Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Νο.1 Στην Αγγλία για ικανοποίηση των σπουδαστών

Είτε πρόκειται για μαθήματα θεμέλια είτε για προπτυχιακούς τίτλους, ένα μάστερ ή ένα διδακτορικό, το Keele είναι ένας τόπος όπου οι σπουδαστές ευδοκιμούν - είμαστε υπερήφανοι που είμαστε κοινό Νο 1 στην Αγγλία για Ικανοποίηση Μαθήματος στο Πανεπιστήμιο Guardian League Table 2019, εκτός από την κατατάσσονται στην Αγγλία για την ικανοποίηση των σπουδαστών στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα του 2018, των ευρέων πανεπιστημίων. Είμαστε επίσης βραβευμένοι με το χρυσό στο πρόσφατο πλαίσιο αριστείας στον τομέα της διδασκαλίας.

Βάλτε τον εαυτό σας στη σωστή θέση

Βρίσκεται στην καρδιά της Αγγλίας, η Keele ξεχωρίζει τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην έρευνα. Είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για το εύρος της διδασκαλίας μας και είμαστε περήφανοι για τη στενή κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων.

Φοιτητής

Εξερευνήστε τα ακαδημαϊκά σας ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας μέσω του εύρους των μαθημάτων του Keele, του εύρους των μαθημάτων επιλογής και της ιστορίας της διεπιστημονικής διδασκαλίας και μάθησης.

Μεταπτυχιακές σπουδές

Προσφέρουμε μια σειρά από μεταπτυχιακά μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε περαιτέρω στον τομέα σας και να ξεχωρίσετε από το πλήθος της καριέρας που επιλέξατε.

Μεταπτυχιακή έρευνα

Ως ερευνητικό Πανεπιστήμιο, το Keele προσφέρει μια υποστηρικτική ερευνητική κουλτούρα, καθώς και εξελιγμένες και εξαιρετικά αναγνωρισμένες ερευνητικές εγκαταστάσεις και ακαδημαϊκή διδασκαλία.

Διεθνής μελέτη

Το φοιτητικό σώμα του Keele εκπροσωπεί πάνω από 120 διαφορετικές εθνικότητες. Προσφέρουμε μια φιλόξενη πανεπιστημιούπολη που αποδεικνύει τα οφέλη ενός τόσο ποικίλου πληθυσμού πολιτισμών και ιδεών.

Ευκαιρίες

Keele University πάντα τολμούσε να είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για τα μαθήματα που προσφέρουμε.

  • Σπουδάζω στο εξωτερικό

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με ένα πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό.

  • Μαθαίνω μια γλώσσα

Το Κέντρο Γλωσσών στο Keele προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για τη μελέτη αγγλικών και σύγχρονων γλωσσών.

  • CPD και ηγεσία

Προσφέρουμε μια σειρά από μικρά μαθήματα CPD και ηγεσίας.

109332_109267_students31.jpg

Παγκόσμια ηγετική έρευνα

Το Keele συμβάλλει στην αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο, συμμετέχοντας στην έρευνα αιχμής. Αντιμετωπίζουμε μερικά από τα πιο επείγοντα προβλήματα της κοινωνίας, όπως η γήρανση, η παγκόσμια υγεία και η ανανεώσιμη ενέργεια. Είμαστε υπερήφανοι που το 97% της έρευνάς μας θεωρήθηκε παγκόσμια ηγετικό ή διεθνής (REF 2014).

Έρευνα στο προσκήνιο

Παρέχουμε διακριτική έρευνα της υψηλότερης ποιότητας, αναγνωρισμένη διεθνώς για την αριστεία της.

Ερευνητικά Ινστιτούτα

Τα διεπιστημονικά ινστιτούτα διεξάγουν έρευνα αιχμής που στοχεύει στην αντιμετώπιση μερικών από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της κοινωνίας. Φέρνουν μαζί τους φοιτητές, ακαδημαϊκούς και ερευνητές από όλο το Πανεπιστήμιο και χρησιμεύουν ως κόμβοι που διεγείρουν τη συνεργασία και τη συζήτηση.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Keele University

Η έρευνα στην εκπαιδευτική πολιτική βασίζεται σε μια ποικιλία πνευματικών παραδόσεων, συμπεριλαμβανομένης της κρίσιμης κοινωνικής πολιτικής, των μεταštruδομικών θεωριών δ ... [+]

Η ομάδα μας έχει δύο γενικές γραμμές ερευνητικής δραστηριότητας.

Το πρώτο αφορά την κατανόηση της πηγής, του πεδίου εφαρμογής και του τρόπου της εκπαιδευτικής πολιτικής. δηλαδή τη διερεύνηση της προέλευσης των πολιτικών, της φύσης και του ορισμού των προβλημάτων που καλείται να λύσει η εκπαίδευση και των ιστορικών, πολιτιστικών και κοινωνικών πρακτικών που φιλτράρουν ή μεσολαβούν πολιτικές. Το δεύτερο αφορά τις εκπαιδευτικές πρακτικές και τις επιδόσεις και την ανάπτυξη της ποιότητας στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών για το εκπαιδευτικό δυναμικό των νέων τεχνολογιών, τις μορφές αριστείας στη διδακτική πρακτική και την απόδοση των σχολείων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Keele
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Explore the Keele Difference