Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Appalachian Κολέγιο της Φαρμακευτικής

Η Απαλάχια Κολέγιο της Φαρμακευτικής είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Φαρμακευτική Εκπαίδευση (ACPE) και είναι η μόνη τριετές πρόγραμμα Διδάκτωρ Φαρμακευτικής στην Κοινοπολιτεία της Βιρτζίνια. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές μας αποφοιτούν και εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ένα έτος νωρίτερα από πτυχιούχους από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα τεσσάρων ετών και το κάνουν με ισοδύναμες ώρες στην τάξη και κλινική εκπαίδευση. Οι μαθητές μας σώσει από ένα έτος τα δίδακτρα και τα συναφή έξοδα, ενώ κερδίζουν εισόδημα ενός χρόνου νωρίτερα, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και μια εκπαίδευση ποιότητας φαρμακείο.

Η Απαλάχια Κολέγιο της Φαρμακευτικής αποστολή είναι να καλλιεργήσει μια κοινότητα μάθησης δεσμευτεί για την εκπαίδευση, την κοινότητα ευαισθητοποίησης, και την επαγγελματική ανάπτυξη των φαρμακοποιών.

Η πλειοψηφία των αποφοίτων μας ασκείτε φαρμακείο στην Περιφέρεια Appalachian - θετικό αντίκτυπό της υγειονομικής περίθαλψης σε υποεξυπηρετούμενες περιοχή.

Το Κολλέγιο ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003, όπως το Πανεπιστήμιο της Απαλάχια από τον Frank Kilgore, βοηθός δικηγόρος νομών για Buchanan County, Βιρτζίνια. Το Buchanan County συμβούλιο εποπτών και Buchanan County Αρχή Βιομηχανικής Ανάπτυξης ζήτησαν από τον κ Kilgore δημιουργία ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ως οικονομικό, εκπαιδευτικό και αναπτυξιακό έργο της υγειονομικής περίθαλψης. Το Κολλέγιο είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην Buchanan County, Βιρτζίνια, η οποία συνορεύει με το Κεντάκι και τη Δυτική Βιρτζίνια, στο κέντρο της όξινης απορροής ορυχείων. Η Απαλάχια περιοχή αντιμετωπίζει σημαντικές οικονομικές και εκπαιδευτικών φραγμών, καθώς και τις προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης. Μια προηγούμενη έκθεση προς το νομοθετικό σώμα της Βιρτζίνια τεκμηριωμένο ότι οι κάτοικοι της ΝΔ Βιρτζίνια έχουν δυσκολία να αποκτήσουν και να πληρώνουν για την υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης της οδοντιατρικής και φαρμακευτική περίθαλψη. Φέρνοντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση και προκαταβολές στον τομέα της υγείας στην περιοχή, η Ακαδημία είναι καλά τοποθετημένη για να είναι ένας καταλύτης για θετικές αλλαγές στην οικονομική ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και.

Όραμα χωρών ΑΚΕ

Η Απαλάχια College of Pharmacy (το Κολέγιο), μέσα από την ποιότητα και την καινοτόμο εκπαίδευση, υπηρεσίες και υποτροφία, θα βελτιώσει τη γενική υγεία και την ευημερία των κατοίκων των αγροτικών ή στρώματα του πληθυσμού, ιδιαίτερα των ευάλωτων πληθυσμών εντός της Κεντρικής Απαλάχια. Η Ακαδημία θα εκπαιδεύσει τους φαρμακοποιούς να αγκαλιάσει γνώση και την τεχνολογία για τη βελτιστοποίηση του φαρμακοποιού-παραδοθεί περίθαλψη των ασθενών και τα αποτελέσματα για την υγεία σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Η Ακαδημία θα συνεργάζεται με τους ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη των κέντρων αριστείας για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων αναγκών της υγείας στην ύπαιθρο.

Αποστολή χωρών ΑΚΕ

Η Απαλάχια Κολέγιο της Φαρμακευτικής, ένα κολλέγιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία παρέχουν το γιατρό του βαθμού φαρμακείο, παρέχει ακαδημαϊκή, επιστημονική και επαγγελματική εκπαίδευση φαρμακείο για την αντιμετώπιση των αναγκών των αγροτικών και υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, ιδιαίτερα εκείνων της Απαλάχια, που αφορούν την υγεία μέσω της εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών, και υποτροφία. Η φιλοσοφία του Κολλεγίου είναι να καλλιεργήσει μια κοινότητα μάθησης δεσμευτεί για την εκπαίδευση, την κοινότητα ευαισθητοποίησης, και την επαγγελματική ανάπτυξη των φαρμακοποιών.

Appalachian Κολέγιο της Φαρμακευτικής είναι διαπιστευμένο από τα τρία ακόλουθα ιδρύματα:

Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Φαρμακευτική Εκπαίδευση Η Απαλάχια College of Pharmacy έχει χορηγηθεί το καθεστώς του πλήρους έγκρισης από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Φαρμακευτική Εκπαίδευση (ACPE).

Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων Η Απαλάχια Κολέγιο της Φαρμακευτικής είναι διαπιστευμένο από την Νότια ένωση των κολλεγίων και των σχολείων της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια (SACSCOC) να χορηγήσει ο γιατρός του πτυχίου φαρμακευτικής. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή σχετικά με κολέγια στο 1866 Southern Lane, Decatur, Γεωργία 30.033-4.097 ή καλέστε 404-679-4501 για ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της όξινης απορροής Κολεγίου Φαρμακευτικής.

Μέλος του Συμβουλίου της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για Βιρτζίνια Το Κρατικό Συμβούλιο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για Βιρτζίνια (SCHEV) έχει πιστοποιήσει την Appalachian Κολέγιο της Φαρμακευτικής να λειτουργούν στη Βιρτζίνια, και ενέκρινε την επίσημη χρήση του ονόματος "Appalachian College of Pharmacy", καθώς και το δικαίωμα των χωρών ΑΚΕ να προσδώσουν τον γιατρό του βαθμού φαρμακευτικής .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: