Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Pan-European University (PEU) είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας πανεπιστημιακή εκπαίδευση και στους 3 κύκλους σπουδών σε 20 διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών στις 5 σχολές του. Από την ίδρυσή του το 2004 περισσότεροι από 12.000 φοιτητές έχουν αποφοιτήσει από τις σπουδές στο PEU. Μια ευρεία προσφορά περιεχομένου μελέτης, σύγχρονες και τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις καθώς και η συμπερίληψη ακαδημαϊκών υψηλού επιπέδου στα προγράμματά του είναι μερικά μόνο χαρακτηριστικά που το πανεπιστήμιο είναι πιθανό να προσφέρει στους μαθητές του για να τους εξοπλίσει με μια πρακτικά προσανατολισμένη εκπαίδευση ως προς δημιουργία επιτυχημένων επαγγελματιών κατά την είσοδο στην αγορά εργασίας.

Κάθε μία από τις πέντε σχολές παρέχει σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένης της εξατομικευμένης προσέγγισης, των ελκυστικών ειδικοτήτων και της επαγγελματικής κατάρτισης με τη μορφή τοποθετήσεων στο χώρο εργασίας. Όλα τα προαναφερθέντα στοχεύουν στην επίτευξη του πρωταρχικού στόχου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι να καταστεί ηγετικό κέντρο της νεωτερικότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δεσμευόμαστε να είμαστε η ιδανική επιλογή σας για μια καλή αρχή στην επιτυχημένη ζωή σταδιοδρομίας σας.

Το PEU αποτελείται από 5 σχολές, οι οποίες καθορίζονται σταδιακά ως απάντηση στις ανάγκες της αγοράς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με χρονολογική σειρά: Νομική Σχολή (2004 ), Τμήμα Οικονομικών και Επιχειρηματικότητας (2005) , Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (2007 ) της Πληροφορικής (2009) και της Σχολής Ψυχολογίας (2011) .

Ως το μόνο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Σλοβακία, δικαιούμαστε να προσφέρουμε διδακτορικό δίπ μελετών και ταυτόχρονα οι υποψήφιοι με προσόντα μπορούν να επιδιώξουν επαγγελματικό διδακτορικό δίπλωμα, εξάσκηση (αναπληρωτής καθηγητής) και διαδικασίες εγκαινίων (πλήρης καθηγητής).

Όντας μέλος της εμπορικής εταιρείας Prosperita, επενδυτικού ομίλου με επιχειρηματική παράδοση άνω των 20 ετών, συμμετέχουμε σε ένα χαρτοφυλάκιο μιας από τις κορυφαίες οικογενειακές επιχειρήσεις της Τσεχίας. Η ιδιότητα του μέλους αποτελεί προϋπόθεση για οικονομική και οργανωτική σταθερότητα και αποτελεί μια πλατφόρμα που αποτελεί μέρος των διεθνών επενδυτικών και κεφαλαιαγορών.

Ως πολύ σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης μια πρακτική εμπειρία είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Η απόκτηση πρακτικής εμπειρίας ήδη κατά τη διάρκεια των σπουδών επιτρέπει στους αποφοίτους να εγκαταλείψουν την αγορά εργασίας σε συγκριτικά καλύτερη θέση.

Οι εταιρικές συνεργασίες με την IBM, τη Σλοβακική Ένωση Ποδοσφαίρου, το Εθνικό Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σλοβακίας, την Εθνική Ένωση Κτηματομεσιτών, το News and Media Holding ή τη Σλοβακική Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών , εξυπηρετούν, μεταξύ άλλων, το σκοπό να αναδείξουν πρακτικές πτυχές των σπουδών. Οι εμπειρογνώμονες καλούνται σε απευθείας μαθήματα και προσφέρονται εξειδικευμένα σεμινάρια, εργαστήρια και επαγγελματικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους εταιρικούς εταίρους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Pan-European University

Η Σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης λειτουργεί στην αγορά από το 2007 με την οποία έχει επεκτείνει την εκπαίδευση στον τομέα των Μελετών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. ... [+]

Η Σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης λειτουργεί στην αγορά από το 2007 με την οποία έχει επεκτείνει την εκπαίδευση στον τομέα των Μελετών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κύριος στόχος της σχολής είναι η ανάπτυξη και η εκπαίδευση των μέσων ενημέρωσης και των επαγγελματιών μάρκετινγκ, η παροχή ποιοτικών θεωρητικών γνώσεων καθώς και η δυνατότητα επίτευξης πρακτικών δεξιοτήτων που αργότερα μπορούν να εφαρμοστούν δημιουργικά στην εκτύπωση, στο διαδίκτυο, στα πολυμέσα και στη διαφήμιση.... [-]

Σλοβακία Bratislava
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Pan-European University

Από το 2005, η Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων άρχισε να προετοιμάζει τους σπουδαστές τους για επιτυχία στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον. ... [+]

Από το 2005, η Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων άρχισε να προετοιμάζει τους μαθητές για επιτυχία στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Ο κύριος στόχος της σχολής είναι να προετοιμάσει πτυχιούχους που να μπορούν να φέρνουν καινοτομία στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς και να μπορούν να συμμετέχουν στη διεθνή αγορά εργασίας.

Το 2009, η σχολή ενημέρωσε το παλαιό διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών προκειμένου να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το περιεχόμενο και τη διδακτική μεθοδολογία στις συνθήκες μελέτης σε διάσημα επιχειρηματικά πανεπιστήμια του κόσμου. Η όλη διαδικασία διδασκαλίας της σχολής εξέρχεται από τις τάσεις της οικονομικής ανάπτυξης στη Σλοβακία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.... [-]

Σλοβακία Bratislava
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Pan-European University

Η Σχολή Ψυχολογίας ιδρύθηκε το 2011 και είναι η νεότερη από όλες τις σχολές της PEU. ... [+]

Η Σχολή Ψυχολογίας ιδρύθηκε το 2011 και είναι η νεότερη από όλες τις σχολές της PEU.

Ο κύριος στόχος της σχολής είναι να διδάξει στον μελλοντικό πτυχιούχο να εφαρμόζει ψυχολογικές αρχές, γνώσεις, μοντέλα και ψυχολογικές μεθόδους (σύμφωνα με την ηθική και τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις) με τρόπο που θα βοηθούσε μεμονωμένους ασθενείς, κοινωνικές ομάδες, επιχειρήσεις στην ανάπτυξη, την ευημερία και την αποτελεσματικότητά τους.... [-]

Σλοβακία Bratislava
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Pan-European University

Το πρόγραμμα σπουδών Το διεθνές δίκαιο διδάσκεται στον τρίτο κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών (διδακτορικές σπουδές) με τις τυπικές τριετείς σπουδές στην καθημερινή μορφή ή ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών Το διεθνές δίκαιο διδάσκεται στον τρίτο κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών (διδακτορικές σπουδές) με τις τυπικές τριετείς σπουδές στην καθημερινή μορφή ή / και τη διάρκεια των τεσσάρων ετών σπουδών στην εξωτερική μορφή.

Ορισμός του ακαδημαϊκού προφίλ του μεταπτυχιακού:

Ο απόφοιτος ενός προγράμματος διδακτορικής σπουδής στον τομέα σπουδών του Διεθνούς Δικαίου εφαρμόζει μεθόδους επιστημονικής έρευνας προσανατολισμένους στους τομείς του δημοσίου διεθνούς δικαίου, του ιδιωτικού διεθνούς δικαίου και του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με βάση τις επιστημονικές μεθόδους της γνώσης και της έρευνας, ο απόφοιτος μπορεί να σχεδιάσει εννοιολογικές και συστηματικές λύσεις και να αναλύσει τις πηγές του διεθνούς διεθνούς δικαίου, του ιδιωτικού διεθνούς δικαίου και του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξασφαλίζει την περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα του διεθνούς δικαίου και των διεπιστημονικών συνδέσεών του στο εθνικό και διεθνές επιστημονικό περιβάλλον.... [-]

Σλοβακία Bratislava
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά