Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Να Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Ανήκει στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης - Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια - και προσφέρει πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση με επίκεντρο το μαθητή.

Διακρίνεται από την ικανότητά της για καινοτομία και την ακαδημαϊκή μοντέλο διαφοροποίησης της, που βασίζεται στις αρχές της ποιότητας, τη διεθνοποίηση και την προσέγγιση στις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας.

Η προετοιμασία των φοιτητών έχει ως στόχο να τους μετατρέψει σε παγκόσμια Professional για το μέλλον, με όλες τις δεξιότητες για να επιτύχουν επαγγελματική επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο δίνει βαθμούς Bachelor, Master και PhD και μεταπτυχιακών μαθημάτων σε διάφορους τομείς όπως η διαχείριση, το δίκαιο, την ψυχολογία, το ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, τον αθλητισμό, τους υπολογιστές και την τεχνολογία, και ξεχωρίζει ως το όργανο ηγέτης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη διδασκαλία Φιλοξενίας και Τουρισμού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημιουργία παγκόσμιας επαγγελματίες.

Συμβολή στην ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινωνίας μέσα από την προετοιμασία των φοιτητών, την προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος, με βάση τις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της αριστείας στην έρευνα και την απασχολησιμότητα.

ΟΡΑΜΑ

Για να είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο αναφοράς και η πρώτη επιλογή των φοιτητών και των εργοδοτών.

ΤΙΜΕΣ

Εκπαίδευσε επιχειρηματίες και κορυφαίους επαγγελματίες μέσω καινοτόμων μεθόδων, την προετοιμασία τους για την παγκόσμια αγορά.

αυστηρότητα

Στην ακαδημαϊκή ανάπτυξη των προγραμμάτων και των φοιτητών και σε όλες τις διαδικασίες διαχείρισης.

ποικιλία

ποικιλόμορφη προσφορά των προγραμμάτων ποιότητας σε διάφορα επίπεδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

καθολικότητα

Κατά την κατάρτιση των επαγγελματιών για ένα κόσμο χωρίς σύνορα, την ενθάρρυνση και την παροχή της επαφής με άλλους πολιτισμούς.

καινοτομία

Προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, παρέχοντας τις τρέχουσες μεθόδους και το περιεχόμενο προκειμένου να προετοιμάσουν με επιτυχία τους μαθητές.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Portuguese (Portugal)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Universidade Europeia

Το διδακτορικό δίπλωμα στη διαχείριση στο Universidade Europeia στοχεύει να προετοιμάσει άτομα ικανά να αναπτύξουν θεωρητικά μοντέλα και πρακτικά μέσα διεθνούς αντίκτυπου ... [+]

Το διδακτορικό δίπλωμα στη διαχείριση στο Universidade Europeia στοχεύει να προετοιμάσει άτομα ικανά να αναπτύξουν θεωρητικά μοντέλα και πρακτικά μέσα διεθνούς αντίκτυπου. Οι δάσκαλοι αυτού του προγράμματος συνδυάζουν δημοσιεύσεις στα πιο αναγνωρισμένα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με την ανάπτυξη εργαλείων διαχείρισης που χρησιμοποιούνται από πορτογάλους και ευρωπαίους διαχειριστές.... [-]

Πορτογαλία Lisbon
Οκτώβριος 2019
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Universidade Europeia

Η Διοίκηση Τουρισμού Ph.D. είναι ένα αυστηρό, ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα επίσημης έρευνας με ατελείωτους τομείς εξειδίκευσης. Ως πολυεπιστημονικό πεδίο του ερευν ... [+]

Πρόγραμμα περιγράμματος

Η Διοίκηση Τουρισμού Ph.D. είναι ένα αυστηρό, ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα επίσημης έρευνας με ατελείωτους τομείς εξειδίκευσης. Ως πολυεπιστημονικό πεδίο του ερευνητικού τουρισμού ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιριών για να διερευνήσετε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας. Θέματα ερευνητικών ενδιαφερόντων αυτής της διδακτορικής διατριβής περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:... [-]

Πορτογαλία Lisbon
Οκτώβριος 2019
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Universidade Europeia

Location address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

Lisbon, Lisbon, 1500-210 PT
Social Media
Location address
Avenida D. Carlos I, nº4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT
Location address
Porto, Porto District, PT