Charles University Second Faculty of Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι μαθητές επιλέγουν το δεύτερη Σχολή για την εξαιρετική έρευνα και τη διδασκαλία της αριστείας της, εξαιτίας ενός περήφανη παράδοση φιλίας και ενότητας μεταξύ καθηγητών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού, καθώς και τη μοναδική εμπειρία των φοιτητών που προσφέρουμε. Η δέσμευσή μας για την προετοιμασία επιτυχημένοι επαγγελματίες στην πρωτοβάθμια ή το νοσοκομείο με βάση την ιατρική περίθαλψη καθιστά τη σχολή μας μια εξαιρετική επιλογή για τις σπουδές σας.

Έρευνα & διδακτική αριστεία

Στο δεύτερο Τμήμα θα επωφεληθούν από την καθημερινή επαφή με διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες, καθώς και ηγέτες της έρευνας σε πολλά ιατρικά πεδία στην Τσεχική Δημοκρατία. Είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωθεί στην έρευνα στους τομείς της ανθρώπινης γενετικής και της γονιδιωματικής, παιδική ογκολογία και αιματολογία, oncogynaecology, της νευροεπιστήμης και της παιδιατρικής. Εμείς δημοσιεύει τακτικά τα αποτελέσματά μας στα καλύτερα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Πολλά από ακαδημαϊκό προσωπικό και PhD φοιτητές μας είναι επιτυχόντες των εθνικών ή διεθνών βραβεία και διακρίσεις, και αναγνώρισε τους ειδικούς μας νοιάζει για τις εθνικές αθλητικές παραστάσεις. Όλα αυτά σας παρέχει την καλύτερη ευκαιρία του να γίνει ένας εξέχων επαγγελματίας του τομέα της υγείας.

Η εμπειρία του μεγαλύτερου πανεπιστημιακού νοσοκομείου της χώρας

Οι μαθητές περνούν το μεγαλύτερο μέρος της πρακτικής τους εκπαίδευσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Motol, την κλινική βάση της Δεύτερης Ιατρικής Σχολής και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ανεπτυγμένα νοσοκομεία στην Κεντρική Ευρώπη. Motol Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο παρέχει φροντίδα σε όλους τους ιατρικούς τομείς για τους κατοίκους της Πράγας και το σύνολο της Τσεχικής Δημοκρατίας. Είναι διάσημη για τη θεραπεία της ασθενείς διακεκριμένους VIP, συμπεριλαμβανομένου και του Τσέχου Προέδρου. Έχει συνολικό αριθμό περίπου 2 300 κλίνες, εκ των οποίων 690 βρίσκονται στην Παιδιατρική τμήμα, ενώ το τμήμα των ενηλίκων έχει 1 230 κρεβάτια. Ετησίως, πάνω από 70 000 ασθενείς που εισάγονται στο νοσοκομείο, και τα περισσότερα από 750 000 εξωτερικοί ασθενείς αντιμετωπίζονται. Συνολικά 3 000 ιατρικού προσωπικού απασχολούνται, συμπεριλαμβανομένων των 800 ιατρών. Όλα Παιδιατρική τμήματα είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη, με ορισμένες ιατρικές υπηρεσίες είναι μοναδικό στην Τσεχική Δημοκρατία (Oncology, αιμοκάθαρση, Epileptology, κλπ).

πρακτική κατάρτιση των φοιτητών πραγματοποιείται επίσης σε Na Bulovce Νοσοκομείο και το Στρατιωτικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πράγας.

Παιδιατρική - μοναδική προστιθέμενη μπόνους με το πρότυπο εκπαίδευσης

Η Δεύτερη Ιατρική Σχολή συνεχίζει ιστορικά το Τμήμα Παιδιατρικής. Παρά το γεγονός ότι παρέχει γενική ιατρική εκπαίδευση και τους αποφοίτους του είναι επιτυχείς, όπως παθολόγοι, καθώς και οι παιδίατροι (ή ειδικοί σε άλλους κλάδους), το πρόγραμμα σπουδών έχει διατηρήσει ένα ευρύ πεδίο εφαρμογής της Παιδιατρικής. Σε σύγκριση με άλλες σχολές, οι μαθητές μπορούν να εξοικειωθούν περισσότερο με παιδιατρικές ειδικότητες, όπως η νευρολογία, Αιματολογίας, Ογκολογίας, Ψυχιατρική, Ορθοπεδική, Καρδιολογία, Στοματολογίας, μεταξύ άλλων.

State-of-the-art διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον

Ως φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από καλά εξοπλισμένα και τεχνικά προηγμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις και εξελιγμένα ερευνητικά όργανα. Το νέο κτίριο (που ονομάζεται «Žížala '-' γεωσκώληκα») παρέχει state-of-the-art εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και της έρευνας. Όλες οι θεωρητικές, προκλινικές και κλινικές μαθήματα που διδάσκονται με την ουσιαστική χρήση των τεχνικών οπτικοακουστικών μέσων και υπολογιστών up-to-ημερομηνία.

Άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και υποστηρικτικό προσωπικό που χρειάζεστε για μια μεγάλη μάθηση και την ζωντανή εμπειρία. Καθώς οι μαθητές, έχετε στη διάθεσή αίθουσες διδασκαλίας σας με εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών που επιτρέπουν την πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων βιβλιογραφικές δίκτυο, μια βιβλιοθήκη καλά εφοδιασμένο με τη λογοτεχνία και χώρους χαλάρωσης ξένων γλωσσών, αίθουσα καφέ και Φοιτητικής Λέσχης. συντονιστής διεθνείς φοιτητές μας είναι πάντα έτοιμο να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, να φροντίσει για τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να λύσει τα καθημερινά προβλήματα των φοιτητών ζωής.

Ατομική προσέγγιση και μια «οικογένεια» περιβάλλον

Το Δεύτερο Τμήμα κατατάσσεται μεταξύ των μικρότερων σχολές. Οι ευνοϊκές καθηγητές vs φοιτητές αναλογία 1: 2 (στο πρόγραμμα Αγγλικά) και μια ατομική προσέγγιση τη βελτίωση της ποιότητας της διδασκαλίας, ώστε οι μαθητές να αισθάνονται σαν το σπίτι στη σχολή. Ως διεθνής φοιτητής, έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζει ουσιαστικά όλους τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε σε φιλικότητα και την υποστήριξη εντός του ομίλου.

Ευρεία διεθνής αναγνώριση

Τα πτυχία που απονέμονται από τη Δεύτερη Σχολή της Ιατρικής αναγνωρίζονται πλήρως σε όλες τις χώρες της ΕΕ και στις ΗΠΑ σε ομοσπονδιακό επίπεδο. (Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης για την άσκηση της ιατρικής, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον επαγγελματικό φορέα της οικείας χώρας.)

Παγκόσμια ευκαιρίες σπουδών και κατάρτισης

Ως φοιτητής της Δεύτερης Σχολής, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων ανταλλαγής σπουδών και πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό. Μπορείτε να περάσετε ένα εξάμηνο ή το σύνολο του ακαδημαϊκού έτους σε μερικά από τα πανεπιστήμια εταίρους μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο? υποβληθεί σε πρακτική οικοτροφείο σε νοσοκομεία και ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο (διαβάστε για τις εμπειρίες των μαθητών μας)? ή να συμμετέχουν σε ανθρωπιστικές ιατρικές αποστολές.

Δωμάτιο για την ανάπτυξη ταλέντων του ατόμου

Αν δεν αρέσει απλώς παρακολουθούν διαλέξεις, αλλά θέλουν να αποδείξουν τα ταλέντα σας, μπορεί να σας επιτραπεί να συμμετάσχουν στη διδασκαλία νεότερους συμφοιτητές. Από το δεύτερο έτος σας, μπορεί να είναι χρήσιμο ως ιατρικό διαδηλωτή στο Ανατομικής και Ιστολογίας τάξεις, όπως σας είναι κοντά στην ηλικία και το επάγγελμα σε άλλους μαθητές και να κατανοήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις

Το κέντρο της Πράγας είναι προσβάσιμο μέσα σε 15 λεπτά με το μετρό. Η έξοδος του σταθμού του μετρό οδηγεί απευθείας στην είσοδο της σχολής.

Ευχαριστημένος φοιτητές και απόφοιτοι

Σύμφωνα με τη δική τους αξιολόγηση του εκπαιδευτικού κατά τη Δεύτερη Σχολή της Ιατρικής, οι φοιτητές είναι ικανοποιημένοι σε μακροπρόθεσμη βάση και οι απόφοιτοι να εκτελέσει με επιτυχία στην Τσεχική και διεθνή αγορά εργασίας.

φοιτητική ζωή, την ψυχαγωγία και τον πολιτισμό

Η σχολή εξασφαλίζει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και καλές σχέσεις μεταξύ των μαθητών και του προσωπικού της. κοινωνίες των φοιτητών μας να προσπαθήσει να βελτιώσει τη ζωή των φοιτητών με πολλές εξωσχολικές εκδηλώσεις, κλασική και λαϊκή μουσικές συναυλίες, εικαστικές εκθέσεις και αθλητικές διοργανώσεις, όπως παραδοσιακό καλοκαιρινό πάρτι σε ένα ατμόπλοιο. Εβδομάδα Freshers »στην αρχή του έτους είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία να συναντηθεί με τους συμφοιτητές σας και να γνωρίσετε την Πράγα, καθώς και την Τσεχική Δημοκρατία.

Ενεργό και πρωτότυπο κοινωνίες φοιτητής

Ως μέλος της μερικές από τις κοινωνίες φοιτητής, μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σε όλες αυτές τις δραστηριότητες. Εκτός από τη συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων, μπορείτε να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας ως δημοσιογράφος ή φωτογράφος με Motolák? να βοηθήσει στη διαχείριση της πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό με τη Διεθνή Ομοσπονδία Φοιτητών Ιατρικής Σύλλογοι Τσεχική Δημοκρατία (IFMSA)? ή ασκούν εντός της κοινότητας των διεθνών σπουδαστών μέσω του Συνδέσμου Διεθνών Φοιτητών Ιατρικής (AIMS).

Ευκολία των ηλεκτρονικών εγγράφων

Για να αποφευχθεί η άσκοπη γραφειοκρατία, τρέχουμε πολλές ηλεκτρονικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών της μελέτης, η εγγραφή εξετάσεις, την αξιολόγηση της διδασκαλίας και των ηλεκτρονικών μέσων διδασκαλίας.

Αθλητισμός και καλή φυσική κατάσταση

Ως φοιτητής, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ποικιλία από όλα τα-όλο το χρόνο αθλητικά γήπεδα, καθώς και το καλοκαίρι και το χειμώνα μαθήματα. Το σύγχρονο πανεπιστήμιο αθλητικό κέντρο στην Hostivař προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για aqua-αεροβική γυμναστική, στίβος, μπάσκετ, floorball, κανό, κολύμπι, body-building, σόφτμπολ, βόλεϊ, γκολφ, σκουός και αναρρίχηση. Μπορείτε να πάρετε μέρος σε κανό, σκι και μαθήματα ποδηλασίας και τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκε στην παραλία.

Προσβάσιμες και οικονομικά προσιτές φοιτητικές εστίες

Η Πράγα είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσουν και οι φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου του Καρόλου της κατοικίας που βρίσκονται σε όλη την πόλη. Η πλειοψηφία των μαθητών μας να μείνουν στην Kajetánka Hall, που βρίσκεται κοντά Břevnov μοναστήρι και ένα γραφικό πάρκο, μόλις οκτώ λεπτά με το λεωφορείο από τη σχολή και επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Komenského Hall και Hvězda Hall είναι επίσης δημοφιλής μεταξύ των ξένων φοιτητών.

Τοποθεσίες

Πράγα

Address
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Πράγα, Πράγα, Τσεχία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη