Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η πορεία προς την πρωτοποριακή ηγεσία

Η Αφρικανική Σχολή Οικονομικών έχει την έδρα της στο Abomey-Calavi, (Κοτονού, Μπενίν). Σήμερα προσφέρουμε τέσσερα μεταπτυχιακά προγράμματα στο επίπεδο των μεταπτυχιακών σπουδών: Μεταπτυχιακό στις Μαθηματικές, Οικονομικές και Στατιστικές (MMES), Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Μάστερ στις Αναπτυξιακές Μελέτες (MDS) και Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA). Έχουμε επίσης ένα εκτελεστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ένα Ph.D. πρόγραμμα στα Οικονομικά. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τρέχοντα και τα μελλοντικά μας προγράμματα. Το ΧΑΑ είναι η επέκταση του Ινστιτούτου Εμπειρικής Έρευνας Πολιτικής Οικονομίας (IERPE), που ιδρύθηκε το 2004, σε ένα πανευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο. Συνολικά 95 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο ASE (71 MMES πρόγραμμα, 24 MBA) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, που προέρχεται από 15 διαφορετικές χώρες. Τα μέλη του Τμήματος (19) προέρχονται από κορυφαία πανεπιστήμια από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Στόχοι

Η Αφρικανική Σχολή Οικονομικών συνδυάζει τις αφρικανικές ρίζες με μια παγκόσμια προοπτική και είμαστε πρόθυμοι να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας ακολουθώντας την αριστεία στις ακόλουθες πτυχές:

  • Να παρέχουμε στους φοιτητές μας ανώτερη κατάρτιση στους επιλεγμένους τομείς σπουδών τους. Μια καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση που καλλιεργεί τη δημιουργικότητά τους, την κριτική σκέψη, τις παγκόσμιες προοπτικές και την πολιτιστική συνείδηση. Και μια ζωή στην πανεπιστημιούπολη που τους προετοιμάζει να είναι ηγέτες της κοινότητας και δια βίου μάθηση.
  • Να είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα έρευνας και μεταπτυχιακών σπουδών, να επιδιώκει τη γνώση τόσο σε βασικούς όσο και σε εφαρμοσμένους τομείς και να συνεργάζεται στενά με κυβερνητικές υπηρεσίες, επιχειρήσεις και βιομηχανία για την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης.
  • Να παρέχει ένα ανοιχτό περιβάλλον ευνοϊκό για την ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και καινοτόμων ιδεών μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού και των επιστημόνων από όλο τον κόσμο, με διαφοροποιημένο υπόβαθρο και εξαιρετικά διδακτικά και ερευνητικά επιτεύγματα.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

African School of Economics

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του ASE στα Οικονομικά παρέχει διδακτορική εκπαίδευση σε οικονομικά μοντέλα σύμφωνα με ορισμένα από τα καλύτερα προγράμματα στη Βόρεια Α ... [+]

PhD στα Χρηματοοικονομικά

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του ASE στα Οικονομικά παρέχει διδακτορική εκπαίδευση σε οικονομικά μοντέλα σύμφωνα με ορισμένα από τα καλύτερα προγράμματα στη Βόρεια Αμερική. Είναι ανοιχτό για τους φοιτητές που ολοκληρώνουν με επιτυχία τα προγράμματα MMES, MBA ή MPA στο ASE, αλλά είναι επίσης ανοιχτοί για υποψηφίους που προέρχονται από άλλα προγράμματα που κατέχουν ήδη πτυχίο Master. Το διδακτορικό πρόγραμμα στοχεύει να εκπαιδεύσει τους μαθητές να παράγουν καινοτόμες και αυστηρές έρευνες και να βοηθήσουν τους μαθητές να γίνουν υποδειγματικοί καθηγητές σε κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο.... [-]

Μπενίν Cotonou
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά