχηματισμού και πρακτικής εμπειρίας του υπουργείου.

Οι επιπτώσεις της ADC είναι τοπικές και παγκόσμιες. Ο πολυδιάστατος φοιτητικός μας πληθυσμός άνω των 200 φοιτητών προέρχεται από τον Καναδά και περισσότερες από 12 χώρες και αντιπροσωπεύει 15 ονομασίες. Μέσα από τις ποικίλες συνεργασίες μας, οι σπουδαστές μπορούν να σπουδάσουν, να ερευνήσουν και να ασχοληθούν με μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου ή τα πιο απομακρυσμένα χωριά του βορείου Καναδά

Δεσμευόμαστε να εξοπλίσουμε άντρες και γυναίκες από διαφορετικό υπόβαθρο και περιβάλλον για να υπηρετήσουμε άλλους στην αγάπη και γνώση του Ιησού για να κερδίσουμε εμπιστοσύνη στο Λόγο του Θεού για να μιλήσουμε στις πραγματικότητες της ζωής σήμερα:

Ανάπτυξη Γνώσης: Διδάσκουμε με ακαδημαϊκή αυστηρότητα και πιστή δέσμευση. Καλλιεργούμε δεξιότητες στην έρευνα και στη διά βίου μάθηση. Παράγουμε έρευνα και δημοσιεύσεις που δημιουργούν γνώσεις και διερευνούν νέες ιδέες.

Καλλιέργεια Προσωπικού Σχηματισμού: Διευκολύνουμε τον Χριστιανικό σχηματισμό και προωθούμε τη σχετική κοινότητα. Τονίζουμε την εξερεύνηση της ταυτότητας, την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη.

Καλλιέργεια δεξιοτήτων: Αναπτύσσουμε ικανότητες για το υπουργείο εκκλησιών και την ευρύτερη χριστιανική υπηρεσία. Εμείς καθοδηγούμε τους ηγέτες σε συνεργασία με τις τοπικές εκκλησίες και άλλους οργανισμούς.

Το ADC είναι διαπιστευμένο από την Ένωση Θεολογικών Σχολών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Acadia Divinity College

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην Acadia για να κερδίσετε την ενέργεια, τις δεξιότητες και το βάθος που χρειάζεστε για τη μακροχρόνια διαδρομή στο υπουργείο κ ... [+]

Ένας γιατρός του Υπουργείου Acadia θα σας βοηθήσει:Παρέχοντας ευκαιρίες για προσωπική αναζωογόνηση μέσω λατρείας, φιλίας και ενθάρρυνσης ενώ βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη στο όμορφο καταφύγιο όπως η περιοχή της κοιλάδας Annapolis της Νέας Σκωτίας.Εμπλουτίζοντας το μυαλό και την ψυχή σας περνώντας βαθύτερα μέσα από την προηγμένη μελέτη της γραφής και της θεολογίας.Εμπλουτίζοντας την πνευματική σας ζωή μέσα από μαθήματα και συντροφικότητα στον πνευματικό σχηματισμό.Ενίσχυση των δεξιοτήτων του υπουργείου και της ηγεσίας σας μέσω προχωρημένων πρακτικών μαθημάτων από επαγγελματίες του ακαδημαϊκού τομέα.Βοηθώντας σας να διεξάγετε έρευνα αιχμής για να ανακαλύψετε τις ιδέες για την αποτελεσματικότητα του υπουργείου στον 21ο αιώνα.... [-]
Καναδάς Wolfville
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve

Acadia Divinity College