Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολλέγιο Ανθρωπίνων Επιστημών αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες προκλήσεις και ευκαιρίες που σχετίζονται με τους φυσικούς, συμπεριφορικούς και οικονομικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την ανάπτυξη ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων.

Το όραμά μας είναι να οδηγήσουμε το Κολέγιο σε εθνικό επίπεδο μέσω καινοτόμων ακαδημαϊκών και ερευνητικών προγραμμάτων που προετοιμάζουν τους επαγγελματίες του 21ου αιώνα.

Τμήμα Επιστημών Οικογένειας και Παιδιού

  • Τα προγράμματα υπογραμμίζουν την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών και των οικογενειών μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και των υπηρεσιών προς την κοινότητα.
  • Οι επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα αυτό έχουν αυξηθεί λόγω των νέων ευκαιριών που έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα της εθνικής εστίασης στην ευημερία των οικογενειών και των παιδιών.
  • Το διδακτορικό πρόγραμμα στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή για τη διαπίστευση για γάμους και οικογενειακή θεραπευτική αγωγή.
  • Οι σπουδαστές μπορούν να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις για να γίνουν πιστοποιημένοι εκπαιδευτικοί οικογενειακής ζωής, που χρηματοδοτούνται από το Εθνικό Συμβούλιο Οικογενειακών Σχέσεων (NFCR).

Οι οικογενειακές και παιδικές επιστήμες είναι κάτι περισσότερο από την εργασία με τους ανθρώπους - προσπαθούμε να κάνουμε μια διαφορά στη ζωή τους. Προσφέρουμε προγράμματα σπουδών τόσο για προπτυχιακούς όσο και για μεταπτυχιακούς φοιτητές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών, της νεολαίας, των ενηλίκων και των οικογενειών καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, με ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνους που βρίσκονται σε περίπλοκες οικογένειες.

R1 Research University

Το FSU είναι ένα από τα 115 ιδρύματα που ταξινομούνται ως "το ερευνητικό πανεπιστήμιο R1 ... (η υψηλότερη ερευνητική δραστηριότητα)" στην ταξινόμηση Carnegie των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συνεργασία

Ένα διεπιστημονικό περιβάλλον έρευνας επιτρέπει την κοινή μάθηση μεταξύ των κλάδων, της σχολής και των κοόρτων. Αυτό το επιχειρηματικό πνεύμα μέσα σε ένα ενιαίο τμήμα εμπνέει περιέργεια και βελτιστοποιεί την απόδοση.

Τμήματα Ενδιαφέροντος

Ένα διακεκριμένο πανεπιστήμιο επιτρέπει στους σπουδαστές την ευκαιρία να μελετήσουν θέματα με επαγγελματίες ερευνητές που μοιράζονται το ενδιαφέρον τους.

Κέντρα

Το Οικογενειακό Ινστιτούτο

Το Ινστιτούτο Οικογενειακού Πανεπιστημίου της Φλώριδας δημιουργεί νέες πληροφορίες, εκπαιδεύει τους επαγγελματίες και ενημερώνει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σχετικά με τις οικογένειες στη Φλώριδα, την περιοχή και το έθνος.

Κέντρο για την καλύτερη υγεία

Επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη και τον έλεγχο πρότυπων προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κοινοτικής βάσης για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων υγείας σε πληθυσμούς που δεν καλύπτονται.

Κέντρο για ζευγάρι

Οι διδακτορικοί φοιτητές MFT εκπαιδεύονται σε συστηματική ή σχεσιακή θεραπεία. Καθ 'όλη τη ζωή, υπάρχουν σε μια σειρά από σχέσεις που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα την ευημερία μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη και την Επιστήμη της Οικογένειας (HDFS) Ph.D. πρόγραμμα, εκπαιδεύουμε τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά μελετητών, πανεπιστημιακών καθηγητών ... [+]

Στην Ανθρώπινη Ανάπτυξη και την Επιστήμη της Οικογένειας (HDFS) Ph.D. πρόγραμμα, εκπαιδεύουμε τους μαθητές να γίνουν η επόμενη γενιά μελετητών, πανεπιστημιακών καθηγητών και ερευνητών. Οι απόφοιτοι μας έχουν επιτύχει με επιτυχία θέσεις της επιλογής τους σε μερικά από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του έθνους.

Το πρόγραμμα σπουδών HDFS απευθύνεται σε συσχετιστικές και οικογενειακές διαδικασίες στις σύγχρονες οικογένειες, όπως συζυγικά συμβαλλόμενα μέρη, οικογένειες διαζυγίου και αναζωογόνησης, στρατιωτικές οικογένειες και νοικοκυρές. Η Σχολή αναγνωρίζεται για τη μελέτη της φιλίας των παιδιών, της δυναμικής των ζευγαριών, της βίας των στενών συνεργατών, των πρακτικών γονικής μέριμνας, της φυλετικής κοινωνικοποίησης, μεταξύ άλλων θεμάτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Tallahassee
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία (MFT) έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογενειακές διαδικασίες και σε εμπ ... [+]

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία (MFT) έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογενειακές διαδικασίες και σε εμπειρικά υποστηριζόμενες σχεσιακές παρεμβάσεις στις σημερινές διαφορετικές οικογένειες μέσω της συμμετοχής στην προγραμματική έρευνα και την προηγμένη κλινική προετοιμασία.

Η έμφαση δίνεται στην παροχή της απαιτούμενης κατάρτισης για να γίνει ένας μελετητής καλά εξοπλισμένος για μια ακαδημαϊκή θέση, ενώ παράλληλα προωθεί την κλινική εμπειρία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παράγει ηγέτες MFT οι οποίοι επενδύονται σε συμβολή στην επιστημονική γνώση μέσω εξελιγμένων προγραμμάτων έρευνας.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Tallahassee
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Florida State University - Department of Family and Child Sciences