Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

RISEBA Είναι ένα πανεπιστήμιο τύπου ιδιωτικό υψηλότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα πλήρως διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Δημοκρατίας της Λετονίας. Ύπαρξη ένα από τα πρώτα ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λετονία, σήμερα RISEBA είναι μεταξύ των 10 μεγαλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Λετονία (Τόσο των δημόσιων όσο και ιδιωτικών) με σχεδόν 3000 μαθητές, συμπεριλαμβανομένων 200 διεθνείς φοιτητές, Που παρακολουθούν 19 προγράμματα σπουδών των διαφόρων επιπέδων και κατευθύνσεις, Και πάνω από 8000 αποφοίτους. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών RISEBA έχει περάσει από μια σημαντική μεταμόρφωση από μια μικρή φιλόδοξο σχολείο των επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο που παρέχει, εκτός από τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση των προγραμμάτων, μελέτες στις επικοινωνίες, τις τέχνες οπτικοακουστικών μέσων και της αρχιτεκτονικής, μετατρέποντας έτσι τον θεσμό σε «τόπο όπου επιχειρήσεων συναντά τις τέχνες».

RISEBA ξεχωρίζει από τα άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως εκείνο στο οποίο σαφή διεθνή εστίαση και διακρίνεται για την αποκλειστικότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρονται και την ποικιλία των γλωσσών διδασκαλίας.

RISEBA παρέχει προγράμματα τα οποία είναι είτε μοναδικά στην αγορά ή εισήχθησαν για πρώτη φορά στην αγορά από RISEBA. Είναι ένας από τους λίγους θεσμούς που προσφέρει πλήρη προγράμματα σπουδών σε τρεις γλώσσες - λετονικά, αγγλικά και ρωσικά.

RISEBA απλώνεται σε πέντε περιοχές: τρία κτίρια RISEBA κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκονται σε Ρίγα (Η πρωτεύουσα), ένα περιφερειακό υποκατάστημα βασίζεται στην Daugavpils (Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Λετονία).

RISEBA Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Από την ίδρυσή της το 1992, RISEBA έχει καθοδηγείται από την αποστολή του "να είναι μια πύλη για διεθνή καριέρα», τονίζοντας ότι το πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές του και τους αποφοίτους για διεθνή σταδιοδρομία και τονίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι μαθητές διδάσκονται "για εξαγωγή".

Η κύρια ιδέα πίσω από την αποστολή της είναι ότι RISEBA θέλει να βεβαιωθεί ότι οι μαθητές του είναι ανταγωνιστικές στις διεθνείς αγορές, είναι πολιτισμικά γνωρίζουν, μπορούν να εργαστούν σε διεθνείς ομάδες, είτε στη χώρα καταγωγής τους ή στο εξωτερικό και ανταγωνίζονται επιτυχώς στις παγκόσμιες αγορές.

RISEBA βλέπει τους αποφοίτους του ως εν δυνάμει εργοδότες που θα συμβάλουν στην Λετονίας, της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, είναι σε θέση να εργαστούν σε διεθνείς εταιρείες στη Λετονία και στο εξωτερικό, είναι ευαίσθητα και ανεκτική σε διαπολιτισμικές διαφορές, και είναι ενεργοί συνεισφέροντες πολυεθνικών ομάδων.

Ανταποκρινόμενη στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος και την επιδίωξη νέων ευκαιριών RISEBA επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς - δημιουργικές βιομηχανίες, δηλαδή τις επικοινωνίες, τα μέσα ενημέρωσης και την αρχιτεκτονική, και στο μέλλον βλέπει τον εαυτό της ως "ένα οικονομικά βιώσιμο, διεθνώς αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο των επιχειρήσεων, των τεχνών και της τεχνολογίας ".

Καθοδηγούμενη από το όραμά RISEBA της περιλαμβάνει τρεις σημαντικές ακαδημαϊκές συνιστώσες ή τα σχολεία:

  • School of Business με Bachelor, Master και Διδακτορικό προγράμματα, τα οποία καλύπτουν τους τομείς των επιχειρήσεων, τη διαχείριση και την οικονομία - Σχολή Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Bachelor και Master στις τέχνες και επικοινωνιών - Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, το οποίο προσφέρει σήμερα ένα πρόγραμμα Bachelor στην Αρχιτεκτονική.

RISEBA είναι διεπιστημονική, πολυπολιτισμική πανεπιστήμιο παρέχει την παγκόσμια αγορά εργασίας με έξυπνη, δημιουργική και ανεξάρτητα σκεπτόμενα άτομα. RISEBA ξεχωρίζει για την άριστη εκπαίδευση, διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία, η υψηλή ποιότητα των αποφοίτων, άριστη ερευνητική βάση και υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό.

Πέντε βασικές αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο του τι κάνει RISEBA:

  • Διαφάνεια: RISEBA είναι γνωστή για την ατομική προσέγγιση του στους μαθητές. Το προσωπικό έχει δεσμευθεί να δημιουργήσει μια μελέτη-φιλικό περιβάλλον που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την ανταπόκριση.
  • Συνεργασία: RISEBA συμμετέχει ενεργά σε τοπικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και προωθεί την επαγγελματική ανάπτυξη του προσωπικού και των φοιτητών του. Μαζί με τους αποφοίτους και τους συνεργάτες του, το ίδρυμα δημιουργεί μια εξαιρετική ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας μελέτης.
  • Δια Βίου Μάθηση: RISEBA προωθεί τη δια βίου μάθηση των μαθητών. Η δια βίου μάθηση συμβάλλει στην ανάπτυξη της Λετονίας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως τη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης με σταθερή οικονομική ανάπτυξη, περισσότερες θέσεις εργασίας και μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή.
  • Διαφορετικότητα: RISEBA είναι μια γέφυρα μεταξύ της Δυτικής και της Ανατολικής Ευρώπης, η οποία βοηθά τους μαθητές να κάνουν το πρώτο βήμα στο δρόμο για διεθνή καριέρα. RISEBA εξασφαλίζει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, προσφέροντας διάφορα προγράμματα σπουδών, τις μορφές των σπουδών και κατάρτισης σε διάφορες γλώσσες.
  • Ηθική και Κοινωνική Ευθύνη: τρένα RISEBA κοινωνικά υπεύθυνες διευθυντικά στελέχη και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν το ρόλο της επιχειρηματικότητας στην δημιουργία και διατήρηση της υψηλής ηθικής πρακτικής στο επαγγελματικό περιβάλλον και την κοινωνία στο σύνολό της, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την κατάλληλη προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

RISEBA

Αυτή η διαπανεπιστημιακή Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων υλοποιείται από δύο λετονική συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Πανεπιστήμιο RISEBA και η BA School of B ... [+]

Αυτή η διαπανεπιστημιακή Διδακτορικό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων υλοποιείται από δύο λετονική συνεργαζόμενα πανεπιστήμια: Πανεπιστήμιο RISEBA και η BA School of Business. Αυτό το πρόγραμμα θα χρησιμεύσει ως θερμοκοιτίδα για τους μελλοντικούς ηγέτες της σκέψης στον ακαδημαϊκό χώρο όσο και στην πράξη με εμβάπτιση τους σε σημαντικές ερευνητικές και επιτρέποντάς τους να συνεργαστούν στενά με ανώτερους σχολή. ... [-]

Λετονία Riga
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά