Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Universidad de la Sabana είναι ένα νέο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κολομβίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1979 και έχει αποκτήσει φήμη για την ακαδημαϊκή αριστεία καθώς και για την καινοτομία, την τεχνολογία και τη διεθνοποίηση. Η Sabana κατέχει επίσης την Εθνική Διαπίστευση Υψηλής Ποιότητας που χορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας της Κολομβίας, είναι το νεώτερο πανεπιστήμιο της Κολομβίας με 8ετή επιστροφή.

Η μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση βασίζεται στις επτά στρατηγικές προτεραιότητες του Πανεπιστημίου:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana , Κολομβία από το Universidad de la Sabana στο Vimeo.

Αποστολή

Universidad de la Sabana , ένας πολιτικός φορέας ανώτερης εκπαίδευσης, διασφαλίζει ότι οι καθηγητές, οι φοιτητές και τα άλλα μέλη του πανεπιστημιακού σπιτιού δεσμεύονται ελεύθερα να αναζητούν, να ανακαλύπτουν, να επικοινωνούν και να διατηρούν την αλήθεια σε όλα τα πεδία της γνώσης, στην ενότητα της ζωής και με συνοχή της σκέψης, των λέξεων και των ενεργειών, βασισμένων σε μια χριστιανική αντίληψη του ανθρώπου και του κόσμου, ως τρόπος συμβολής στην κοινωνική πρόοδο.

Προωθεί τον σεβασμό στην υπερβατική αξιοπρέπεια του ανθρώπου και, σε ένα περιβάλλον υπεύθυνης ελευθερίας, προάγει την ολοκληρωτική τελειότητα όλων των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, με εξατομικευμένη προσοχή και δημιουργική, αυστηρή και διεπιστημονική ακαδημαϊκή άσκηση.

Επιπλέον, ενθαρρύνει να κάνει και να βιώσει την εργασία ως υπηρεσία και ένα μέσο για την οικοδόμηση μιας δίκαιης, ειρηνικής και υποστηρικτικής κοινωνίας.

Το πανεπιστήμιο αφορά όλους τους τομείς της κοινωνίας και συμβάλλει με θεμιτές λύσεις στα πολλαπλά και σύνθετα προβλήματα του μέσω διεπιστημονικών, ικανών και υποστηρικτικών εργασιών. Το έργο αυτό είναι το αποτέλεσμα της κοινής δράσης έρευνας και διδασκαλίας που επικεντρώνεται στο κοινό καλό, τη συνύπαρξη και τη συνεργασία μεταξύ ανδρών - χωρίς καμία διάκριση - και στην άνευ όρων αναγνώριση της ανθρώπινης ζωής, του προσώπου και της οικογένειας στην κοινωνία.

Οραμα

Το πανεπιστήμιο σχεδιάζει το μέλλον του λαμβάνοντας υπόψη δύο σημεία εκκίνησης: την εσωτερική του πραγματικότητα και τις εξωτερικές δυνάμεις που βαρύνουν στο παρόν. Αυτό το μέλλον είναι αυτό που διατυπώνει και επιβεβαιώνει την αποστολή του και εκφράζει τους στόχους και τις προσδοκίες του μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να αναγνωριστεί.

Από αυτή την προοπτική:

 • Θέλουμε να καταστήσουμε το Universidad de la Sabana ένα κέντρο ανώτερης, πρώτης τάξεως γνώσης, που εξυπηρετεί το πρόσωπο, την οικογένεια και την κοινωνία. Θέλουμε να «εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους της γνώσης με μια χριστιανική αίσθηση ζωής». Σε αυτό το ευνοϊκό περιβάλλον για γαλήνιο προβληματισμό, θέλουμε να καλλιεργήσουμε την επιστήμη που βασίζεται στις πιο σταθερές αρχές και θέλουμε το φως να προβάλλεται σε όλα τα πεδία της γνώσης. »* Για να επιτύχουμε αυτό το επίπεδο ποιότητας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις περισσότερες να τους προσφέρουμε τα μέσα για να συνεχίσουμε την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουμε τους τεχνικούς και οικονομικούς πόρους που θα μας επιτρέψουν να διεκπεραιώσουμε την αποστολή μας.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να είναι ανοικτό σε όσους επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση. ένα άτομο που είναι ικανό να διεγείρει τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης και ανθρώπινης κοινωνίας μέσω της εργασίας τους, εκτιμώντας την δικαιοσύνη της κρίσης, τη συνοχή της ζωής και την προθυμία της να υπηρετήσει.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που εκτιμά βαθύτατα το άτομο, τις ανάγκες και τις αναπτυξιακές του φιλοδοξίες, σε κάθε πτυχή.
 • Θέλουμε επίσης ένα πανεπιστήμιο του οποίου τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι όλα αφοσιωμένα στην αποστολή και τους σκοπούς του.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που επικεντρώνεται στους καθηγητές του, προάγοντας την ανθρωπιστική, επιστημονική, τεχνική και καλλιτεχνική παιδαγωγική κατάρτιση και έρευνα. Επίσης, θέλουμε καθηγητές που απολαμβάνουν συνεχείς ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο του οποίου οι καθηγητές και οι υπάλληλοι θα βρουν όλοι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και τα απαραίτητα μέσα για μια αξιοπρεπή και άνετη ζωή για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο με υψηλού επιπέδου σπουδαστές, πεπεισμένο για το ακαδημαϊκό τους έργο, με μια κριτική σκέψη και μια ώριμη και υπεύθυνη προοπτική της ζωής.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να είναι ανοικτό σε όλους τους ανθρώπους που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο επίπεδο στο οποίο διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που, έχοντας συνειδητοποιήσει τις συνθήκες και την πραγματικότητα στην οποία εντάσσεται, γίνεται ένας μόνιμος και έγκυρος συνομιλητής ενώπιον της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας και πριν από τους διάφορους τομείς της κοινωνίας και του πολιτισμού. ένα πανεπιστήμιο που προωθεί τη συνεργασία για την ανάπτυξη σχεδίων και κοινών προγραμμάτων και για την ανταλλαγή ταλέντων και πόρων.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να χρησιμεύει ως φάρος φωτός, να διαφωτίζει και να εκπέμπει έναν πολύ δομημένο τρόπο σκέψης σε όλους τους τομείς της γνώσης, από χριστιανική προοπτική.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο, του οποίου η προσήλωση στην ανάπτυξη της γνώσης συμβάλλει στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων και στην ανταπόκριση στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες της κοινωνίας.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που είναι ανοικτό στη διάδοση γνώσεων και είναι έτοιμο να δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες και να κάνει την εκπαίδευση μόνιμη και ευέλικτη διαδικασία.

 • Θέλουμε να κάνουμε το Universidad de la Sabana εστιασμένο στην ανώτερη γνώση , της πρώτης τάξης, στην υπηρεσία του ατόμου, της οικογένειας και της κοινωνίας.
 • Θέλουμε να «εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους της γνώσης με μια χριστιανική αίσθηση ζωής». Θέλουμε να καλλιεργήσουμε την επιστήμη σε αυτό το περιβάλλον, που θα οδηγήσει σε έναν γαλήνιο προβληματισμό, βασισμένο στις πιο σταθερές αρχές και θέλουμε να προβάλλεται το φως του μέσα από όλα τα πεδία της γνώσης. »* Για να επιτύχουμε αυτό το επίπεδο ποιότητας, τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, να τους προσφέρουμε τα μέσα για να συνεχίσουμε την εκπαίδευσή τους και να αποκτήσουμε τους τεχνικούς και οικονομικούς πόρους που θα μας επιτρέψουν να διεκπεραιώσουμε την αποστολή μας.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να είναι ανοικτό σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν επαγγελματική κατάρτιση . ένα σχολείο που, αξιολογώντας τα κριτήρια της ειλικρίνειας, της συνοχής της ζωής και της προθυμίας να υπηρετήσει, είναι ικανό να διεγείρει, μέσω της εργασίας του, τη διαμόρφωση μιας πιο δίκαιης και ανθρώπινης κοινωνίας.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να εκτιμά τους ανθρώπους, τις ανάγκες τους και τις αναπτυξιακές τους φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα .
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο στο οποίο όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας δεσμεύονται για την αποστολή και το σκοπό τους. Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που επικεντρώνεται στους καθηγητές του, προάγοντας την έρευνα και την ανθρωπιστική, επιστημονική, τεχνική και καλλιτεχνική και παιδαγωγική τους κατάρτιση και θέλουμε καθηγητές που απολαμβάνουν μόνιμες ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους και τη βελτίωση τους.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο στο οποίο όλοι οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι να βρουν ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης , καθώς και τα απαραίτητα μέσα για μια αξιοπρεπή και άνετη ζωή για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο με ικανότατους σπουδαστές, πεπεισμένους για το ακαδημαϊκό τους έργο, με κρίσιμη ικανότητα και ενήλικη και υπεύθυνη προοπτική ζωής.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να είναι ανοικτό σε όλους τους ανθρώπους με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο επίπεδο στο οποίο διδάσκονται στο σχολείο, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που, έχοντας συνειδητοποιήσει τις συνθήκες και την πραγματικότητα στην οποία εντάσσεται, γίνεται ένας μόνιμος και έγκυρος συνομιλητής ενώπιον της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας και πριν από τους διάφορους τομείς της κοινωνίας και του πολιτισμού. ένα πανεπιστήμιο που προωθεί τη συνεργασία για την ανάπτυξη σχεδίων και κοινών προγραμμάτων και την ανταλλαγή ταλέντων και πόρων.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που να χρησιμεύει ως φάρδος φωτός, να διαφωτίζει και να εκπέμπει έναν πολύ δομημένο τρόπο σκέψης σε όλους τους τομείς της γνώσης από χριστιανική άποψη.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο, του οποίου η δέσμευση στην ανάπτυξη της γνώσης συμβάλλει στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων και στην ανταπόκριση στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες της κοινωνίας.
 • Θέλουμε ένα πανεπιστήμιο που είναι ανοικτό στη μετάδοση της γνώσης , έτοιμο να δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες και να κάνει την εκπαίδευση μόνιμη και ευέλικτη διαδικασία.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, στο Πανεπιστήμιο. Foco cultural de primer orden, 25 Χ 1960.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Universidad de la Sabana

Το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα στοχεύει στην κατάρτιση ερευνητών με στέρεες θεωρητικές και μεθοδολογικές γνώσεις για την ερμηνεία των επικοινωνιακών προβλημάτων του σημερινο ... [+]

Το ακαδημαϊκό μας πρόγραμμα, το οποίο εγκρίθηκε με την απόφαση 19693 της 28ης Σεπτεμβρίου 2017, αποσκοπεί στην κατάρτιση ερευνητών με στέρεες θεωρητικές και μεθοδολογικές γνώσεις για την ερμηνεία των επικοινωνιακών προβλημάτων του σημερινού κοινωνικού πλαισίου. Το πρόγραμμά μας απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές από διαφορετικούς τομείς της γνώσης, κυρίως τις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, με σκοπό την ενίσχυση της κατανόησης νέων και προηγμένων ερευνητικών τεχνικών, ιδεών και προσεγγίσεων που σχετίζονται με τον τομέα της Επικοινωνίας.... [-]

Κολομβία Chía
August 2019
Μερική παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia