Ubiquity University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα εντελώς νέο είδος εκπαίδευσης: Η προσέγγιση της πανταχού παρουσίας

Ήταν ο TS Eliot που ρώτησε:

 • Πού είναι οι πληροφορίες στα δεδομένα;
 • Πού είναι η γνώση στις πληροφορίες;
 • Πού είναι η σοφία στη γνώση;

Εάν σκέφτεστε την προηγούμενη εμπειρία σας στα περισσότερα συμβατικά σχολεία, πιθανόν να έχετε εκπαιδευτεί για να απομνημονεύσετε πληροφορίες και να εκφραστείτε αναλυτικά σε εξετάσεις και σε έγγραφα εργασίας. Από τη δική μας άποψη, αυτό είναι σημαντικό, αλλά δεν αρκεί για την αληθινή μάθηση. Η συμβατική και σχεδόν αποκλειστική έμφαση στην πνευματική αυστηρότητα είναι μόνο ένα τέλος του συνεχούς που αποτελεί μια πραγματική εκπαίδευση.

wisdom

Πιστεύουμε ότι η αληθινή μάθηση χρειάζεται επίσης μια εσωτερική διάσταση. Απαιτεί τόσο μεγάλη έμφαση στο σώμα, την καρδιά και την ψυχή όπως στο νου. Είναι όταν αυτές οι περιοχές συνδυάζουν άψογα ότι η εκπαίδευση εκδηλώνεται ως μάθηση. Αυτό συμβαίνει όταν η εκπαίδευση γίνεται alt = "σοφία.

Στην Ubiquity, πιστεύουμε ότι η επιδίωξη της αλωτερίκευσης είναι να ζούμε στα ερωτήματα και έτσι να είμαστε πάντα ανοιχτοί στην προσωπική μεταμόρφωση. Αυτή η σοσιαλιστική αντίληψη της «αλήθειας που επιδιώκεται» είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και το θεμέλιο όσων υποστηρίζουμε και βρίσκεται η καρδιά όλων των προγραμμάτων μας, των μαθημάτων και των εκδηλώσεών μας.Για τους σπουδαστές μας, alt = "η σοφία είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής από μια άνυδρη πνευματική επιχείρηση. Αυτή η επιδίωξη της άλλης = "σοφίας οδηγεί σε μια ολοένα βαθύτερη μεταμόρφωση της ψυχής, της καρδιάς, του νου, του σώματος και της ψυχής.

Για όλους τους μαθητές μας, ο στόχος μας είναι να καταλύουμε την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και ανάπτυξη. Η προσέγγιση πλήρους φάσματος ζωντανεύει τον πολλαπλών αισθήσεων φοιτητή, συνδυάζοντας την καλύτερη online εκπαίδευση, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτισμένη με πνευματικές, δημιουργικές και τελετουργικές συναντήσεις. Αυτές οι Pathways συμμετοχής είναι τόσο πλήρεις και πολυδιάστατες.

Αυτή η εκμάθηση μετασχηματισμού πλήρους φάσματος δημιουργεί ανθεκτικές κοινότητες και καλλιεργεί ικανότητες για συνεργασία και συνοχή.

Είναι το Ubiquity University σωστό για εσάς;

Πώς αναπτύσσετε προσωπικά, τι δώρα φέρνετε στον κόσμο και πόσο αποτελεσματικά φέρετε αυτά τα δώρα στην κοινότητά σας, είναι όλα κρίσιμα για το πώς θα εξελιχθεί το συλλογικό μας μέλλον. Εάν γνωρίζετε ότι είστε εδώ για να βοηθήσετε να φέρετε έναν νέο κόσμο, εάν είστε ελκυσμένοι στην καλλιέργεια των δώρων σας μέσα σε μια ανοιχτόμυαλη, διαφορετική μαθησιακή κοινότητα, εάν είστε υποκινούμενοι από μια ζωή καθοδηγούμενη από ερωτήσεις και από μια εξερεύνηση μυστηρίου, τότε η πανταχού παρούσα μπορεί να είναι η κατάλληλη για εσάς.

Είμαστε μια διαφορετική και παγκόσμια κοινότητα μαθητευόμενων. Πολλοί από εμάς είναι δημιουργικοί επιχειρηματίες, νέοι αναζητητές και ώριμοι επαγγελματίες που θέλουν να βρεθούν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ζωής και μάθησης. Τα προγράμματά μας βοηθούν τους μαθητές μας να ξεπεράσουν τα όρια της συμβατικής κατανόησης και συμπεριφοράς και σε μια πιο αυθεντική ζωή. Οι μαθησιακές μας Pathways παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνουμε την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική σας ανάπτυξη στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής μελέτης. Στο Ubiquity, μπορείτε να εμπλακείτε τόσο σε πνευματική όσο και σε προσωπική μεταμόρφωση και να κερδίσετε πτυχίο ταυτόχρονα.

phd wisdom studies

Η πανταχού παρούσα μπορεί να είναι για σας αν:

 • Έχετε ή είχατε μια επιτυχημένη καριέρα, αλλά αισθανθείτε ότι η ζωή σας δεν έχει πραγματικό νόημα
 • Βρίσκεστε ήδη σε ένα πνευματικό μονοπάτι, αλλά αναζητήστε καθοδήγηση καθώς και πιο αυστηρή και εις βάθος εκμάθηση
 • Επιδιώκετε μια ακαδημαϊκά ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προσωπική και επαγγελματική μεταμόρφωση
 • Σας ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα και θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες αλλαγής σε ένα βαθύτερο επίπεδο.
 • Είστε αφοσιωμένοι στη δια βίου μάθηση σε διάλογο με τους συντροφικούς αναζητητές - ως διαδικασία, όχι ως τελικό σημείο.
 • Έχετε δώρα για να μοιραστείτε ότι ο κόσμος θα αποδεχτεί ευκολότερα εάν είστε πιστοί.
 • Θέλετε να ενσωματώσετε τις εσωτερικές και εξωτερικές πτυχές της ύπαρξής σας.

Ubiquity University σας προσφέρει την ευκαιρία να:

 • Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό σας
 • Οδηγήστε μια πιο αυθεντική, ουσιαστική ζωή
 • Επανεμφανίστε τον εαυτό σας
 • Ζητήστε την εξουσία σας
 • Ανακαλύψτε την αυτοπεποίθησή σας
 • Να είστε μέρος μιας ευχάριστης, υποστηρικτικής κοινότητας
 • Αλλάξτε τον κόσμο προς το καλύτερο

wisdom school

Τοποθεσίες

ΗΠΑ Online

Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη