Georgia Southern University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Georgia Southern University είναι το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κέντρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νότο της Ατλάντα. Με προγράμματα 141 βαθμών στο πανεπιστήμιο, το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό επίπεδο, η Georgia Southern έχει οριστεί ως δημόσιο ίδρυμα Doctoral / R2 Carnegie και εξυπηρετεί πάνω από 26.400 φοιτητές από τα 50 κράτη, την Ουάσιγκτον, το Πουέρτο Ρίκο και 102 έθνη. Με τρεις ζωντανές πανεπιστημιουπόλεις - η Campus της Statesboro, η Campus Armstrong στη Savannah και η Campus Liberty στο Hinesville - Georgia Southern προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλλον πανεπιστημιούπολης που ενθαρρύνει τη μάθηση, την ανακάλυψη και την προσωπική ανάπτυξη. Τα εθνικά διαπιστευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα της Νότιας Γεωργίας προετοιμάζουν διάφορους μελετητές για ηγεσία και υπηρεσία ως παγκόσμιοι πολίτες. Μια μονάδα του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας, το Πανεπιστήμιο διαθέτει 200 φοιτητικές οργανώσεις, εξαιρετικό αθλητικό τμήμα 1 και σύγχρονες αίθουσες διαμονής και εγκαταστάσεις πανεπιστημιουπόλεων.

Από το 1906, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Πανεπιστημίου ήταν μια κουλτούρα δέσμευσης που γεφυρώνει τη θεωρία με την πρακτική, επεκτείνει το μαθησιακό περιβάλλον πέρα από την τάξη και προάγει την ανάπτυξη των σπουδαστών και την επιτυχία της ζωής. Κεντρικό ρόλο στην αποστολή του Πανεπιστημίου είναι η αφοσίωση της σχολής στην αριστεία στη διδασκαλία και την ανάπτυξη ενός εύπορου μαθησιακού περιβάλλοντος, όπως η ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών, οι υψηλές ακαδημαϊκές προσδοκίες και η ατομική ευθύνη για τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Η σχολή, το προσωπικό και οι σπουδαστές υιοθετούν βασικές αξίες που εκφράζονται με ακεραιότητα, ευγένεια, ευγένεια, συνεργασία και δέσμευση για δια βίου μάθηση, ευεξία και κοινωνική ευθύνη.

Παραδόσεις

Η Γεωργία Νότια είναι πανεπιστήμιο πλούσια σε ιστορία. Από τις ταπεινές της αρχές ως Πρώτη Περιοχή Α

Ένα Πανεπιστήμιο. Τρία πανεπιστήμια.

Η Γεωργία Νότια έχει αναπτυχθεί σε τρεις διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις, εξυπηρετώντας τις ανάγκες ενός δυναμικού ιδρύματος. Το Campus Statesboro είναι 900 στρεμμάτων ιστορικών κτιρίων σε στιλ γεωργιανού στυλ, κόκκινα τούβλα και σύγχρονα σύγχρονα κτίρια που περιβάλλονται από πεύκα και βελανιδιές και φιλοξενούν περισσότερους από 20.000 μαθητές. το Campus Armstrong στη Σαβάννα είναι μια πανεπιστημιούπολη 268 στρεμμάτων που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Σαβάνας και φιλοξενεί περίπου 6.500 φοιτητές. και μια σύγχρονη, state-of-the-art εγκατάσταση στο Hinesville απευθύνεται σε τοπικούς και στρατιωτικούς συγγενείς φοιτητές.

Στρατιωτικό φιλικό

Η στρατιωτική υπηρεσία και υποστήριξη είναι μια διαχρονική παράδοση για τη Γεωργία Νότου. Με δύο μεγάλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή, το Πανεπιστήμιο ήταν πάντα ένα σπίτι υποδοχής για στρατιώτες, βετεράνους και μαθητές. Ως αποτέλεσμα, το περιοδικό GI Jobs έχει ορίσει τη Γεωργία Νότου στρατιωτικό φιλικό ίδρυμα για επτά χρόνια στη σειρά. Επιπλέον, το Battleion Eagle, το πρόγραμμα ROTC μας αποτελεί από καιρό πηγή εθνικής αναγνώρισης, κερδίζοντας τέσσερις φορές το διάσημο βραβείο MacArthur και οδηγώντας το έθνος στην παραγωγή στρατιωτικών νοσοκόμων.

Η ιστορία μας

Όταν Πρώτο Επαρχιακό Γεωργίας

Τώρα στον δεύτερο αιώνα υπηρεσίας της, η Γεωργία Νότια κοντά σε 27.000 φοιτητές, πάνω από 2.000 καθηγητές και προσωπικό, 141 προγράμματα σπουδών στο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, και τρεις ζωντανές πανεπιστημιουπόλεις στο Statesboro, Savannah και Hinesville.

114626_114546_Campus.jpg

Campus της Statesboro

Η Campus της Statesboro ιδρύθηκε το 1906 ως σχολείο για τη διδασκαλία σύγχρονων τεχνικών αγροτικής παραγωγής και δεξιοτήτων οικιακής φροντίδας σε αγροτικά παιδιά σχολικής ηλικίας. Η Πρώτη Περιοχή Α

Από τις επόμενες δεκαετίες παρατηρήθηκε το πρόσθετο όνομα και οι αλλαγές της αποστολής: στο Georgia Teachers College το 1939 και το Georgia Southern College το 1959. Συνεχιζόμενο πρόγραμμα και φυσική επέκταση, συμπεριλαμβανομένου ενός επταετούς τεντώματος, 1984-91, όπου η εγγραφή διπλασιάστηκε από λίγο πάνω από 6.000 12.000 μαθητές, οδήγησαν σε τελικό μετασχηματισμό το 1990 - στο Georgia Southern University .

Campus Armstrong και Campus Liberty

Το 1935, ο δήμαρχος της Σαβάνα, Thomas Gamble ίδρυσε την Campus Armstrong - τότε γνωστή ως Armstrong Junior College - προκειμένου να τονώσει την οικονομία της Savannah και να προωθήσει ευκαιρίες για τους ντόπιους νέους που δεν είχαν την πολυτέλεια να φοιτήσουν στο κολέγιο μακριά από το σπίτι. Το σχολείο ξεκίνησε με 175 μαθητές και βρισκόταν στο ιστορικό σπίτι Armstrong στην οδό Bull στο βόρειο άκρο του πάρκου Forsyth. Το 1966, αφού έλαβε τετραετές καθεστώς και δωρεά 250 στρεμμάτων από το Ίδρυμα The Mills B. Lane και το Donald Livingston, το Armstrong State College μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση στην επέκταση Abercorn στο νότιο τμήμα της Savannah.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 30 χρόνων ανάπτυξης, ο Armstrong πρόσθεσε μεταπτυχιακά προγράμματα στην επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση και έγινε ένα Περιφερειακό Κέντρο Εκπαίδευσης για τα Επαγγέλματα Υγείας. Η ανάπτυξη του θεσμού κορυφώθηκε το 1996 με το πανεπιστημιακό καθεστώς και ένα νέο όνομα: Armstrong Atlantic State University. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, ο Armstrong συνεργάστηκε με τη Γεωργία Νότια και άλλα ιδρύματα USG για να δημιουργήσει το Κέντρο Ελευθερίας στο Hinesville προκειμένου να προσφέρει προγράμματα σπουδών στους ενεργούς δασκάλους και βετεράνους στρατιώτες και τις οικογένειές τους στην περιοχή. Το Liberty County είναι το σπίτι του Fort Stewart, της μεγαλύτερης στρατιωτικής βάσης ανατολικά του Μισισιπή.

Αθλητική Αριστερά

Τα προγράμματα αθλητισμού της Georgia Southern έχουν μια μακρά και ιστορική ιστορία, πλούσια με την παράδοση που γεννήθηκε με επιτυχία. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει παράγει μόνο συνέδρια και εθνικούς πρωταθλητές, αλλά έχει παράσχει ιδιωτική υποστήριξη σε σημαντικά ενισχυμένες εγκαταστάσεις - ζωτικής σημασίας για την πρόσληψη και διατήρηση κορυφαίων αθλητών.

Η διακολλημένη αθλητική επιτυχία - συμπεριλαμβανομένων των έξι εθνικών πρωταθλημάτων FCS (I-AA) στο ποδόσφαιρο - είχε θετικά αποτελέσματα για το δημόσιο πρόσωπο του Πανεπιστημίου και την υπερηφάνεια του καθηγητή, του προσωπικού και των φοιτητών. Όλα τα αθλήματα ανταγωνίζονται στο ανώτατο επίπεδο του NCAA με το ποδόσφαιρο, πρώην FCS, που εντάσσεται στις τάξεις της FBS το φθινόπωρο του 2014.

Μια περιφερειακή δύναμη

Η Γεωργία Νότια είναι σήμερα το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο νότια της Ατλάντα και είναι ταξινομημένο ως Διδακτορικό / Ερευνητικό Πανεπιστήμιο από το Ίδρυμα Carnegie για την Προώθηση της Διδασκαλίας. Η έμφαση στην εξυπηρέτηση βετεράνων που επιστρέφουν έχει κερδίσει το Πανεπιστήμιο για στρατιωτική θητεία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από την Victory Media, εκδότη της GI Jobs, STEM Jobs, και Στρατιωτικό Σύζυγος περιοδικά. Ο κ. Kiplinger χαρακτήρισε τη Γεωργία Νότου ως "κορυφαία 100 καλύτερη αξία" και το περιοδικό Forbes ονόμασε το Πανεπιστήμιο μεταξύ των καλύτερων μεσαίων εργοδοτών της Αμερικής για το 2018.

Είναι μια συναρπαστική στιγμή να είσαι μέρος του Eagle Nation! Σφυρηλατούμε το ίδρυμά μας για την ίδρυση δύο δυναμικών ιστορικών σχολών ανώτερης μάθησης. Εστιάζουμε στην επιτυχία των φοιτητών. Εστιάζουμε στην πρακτική μάθηση. Έχουμε επικεντρωθεί σε στενές σχέσεις με τους καθηγητές και τους φοιτητές και είμαστε εδώ επειδή θέλουμε να επηρεάσουμε τις κοινότητες μας, την περιοχή μας και το κράτος μας.

114627_114547_Freedom-SweetheartCircle.jpg

Τοποθεσίες

Statesboro

Address
1332 Southern Drive
Statesboro, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Σαβάνα

Address
11935 Abercorn Street
Σαβάνα, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

Hinesville

Address
175 West Memorial Drive
Hinesville, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη