Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή Διοίκησης και Εργασιακών Σχέσεων του Rutgers (SMLR) είναι η κορυφαία πηγή εμπειρίας στον κόσμο της εργασίας, η οικοδόμηση αποτελεσματικών και βιώσιμων οργανισμών και η μεταβαλλόμενη εργασιακή σχέση. Το σχολείο αποτελείται από δύο τμήματα - το ένα εστιάζεται σε όλες τις πτυχές της στρατηγικής διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και το άλλο αφιερωμένο στις ειδικότητες κοινωνικής επιστήμης που σχετίζονται με τις εργασιακές σπουδές και τις εργασιακές σχέσεις - με σχολή από μεγάλη ποικιλία πειθαρχικών υποβάθρων.

Το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές της στρατηγικής διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης του ρόλου του ανθρώπινου δυναμικού στον προσδιορισμό της ατομικής και οργανωτικής επιτυχίας και της διαχείρισης των ανθρωπίνων πόρων σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Το Τμήμα Εργασιακών Σπουδών και Εργασιακών Σχέσεων μελετά και διδάσκει για όλες τις πτυχές της εργασίας και τις εργασιακές σχέσεις και ειδικότερα για το πώς η συλλογική εκπροσώπηση και η δημόσια πολιτική μπορούν να βελτιώσουν την ευημερία των εργαζομένων.

Επιπλέον, το SMLR παρέχει πολλά προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και πιστοποιητικών που διδάσκουν ερευνητές παγκόσμιας κλάσης και εμπειρογνώμονες.

Ιστορία

Το SMLR ιδρύθηκε αρχικά με πράξη του νόμου του Νιου Τζέρσεϋ το 1947 ως το Ινστιτούτο Διοίκησης και Εργασιακών Σχέσεων (IMLR). Όπως και οι ομολόγους της που δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα στα άλλα μεγάλα βιομηχανικά κράτη, το Ινστιτούτο είχε ναυλωθεί για να προωθήσει νέες μορφές συνεργασίας για τη διαχείριση της εργασίας μετά τις βιομηχανικές αναταραχές στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Έγινε επίσημα σχολείο στο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του New Jersey στο New Brunswick / Piscataway το 1994. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε σχετικά με την ιστορία της εκπαίδευσης στην Rutgers και την IMLR.

Γιατί SMLR

Το SMLR παρέχει μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης, όπου μπορείτε:

  • Μάθετε από την εξαιρετικά αναφερόμενη και δημοσιευμένη σχολή.
  • Απολαύστε καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας
  • Δίκτυο με ηγέτες της βιομηχανίας.
  • Αποκτήστε ευκαιρίες απασχόλησης.

Με μια ματιά

  • Φοιτητές: 1.597 (μεγάλες και μερικής απασχόλησης μεγάλες εταιρείες)
  • Σχολή: 50 (πλήρης απασχόληση)

Χαρακτηριστικά

  • Παρέχονται τρία προπτυχιακά προγράμματα με διαφορετικά προσόντα, δύο προγράμματα BA σε συνεργασία με την Σχολή Τεχνών και Επιστημών και ένα πρόγραμμα BS, το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί στο διαδίκτυο. Εξερευνήστε ποια μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.
  • Το σχολείο προσφέρει δύο πολύ σεβαστά πτυχία πλοίαρχος: το MHRM και MLER Η σχολή διαχειρίζεται επίσης ένα Ph.D. πτυχίο στις εργασιακές σχέσεις και τους ανθρώπινους πόρους, με τους πτυχιούχους να προχωρούν σε ερευνητικές και ακαδημαϊκές θέσεις.
  • Έρευνα που ερευνά και αναμένει την μεταβαλλόμενη φύση του χώρου εργασίας αποτελεί βασικό στοιχείο της αποστολής του σχολείου.
  • Αρκετά κέντρα και προγράμματα που επικεντρώνονται στην έρευνα και τη βελτίωση του εργατικού δυναμικού. Τα προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης περιλαμβάνουν την Εκπαίδευση Εργασίας και την Έρευνα Τώρα (LEARN) και την εκτελεστική εκπαίδευση του Rutgers.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Διδακτορικό (PhD)

Rutgers University

Το διδακτορικό δίπλωμα SMLR το πρόγραμμα στις Βιομηχανικές Σχέσεις και Ανθρώπινο Δυναμικό (IRHR) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που χαρακτηρίζει τους φοιτητές για την ... [+]

Το διδακτορικό δίπλωμα SMLR το πρόγραμμα στις Βιομηχανικές Σχέσεις και Ανθρώπινο Δυναμικό (IRHR) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που χαρακτηρίζει τους φοιτητές για την απασχόληση ως κολέγιο ή πανεπιστημιακή σχολή ή ερευνητικές θέσεις. Το πρόγραμμα IRHR έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να:

Μελετήστε τον κόσμο της εργασίας στη δυναμική παγκόσμια οικονομία μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι εργασιακές σχέσεις επηρεάζουν τους οργανισμούς, τους εργαζόμενους και την κοινωνίαΕργασία με κορυφαίους μελετητές που είναι αναγνωρισμένοι σε διεθνές και διεθνές επίπεδο σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις εργασιακές σχέσεις και τους ανθρώπινους πόρουςΓίνετε κορυφαίοι μελετητές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να σχεδιάζουν, να διεξάγουν και να δημοσιεύουν αυστηρές έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά όπως η Ακαδημία Διοίκησης, η Ακαδημία Διοικητικής Επισκόπησης, η Επισκόπηση Βιομηχανικών και Εργασιακών Σχέσεων, οι Βιομηχανικές Σχέσεις και η Εφημερίδα της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας , μεταξύ άλλων.Αναπτύξτε τις δεξιότητες διδασκαλίας δουλεύοντας ως βοηθοί διδασκαλίας και διδάσκοντας τα μαθήματά τουςΕκμάθηση γκολ για φοιτητέςΝα επιτύχετε αξιοσημείωτες ικανότητες, υποτροφίες, ερευνητικές δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες στις εργασιακές σχέσεις και στους ανθρώπινους πόρουςΣυμμετοχή σε και διεξαγωγή αρχικής έρευναςΠροετοιμάστε να είστε επαγγελματίες σταδιοδρομίας που απαιτούν κατάρτιση στα υψηλότερα επίπεδα στις κοινωνικές επιστήμες που αντιμετωπίζουν θέματα που σχετίζονται με τις εργασιακές σχέσεις και τους ανθρώπινους πόρουςΔιακυβέρνηση και Εισδοχή... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Piscataway Township
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες