Jefferson State Community College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μήνυμα του Προέδρου

Για περισσότερα από 50 χρόνια, το Jefferson State Community College είναι υπερήφανο που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή Μπέρμιγχαμ παρέχοντας μια ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την άνεση, την αξία και την προσωπική προσοχή. Το κράτος του Τζέφερσον παραμένει σταθερά ριζωμένο στις κοινότητες στις οποίες υπηρετούμε, βοηθώντας συνεχώς τους ανθρώπους όλων των γενεών να αποκτήσουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση του εργατικού δυναμικού που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων τους.

Το κράτος Jefferson εξυπηρετεί περίπου 15.000 φοιτητές κάθε χρόνο και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοινοτικά κολέγια του κράτους. Σήμερα προσφέρουμε περισσότερα από 120 πανεπιστημιακά προγράμματα μεταφοράς, 33 προγράμματα σταδιοδρομίας και πολυάριθμα προγράμματα πιστοποιητικών στις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις μας στις περιοχές Jefferson, Shelby, St. Clair και Chilton. Εκτός από αυτές τις πανεπιστημιουπόλεις, έχουμε μια εκτεταμένη παρουσία στο διαδίκτυο για να επιτρέψουμε την ευέλικτη εκμάθηση από οποιαδήποτε τοποθεσία. Το προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε ένα πρόγραμμα ή μια σειρά μαθημάτων που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος της εκπαίδευσης σε πολλά ιδρύματα, η τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορεί να είναι μακριά από πολλές οικογένειες. Το κράτος Jefferson υπερηφανεύεται για την παροχή προσιτής, οικονομικής εκπαίδευσης της υψηλότερης ποιότητας. Εγώ είμαι απόφοιτος του κράτους του Τζέφερσον. Έμαθα από πρώτο χέρι πώς μια ποιοτική, προσιτή εκπαιδευτική ευκαιρία προετοιμάζει τους φοιτητές να μεταβούν σε ένα τετραετές ίδρυμα ή να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό.

Εξερευνήστε τον ιστότοπό μας και ανακαλύψτε πώς το κράτος του Jefferson μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε το όραμά σας. Ας δούμε πού μπορείτε να βρείτε τη θέση σας στο κράτος Jefferson.

Keith A. Brown, Πρόεδρε

Jefferson State Community College

Δήλωση αποστολής

Το όραμά μας

Το όραμα του Jefferson State Community College πρέπει να αναγνωριστεί ως το πιο αποτελεσματικό κολέγιο της κοινότητας στην πολιτεία της Αλαμπάμα, παρέχοντας στα άτομα τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν σε μια τεχνολογικά απαιτητική κοινωνία. Σε μια περίοδο σημαντικών και ραγδαίων αλλαγών, σκοπεύουμε να θέσουμε πρώτα τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου ανταποκρινόμενοι και καινοτόμοι, καθώς και καταλύτης για τη διά βίου μάθηση μέσω της χρήσης ποικίλων συστημάτων διανομής.

Δήλωση Φιλοσοφίας και Σκοπός

Jefferson State Community College , ως πλήρες, δημόσιο, διετές, κοινοτικό κολέγιο, υπάρχει για να παρέχει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του μεμονωμένου φοιτητή, της κοινότητας και άλλου κοινού-στόχου. Στο πλαίσιο αυτού του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος, το κράτος του Jefferson προσπαθεί να καταστήσει την πανεπιστημιακή εκπαίδευση προσιτή σε όλους όσοι το αναζητούν και με τρόπο σύμφωνο με το όραμα, την αποστολή, τους στόχους και τους στόχους του Συλλόγου Κολλεγίων της Αλαμπάμα. Το κολλέγιο είναι αφιερωμένο στην προσφορά προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που αντικατοπτρίζουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν στον καθορισμό ενός μορφωμένου ατόμου. Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν ένα επίπεδο γενικής εκπαίδευσης που επιτρέπει στο άτομο να κατανοήσει τον πολιτισμό και το περιβάλλον του. την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην ανάλυση, την επικοινωνία, την ποσοτικοποίηση και τη σύνθεση που είναι απαραίτητες για την περαιτέρω ανάπτυξη ως δια βίου μάθηση και παραγωγικό μέλος της κοινωνίας. τον εντοπισμό ενός συστήματος προσωπικών αξιών βασισμένου στην αποδεκτή ηθική που οδηγεί στην κοινωνική και κοινωνική ευθύνη · και την επίτευξη δεξιοτήτων που ενισχύουν την ανάπτυξη δραστηριοτήτων αναψυχής και υγιεινού τρόπου ζωής. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτυγχάνονται όχι μόνο μέσω οργανωμένων μαθημάτων και προγραμμάτων, αλλά και μέσω του πνευματικού και κοινωνικού κλίματος του κολλεγίου και μέσω ποικίλων κοινωνικών, πολιτιστικών, πολιτικών και άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται με βάση τις ανάγκες της κοινότητας.

Οι ακόλουθοι σκοποί που απορρέουν από αυτή τη φιλοσοφία, δηλώνονται από το σώμα ως δεσμεύσεις για την εκπλήρωση του συνολικού ρόλου του θεσμικού οργάνου:

 • Το κολλέγιο δεσμεύεται να παρέχει προσιτά προγράμματα ανάπτυξης εκπαιδευτικού και εργατικού δυναμικού, μέσω των οποίων οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να συνεχίσουν το έργο της ζωής τους και να γίνουν εκπαιδευμένα μέλη της κοινωνίας. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια επιλογή από:
 • Παράλληλα πανεπιστημιακά προγράμματα που προετοιμάζουν τους φοιτητές να μεταβούν σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο ως κατώτεροι.
 • Προγράμματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικών σπουδών που ενσωματώνουν γενική και επαγγελματική εκπαίδευση και προετοιμάζουν τους μαθητές για άμεση απασχόληση.
 • Πιστοποιητικά και μη πιστωτικά προγράμματα πιστοποίησης και άλλες ευκαιρίες μάθησης που επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν ειδική εκπαίδευση για να προετοιμαστούν για την απασχόληση ή την πρόοδο σε θέσεις εργασίας που απαιτούν ειδικευμένους υπαλλήλους.
 • Δύο προγράμματα εγγραφής που επιτρέπουν στους κατόχους ειδικευμένων γυμνασίων να κερδίσουν πιστώσεις για ένα δίπλωμα γυμνασίου ή / και ένα μεταδευτεροβάθμιο πτυχίο.
 • Προγράμματα και τάξεις εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που προωθούν την προσβασιμότητα μέσω των νέων τεχνολογιών.

Το κολλέγιο δεσμεύεται να παρέχει τις υπηρεσίες και το περιβάλλον που είναι απαραίτητες για να βοηθήσει τους σπουδαστές του να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους και να ενισχύσουν την κοινωνική και σωματική τους ανάπτυξη. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Φοιτητικές ακαδημαϊκές, αναπτυξιακές και υποστηρικτικές υπηρεσίες που βοηθούν όλους τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους.
 • Διοικητικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό.
 • Ένα περιβάλλον που ευνοεί την εκμάθηση.

Το κολλέγιο δεσμεύεται να ενεργεί ως ηγέτης στην οικοδόμηση συνδέσεων πέρα από την πανεπιστημιούπολη και στην ενθάρρυνση εταιρικών σχέσεων που εμπνέονται από κοινούς στόχους. Εκτός από την προσφορά σχολικών εγκαταστάσεων και πόρων στην κοινότητα, το κολέγιο αποδέχεται την ευθύνη για την παροχή:

 • Δραστηριότητες που προωθούν την κοινωνική, κοινωνική και κοινωνική ευημερία.
 • Μαθήματα και άλλες δραστηριότητες που προάγουν την οικονομική ευημερία και την ανάπτυξη μέσω της κατάρτισης και της επανεκπαίδευσης του εργατικού δυναμικού.
 • Ευκαιρίες που διευρύνουν τις πολιτιστικές εμπειρίες.
 • Χρηματοδοτικοί πόροι για την ενίσχυση των υφιστάμενων και των μελλοντικών προγραμμάτων κολλεγίων.

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, το Jefferson State δεσμεύεται να παρέχει:

 • Διατήρηση των προτύπων επίτευξης που είναι συμβατά με τα διαπιστευμένα συλλογικά ιδρύματα.
 • Ένα σύστημα τεχνικών αξιολογήσεων και πιστοποιήσεων που καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας.
 • Προσβάσιμα προγράμματα που προσφέρονται με λογικό κόστος.
 • Η σύναψη εταιρικών σχέσεων με άλλα σχολεία, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και την κοινότητα γενικότερα.
 • Συνεχής βελτίωση μέσω της συνεχιζόμενης αξιολόγησης και της προώθησης της καινοτομίας στη διδασκαλία και τη μάθηση.

Τοποθεσίες

Μπέρμιγχαμ

Address
2601 Carson Rd, Birmingham, Al
35215 Μπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Pell City

Address
500 College Circle
35125 Pell City, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Clanton

Address
Lay Dam Road,1850
35045 Clanton, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Μπέρμιγχαμ

Address
Valleydale Road,4600
35242 Μπέρμιγχαμ, Αλαμπάμα, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη