Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αποστολή του Πανεπιστημίου του San Martín de Porres
"Να εκπαιδεύσουμε ικανούς επαγγελματίες με σταθερές ανθρωπιστικές, ηθικές, ηθικές και πολιτικές αξίες, να συμβάλουμε στη δημιουργία γνώσης μέσω της έρευνας και να προωθήσουμε τη διάδοση της επιστήμης, της τεχνολογίας και του πολιτισμού." Προωθήστε τη δράση μας στην κοινότητα, προωθώντας την οικοδομώντας μια σύγχρονη και ισότιμη κοινωνία ».


Όραμα του Πανεπιστημίου του San Martín de Porres
"Να εμφανιστεί στην Quacquarelli Symonds κατάταξη μεταξύ των 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο ή μεταξύ των 10 καλύτερα πανεπιστήμια στη Λατινική Αμερική για το έτος 2021."


Αποστολή του Ινστιτούτου για την Ποιότητα της Εκπαίδευσης
"Προσδιορίστε κατάλληλους επαγγελματίες με σταθερές ηθικές και πολιτικές ανθρωπιστικές αξίες, συμβάλλετε στη δημιουργία γνώσης μέσω της έρευνας και προάγετε τη διάδοση της επιστήμης, της τεχνολογίας και του πολιτισμού, προβάλλετε τη δράση μας στην κοινότητα, ενθαρρύνετε την κατασκευή ενός σύγχρονη και δίκαιη κοινωνία ".


Όραμα του Ινστιτούτου για την Ποιότητα της Εκπαίδευσης
"Επίτευξη ακαδημαϊκής αριστείας στο υψηλότερο επίπεδο των επαγγελματικών προσόντων μέσω των διδακτορικών και διδακτορικών σπουδών στην Εκπαίδευση, επιβεβαιώνοντας την εικόνα της υψηλής θεσμικής αξιοπιστίας και ηγεσίας, της συνεχούς βελτίωσης της ακαδημαϊκής ποιότητας, του υψηλού αισθήματος ευθύνης και της κοινωνικής ευαισθησίας και τη δέσμευσή του στην περουβιανή κοινωνία. "


Θεσμική Πολιτική

 • Σεβαστείτε το άτομο.
 • Αναζήτηση για την αλήθεια
 • Ακεραιότητα (ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και αφοσίωση στην υπηρεσία).
 • Αναζήτηση για την αριστεία.
 • Ηγεσία (ακαδημαϊκή, τεχνολογική και άλλες).
 • Καινοτομική και επιχειρηματική στάση.
 • Διατήρηση του περιβάλλοντος
 • Ομαδική δουλειά
 • Αποτελεσματική επικοινωνία
 • Δέσμευση για την ανάπτυξη της χώρας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό Εκπαίδευσης

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Το πρόγραμμα Διδακτορικό στην Εκπαίδευση αποτελείται από ακαδημαϊκές μελέτες βασισμένες στην έρευνα. Σκοπός του είναι να αναπτύξει τη γνώση στο υψηλότερο επίπεδο. ... [+]

Το πρόγραμμα Διδακτορικό στην Εκπαίδευση αποτελείται από ακαδημαϊκές μελέτες βασισμένες στην έρευνα. Σκοπός του είναι να αναπτύξει τη γνώση στο υψηλότερο επίπεδο.

Πτυχιούχος προφίλ

Ο γιατρός στην εκπαίδευση, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του San Martin de Porres, έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

Κατευθύνει ομάδες διεπιστημονικής έρευνας και εκπαιδευτικής καινοτομίας και συμμετέχει σε αυτές, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις ικανότητες των Επιστημών της Παιδείας, της Μεθοδολογίας Έρευνας και των σχετικών κλάδων.Συμμετέχει στη διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα του εκπαιδευτικού συστήματος, ιδιαίτερα στα προγράμματα μεταπτυχιακών και συνεχιζόμενων σπουδών, για τα οποία αναπτύσσει νέες διαδικασίες διδασκαλίας και μάθησης κατάλληλες για το εν λόγω επίπεδο εκπαίδευσης.Επιλέξτε σχέδια και εφαρμόστε τις διαδικασίες αξιολόγησης της μάθησης και τα μέσα που είναι κατάλληλα για να αξιολογήσετε την επίτευξη των στόχων του αντικειμένου τους και να λάβετε τα απαραίτητα σχόλια για τη βελτίωση της διαδικασίας διδασκαλίας - μάθησης.Σκηνοθετεί ομάδες και συμμετέχει σε διαδικασίες σχεδιασμού, αναθεώρησης και τροποποίησης του αναλυτικού προγράμματος διαφορετικών επιπέδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.Συμμετέχει στη διαμόρφωση, εκτέλεση, αξιολόγηση και έλεγχο πολιτικών και έργων εκπαίδευσης.Διαχειριστείτε τα ιδρύματα, τα προγράμματα και τις εκπαιδευτικές διαδικασίες με υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και αποτελεσματικότητας.Κατευθύνει ομάδες και συμμετέχει ενεργά σε διαδικασίες διαπίστευσης, αδειοδότησης και διαχείρισης ποιότητας των ιδρυμάτων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.Ερμηνεύει με αυστηρή έννοια την εθνική εκπαιδευτική πραγματικότητα και την ιστορική της προβολή στο πλαίσιο των κοινωνικοοικονομικών, πολιτιστικών και πολιτικών σχηματισμών της, επισημαίνοντας τις δικές της αξίες.Πρόγραμμα σπουδώνΑκαδημαϊκό πτυχίο... [-]
Περού Lima
Μάρτιος 2020
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά