Ubiquity University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ήταν ο TS Eliot που ρώτησε:

 • Πού είναι οι πληροφορίες στα δεδομένα;
 • Πού είναι η γνώση στις πληροφορίες;
 • Πού είναι η σοφία στη γνώση;

Ο κόσμος είναι γεμάτος από δεδομένα, πληροφορίες και γνώση. Αυτό είναι το πεδίο των συμβατικών σχολείων και πανεπιστημίων. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεται πιο κριτικά από ποτέ είναι οι μεταρρυθμιστικές μαθησιακές διαδικασίες που βοηθούν τους μαθητές να εμπλακούν σε προσωπικό μετασχηματισμό και να περιηγηθούν σε αυτούς τους επικίνδυνους χρόνους με σοφία. wisdom Για να γίνει αυτό, η εκπαίδευση πρέπει να είναι ολογραφική. Οι σπουδαστές απαιτούν εκπαιδευτικές εμπειρίες που είναι πλήρως εμβληματικές και πολυαισθητηριακές, ιδιαίτερα σε μια εποχή που οι οικονομικές και πολιτικές συνθήκες καθιστούν όλο και πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις από τα παραδοσιακά πανεπιστήμια και τα μαθήματα στα άτομα. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις στην τεχνολογία ιστού και τηλεφώνου, σε συνδυασμό με την τεχνολογία κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέπουν τη μάθηση και την οικοδόμηση της εικονικής κοινότητας με τρόπους που δεν είναι δυνατό πριν. Εκεί ξεκινάει ο διακριτικός χαρακτήρας της Σχολής σοφίας της Πανεπιστημιακής.

Πλήρης μετασχηματιστική μάθηση φάσματος

Ubiquity University είναι αφιερωμένο στην παροχή αυτού που αποκαλούμε " μάθηση μετασχηματισμού πλήρους φάσματος" . Αυτή η προσέγγιση ενσαρκώνει τον πολλαπλών αισθήσεων φοιτητή, συνδυάζοντας την καλύτερη ηλεκτρονική εκπαίδευση, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτισμένη με πνευματικές, δημιουργικές και τελετουργικές συναντήσεις. Ολόκληρο το συνένωμα έχει σχεδιαστεί τόσο για να καταλύει τον προσωπικό μετασχηματισμό και να προάγει την ανθεκτική κοινότητα. Είναι μετασχηματιστική επειδή ο στόχος είναι να καταλυθεί η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και ανάπτυξη. Είναι πλήρες φάσμα διότι προσφέρει μια σειρά από νέες ενότητες μάθησης στο διαδίκτυο / πρόσωπο που έχουν σχεδιαστεί για να είναι Pathways συμμετοχής που είναι τόσο πλήρεις όσο και πολυδιάστατες. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί ανθεκτικές κοινότητες επειδή καλλιεργεί ικανότητες για συνεργασία και συνοχή. Στο επίκεντρο αυτού του τρόπου μάθησης είναι η δημιουργία πύλων μάθησης που υπομένουν με την πάροδο του χρόνου, δημιουργώντας την κοινότητα ως στόχο ίση με εκείνη της μάθησης. Έτσι, η μάθηση και η οικοδόμηση της κοινότητας γίνονται δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: η μάθηση ως κοινότητα και η οικοδόμηση της κοινότητας ως μάθηση - στην πράξη τόσο τα μέσα όσο και το τέλος αυτού που προσφέρει η Ubiquity University ως εμπειρία πλήρους μετασχηματισμού.

Η σοφία ως ένας τρόπος ζωής

Στην καρδιά του Ubiquity University είναι η επιδίωξη της Ubiquity University σκέφτεστε πως γνωρίζετε τι γνωρίζετε, πιθανότατα έρχονται στο μυαλό σας δύο επιστημολογίες: η μία βασίζεται στην αποκαλυπτόμενη αλήθεια, στη βάση των Αβρααμικών θρησκειών. Ο Μωυσής που έλαβε τη Τορά ή ο Χριστός που σταυρώθηκε και αναστήθηκε ή ο Μωάμεθ που απαγγέλλει το Κοράνιο, η αλήθεια σε δυτικούς θρησκευτικούς όρους είναι κάτι που τελικά προέρχεται από τον Θεό και πρέπει να πιστέψουμε και να τηρούμε τον άλλο τρόπο. των δεδομένων, των δοκιμών των υποθέσεων και της ανάπτυξης θεωριών όλο και πιο ακριβών.Η επιστήμη είναι ο δρόμος της λογικότητας και της πνευματικής λογικής που επιδιώκει τις βεβαιότητες της επαληθεύσιμης γνώσης.Οι αρχαίοι Έλληνες προσέφεραν ένα τρίτο τρόπο γνώσης.Το Σωκράτη τίμησε θεία αποκάλυψη και επιστημονική έρευνα, πίστευε ότι η μεγαλύτερη δέσμευση γύρω από την οποία να προσανατολιστεί η ζωή είναι η εξερεύνηση των τελικών ερωτήσεων.Για την αναζήτηση του Σωκρατισμού, ο πιο βαθύς τρόπος διαλόγου Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι μέσα από την αλήθεια δεν επιδιώκεται η αποκάλυψη της αλήθειας ή η συγκέντρωση της γνώσης. Οι θρησκείες αναζητούν απαντήσεις και έτσι βασίζονται στη δογματική πίστη. Η επιστήμη επιδιώκει τη γνώση και, ως εκ τούτου, στηρίζεται σε αποδεδειγμένα γεγονότα. Η επιδίωξη της άλλης = «σοφίας είναι να ζούμε στα ερωτήματα και έτσι να είμαστε ανοιχτοί στον προσωπικό μετασχηματισμό.» The Wisdom School ασχολείται με όλους αυτούς τους τρόπους γνώσης στην προσπάθειά της για αλήθεια Αυτό σημαίνει ότι η σοφία είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωή από μια άνυδρη πνευματική επιχείρηση. Η επιδίωξη του alt = "σοφία οδηγεί σε μια συνεχώς βαθύτερη αλχημική μεταμόρφωση της ψυχής, της καρδιάς, του μυαλού, του σώματος και της ψυχής." The Wisdom School εδράζεται σταθερά σε αυτή τη σοσιαλιστική παράδοση. μας στέκεται και βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των προγραμμάτων, των μαθημάτων και των εκδηλώσεών μας. "Η αλήθεια εκτυφλώνεται σταδιακά, αλλιώς ο κόσμος θα ήταν τυφλός." -Emily Dickinson phd wisdom studies

Είναι το Ubiquity University σωστό για μένα;

Ubiquity University είναι σχολή μεταπτυχιακών για ώριμους επαγγελματίες που θέλουν να τοποθετηθούν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ζωής και μάθησης. Τα προγράμματά μας σας βοηθούν να υπερβείτε τα όρια της συμβατικής κατανόησης και συμπεριφοράς και σε μια πιο αυθεντική ζωή. The Wisdom School προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να εμβαθύνει την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική σας ανάπτυξη στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής μελέτης . Πού αλλού μπορείτε να πάτε τόσο σε βαθιά πνευματική και προσωπική μεταμόρφωση και να κερδίσετε πτυχίο ταυτόχρονα; Αν οποιαδήποτε από τις παρακάτω δηλώσεις είναι αληθινή για εσάς, The Wisdom School μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε:

 • Έχετε μια επιτυχημένη καριέρα, αλλά αισθάνεστε ότι δεν αρκεί για μια ουσιαστική ζωή.
 • Είστε ώριμοι και είστε ήδη σε ένα πνευματικό μονοπάτι, αλλά αναζητήστε πιο αυστηρή και σε βάθος μάθηση.
 • Επιδιώκετε μια ακαδημαϊκά ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προσωπική και επαγγελματική μεταμόρφωση.
 • Σας ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα και θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες αλλαγής σε ένα βαθύτερο επίπεδο.
 • Είστε αφοσιωμένοι στη δια βίου μάθηση σε διάλογο με τους συντροφικούς αναζητητές - ως διαδικασία, όχι ως τελικό σημείο.
 • Έχετε δώρα για να μοιραστείτε ότι ο κόσμος θα αποδεχτεί ευκολότερα εάν είστε πιστοί.
 • Επιθυμείτε να ενσωματώσετε τις εσωτερικές και εξωτερικές πτυχές της ύπαρξής σας.

Ubiquity University σας προσφέρει την ευκαιρία να:

 • Οδηγούν μια πιο αυθεντική, ουσιαστική ζωή.
 • Επανεμφανίστε τον εαυτό σας.
 • Ζητήστε την εξουσία σας.
 • Ανακαλύψτε την αυτοπεποίθησή σας.
 • Να είστε μέρος μιας ευχάριστης, υποστηρικτικής κοινότητας.

Πώς διαφέρει το Ubiquity University από άλλα σχολεία;

Αν σκεφτείτε την προηγούμενη εμπειρία σας στα περισσότερα συμβατικά σχολεία, πιθανόν να έχετε εκπαιδευτεί για να απομνημονεύσετε πληροφορίες και να εκφραστείτε αναλυτικά σε εξετάσεις και σε έγγραφα εργασίας. Από τη δική μας άποψη, αυτό είναι σημαντικό, αλλά δεν αρκεί για την αληθινή μάθηση. Η συμβατική και σχεδόν αποκλειστική έμφαση στην πνευματική αυστηρότητα είναι μόνο ένα τέλος του συνεχούς που αποτελεί πραγματική εκπαίδευση. Η αληθινή μάθηση χρειάζεται επίσης μια εσωτερική διάσταση. Απαιτεί τόσο μεγάλη έμφαση στο σώμα, την καρδιά και την ψυχή όπως στο νου. Η λατινική λέξη " εκπαίδευση " σημαίνει "ανάληψη" και αρχικά χρησιμοποιήθηκε για την εκπαίδευση για καλό λόγο. Η εξάπλωση αυτού που είναι μέσα είναι στον πυρήνα της αληθινής μάθησης. Είναι αυτό που η Σχολή Σοφίας προσπαθεί να καταλύει. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να επιλέξουν για τον εαυτό τους τα μαθήματα που ενισχύουν περισσότερο τις προσωπικές τους δεξιότητες, καθώς και την επαγγελματική εξέλιξη. Έχουμε διαπιστώσει με συνέπεια ότι τα καλύτερα μετα-τάξη έγγραφα είναι αυτά που υπογραμμίζουν τη σχέση μεταξύ αυτού που μαθαίνετε κατά τη διάρκεια της τάξης και πώς αυτό επηρεάζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Μόνο εάν υπάρχει ανάπτυξη της ψυχής, μόνο εάν υπάρχει τόσο μεγάλη αυστηρότητα που περιλαμβάνει την προσωπική ανανέωση όσο υπάρχει γύρω από την ακρίβεια της διάνοιας, μαθαίνει μετασχηματιστική. Αυτή η έμφαση σε μια αναπόσπαστη σχέση μεταξύ μάθησης και προσωπικής ανάπτυξης είναι αυτό που μας κάνει μια σχολή σοφίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εντοπίσαμε τη γενεαλογία μας πίσω στις σχολές σοφίας της αρχαιότητας, οι οποίες, όπως και η Σοφία Σχολεία μας, υποκινήθηκαν με την ενίσχυση του ταξιδιού της ψυχής προς την πληρέστερη έκφραση του ανθρώπινου δυναμικού. Ο Πλάτων, του οποίου η Ακαδημία ήταν το αρχικό πανεπιστήμιο, δήλωσε ότι όλη η αληθινή μάθηση ήταν μια μνήμη, μια διαδικασία που οδήγησε στη "διεύρυνση της ψυχής".

Για εμάς, η σοφία είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία αποτοξίνωσης πέρα από τα όρια της συμβατικής σκέψης για να αγκαλιάσει μια πιο εμπεριστατωμένη συνείδηση του δυνατού. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκτηθεί μία για πάντα. Πρόκειται για μια συνεχή εμβάθυνση διερεύνησης των ολοένα και μεγαλύτερων επιπέδων ολοκλήρωσης μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής διάστασης της ζωής κάποιου. Τελικά, η επιδίωξη της σοφίας βασίζεται στην προθυμία να ζούμε στα ερωτήματά μας . Είναι μια διαρκή έρευνα για το μυστήριο που υποκρύπτει όλη τη ζωή. Η ιστορία έχει φτάσει σε μια κρίσιμη συγκυρία όταν αφθονούν τόσο οι κρίσεις όσο και οι ευκαιρίες. Όλοι μας πρέπει να εμπλακούμε στην επανεμφάνιση της προσωπικής μας ζωής, της κοινότητας μας και της ευημερίας του πλανήτη. Κυριολεκτικά, το μέλλον εξαρτάται από εμάς, και μόνο μια νέα κουλτούρα σοφίας, που αποτελείται από άκρως ολοκληρωμένους ανθρώπους, θα μας δει μέσα από. Πώς αναπτύσσετε προσωπικά, τι δώρα φέρνετε στον κόσμο και πόσο αποτελεσματικά φέρετε αυτά τα δώρα στην κοινότητά σας, είναι όλα κρίσιμα για το πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μας. Αν γνωρίζετε ότι είστε εδώ για να βοηθήσετε να φέρετε τα νέα, που στρέφονται προς την καλλιέργεια των δώρων σας μέσα σε ένα μαθησιακό περιβάλλον κοινότητας, με κίνητρο μια ερωτική ζωή και μια εξερεύνηση μυστηρίου, τότε The Wisdom School μπορεί να είναι ακριβώς η κατάλληλη για εσάς. wisdom school

Τοποθεσίες

ΗΠΑ Online

Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες
Τηλέφωνο
undefined

FAQ

Άλλη