τα διδακτορικά προγράμματα σε μεγάλο ινστιτούτο δεδομένων

Shenzhen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

τα διδακτορικά προγράμματα σε μεγάλο ινστιτούτο δεδομένων

Shenzhen University

Τα Διδακτορικά Προγράμματα στο Big Data Institute

Shenzhen είναι μια φημισμένη ειδική οικονομική ζώνη στην Κίνα, δίπλα στις δύο διεθνείς μητροπόλεις - Χονγκ Κονγκ και το Μακάο. Είναι μια από τις πόλεις με την πιο ανεπτυγμένη οικονομία και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην αιτία του εκσυγχρονισμού και της διεθνοποίησης.

Το Πανεπιστήμιο Shenzhen, ως ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια στην Κίνα με ταχεία ανάπτυξη, χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και τεράστιο δυναμικό, επιταχύνει τώρα το ρυθμό του προς το κορυφαίο πανεπιστήμιο με υψηλού επιπέδου έρευνα, άριστη γνώση και καινοτομία.

Το Ινστιτούτο Μεγάλων Δεδομένων (BDI), Πανεπιστήμιο Shenzhen, βρέθηκε το 2013, το οποίο αποτελεί βασικό τμήμα του συνεργατικού κέντρου καινοτομίας μεταξύ της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ και του Χονγκ Κονγκ. Επί του παρόντος, το BDI έχει πάνω από είκοσι ακαδημαϊκό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 1 συναδέλφου του IEEE, 6 πλήρους καθηγητές, 4 αναπληρωτές καθηγητές και 2 μεταδιδακτορικούς υποτρόφους.

Το ινστιτούτο επικεντρώνεται στην έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη στον τομέα του cloud computing και των μεγάλων δεδομένων. Οι δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης περιλαμβάνουν θεμελιώδη έρευνα σχετικά με τη θεωρία και τους αλγορίθμους της μεγάλης ανάλυσης δεδομένων και μηχανικής μάθησης σε μεγάλα δεδομένα, ανάπτυξη μεγάλων πλατφορμών ανάλυσης δεδομένων στον τομέα του cloud computing και βιομηχανικές εφαρμογές μεγάλων δεδομένων στον τομέα της μεταποίησης, έξυπνη πόλη, έξυπνο δίκτυο, , και τα λοιπα. Σήμερα, 20 ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από τις κεντρικές, επαρχιακές και τις κυβερνήσεις των πόλεων του Shenzhen διοικούνται από το προσωπικό του Ινστιτούτου. Τα μέλη του προσωπικού του ινστιτούτου έχουν δημοσιεύσει ευρέως άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Το Ινστιτούτο Μεγάλων Δεδομένων καλεί τους διεθνείς φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για το διδακτορικό μας πρόγραμμα

1. Περιοχές σπουδών

Το BDI του Πανεπιστημίου Shenzhen προσφέρει διεθνείς φοιτητές Ph.D. προγράμματα σε όλες τις πτυχές της Τεχνολογίας Μεγάλων Δεδομένων και των Εφαρμογών, όπως (αλλά όχι περιοριστικά):

 • Εκμάθηση μηχανών σε μεγάλα δεδομένα
 • Μεγάλη χωροχρονική ανάλυση δεδομένων και έξυπνες εφαρμογές πόλης
 • Μεγάλη εξαγωγή δεδομένων κειμένου / εγγράφου
 • Κατανεμημένοι αλγόριθμοι σε μεγάλα δεδομένα (με εφαρμογές Spark)
 • Μεγάλη ροή δεδομένων ανάλυση και εξόρυξη
 • Μεγάλες μεθόδους οπτικοποίησης δεδομένων

2. Απαιτήσεις

 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πληροφορικής ή σε άλλους συναφείς κλάδους.
 • Ένα ενδιαφέρον για την έρευνα και την ανάπτυξη μεγάλων δεδομένων.
 • Δυνατότητα εργασίας ως ομάδας, συνεργασία με βιομηχανικούς εταίρους.
 • Ευχέρεια στην προφορική και γραπτή αγγλική γλώσσα.

3. Η εφαρμογή πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα υλικά

 • Βιογραφικό σημείωμα (βιογραφικό σημείωμα), συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης και του ιστορικού εργασίας σας, καθώς και κατάλογο δημοσιεύσεων.
 • Μια ερευνητική πρόταση (2-3 σελίδες).
 • Σχολικά ή κολεγιακά αντίγραφα / πιστοποιητικά Πανεπιστημιακά αντίγραφα.
 • Ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας (Το διαβατήριο πρέπει να είναι ένα έγκυρο συνηθισμένο διαβατήριο για ιδιωτικές υποθέσεις.)

4. Φροντιστήρια, υποτροφίες και επιχορηγήσεις

 • Δίδακτρα: (Τα δίδακτρα καλύπτονται από τη χρηματοδότηση του πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να πληρώσουν μόνοι τους)
 • Υποτροφίες και επιχορηγήσεις: Διεθνείς φοιτητές με διδακτορικά προγράμματα απολαμβάνουν παρόμοιες υποτροφίες με άλλους υποψήφιους διδακτορικούς, μεταξύ των οποίων:
  • 1. Κυβερνητικές υποτροφίες και πανεπιστημιακές υποτροφίες.
   • Το Πανεπιστήμιο Shenzhen παρέχει επιχορήγηση 40.000 RMB ετησίως για κάθε φοιτητή. Οι διεθνείς φοιτητές έχουν επίσης ευκαιρίες να υποβάλουν υποψηφιότητες για υποτροφίες από κεντρικές και επαρχιακές κυβερνήσεις.
  • 2. Επιδόματα έρευνας από εποπτικούς φορείς. Οι φοιτητές εποπτικές αρχές θα παρέχουν στους φοιτητές τους διεθνή φοιτητικά επιδόματα, τα οποία δεν θα είναι λιγότερα από 12.000 RMB ετησίως για σκοπούς έρευνας και ακαδημαϊκών ανταλλαγών.
 • Ιατρική περίθαλψη και ιατρική ασφάλιση Το Πανεπιστήμιο του Shenzhen παρέχει στους φοιτητές διεθνών φοιτητών βασική ιατρική ασφάλιση και μονόκλινο δωμάτιο με χαμηλό ενοίκιο

5. Βιογραφίες επιλεγμένων εποπτικών αρχών

 • Καθηγητής Qingquan LI, Ph.D., Ph.D. επιβλέπων, πρόεδρος του Πανεπιστημίου Shenzhen, διευθυντής του βασικού εργαστηρίου Shenzhen για τη χωρική έξυπνη ανίχνευση και υπηρεσίες. Πριν από το 2013, ο καθηγητής Li ήταν ο αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Wuhan και ο διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Μεταφορών. Έλαβε τα BS, MS και Ph.D. από το πρώην Τεχνικό Πανεπιστήμιο Γεωπονίας και Χαρτογράφησης του Wuhan. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάλυση χωρικών και χρονικών δεδομένων, στην ενσωμάτωση πολλών αισθητήρων και στην τοπογραφία και στη βιομηχανία. Ο καθηγητής Li έχει εκδώσει 4 βιβλία / κεφάλαια και περίπου 400 έγγραφα, και υπηρετεί στο συντακτικό συμβούλιο αρκετών ακαδημαϊκών περιοδικών. Σε αναγνώριση των ερευνητικών του επιτευγμάτων, απονεμήθηκε ως ακαδημαϊκός της Διεθνούς Ευρασιατικής Ακαδημίας Επιστημών και διαφέρει από άλλα εθνικά και επαγγελματικά βραβεία.
 • Καθηγητής Joshua Zhexue HUANG , Ph.D., Ph.D. επιβλέπων, διευθυντής της BDI, ηγετικό ταλέντο της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ. Ο καθηγητής Huang έλαβε το Ph.D. από το Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Σουηδία. Ο καθηγητής Huang είναι γνωστός για τη συμβολή του στην ανάπτυξη μιας σειράς αλγορίθμων ομαδοποίησης τύπου k-μέσων στην εξόρυξη δεδομένων, όπως k-modes (PAKDD Most Influential Paper), fuzzy k-modes (IEEE TFS), k-πρωτότυπα IEEE TPAMI) και wk-means (IEEE TPAMI) που αναφέρονται ευρέως και χρησιμοποιούνται και μερικά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο εμπορικό λογισμικό. Έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη του συστήματος εξόρυξης δεδομένων ανοιχτού κώδικα AlphaMiner που χρησιμοποιείται ευρέως στην εκπαίδευση, την έρευνα και τη βιομηχανία. Ο καθηγητής Huang έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 ερευνητικά κείμενα σε συνέδρια και περιοδικά. Το 2006, έλαβε το πρώτο βραβείο PAKDD Most Influential Paper.
 • Καθηγητής Xizhao WANG, Ph.D., Ph.D. επικεφαλής της διεύθυνσης BDI, IEEE Fellow, επικεφαλής του περιοδικού Springer Journal Machine Machine και Cybernetics. Ο καθηγητής Wang έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα στην επιστήμη των υπολογιστών από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Harbin (που χρηματοδοτήθηκε από το σχέδιο 211 και το σχέδιο 985 της κινεζικής κυβέρνησης) το Σεπτέμβριο του 1998. Από το 1998 έως το 2001 ο καθηγητής Wang εργάστηκε στο Τμήμα Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ ως ερευνητής. Το κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον του καθηγητή Wang είναι η μηχανική μάθηση και η επεξεργασία πληροφοριών αβεβαιότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής μάθησης με ασαφή αναπαράσταση, προσεγγιστική συλλογιστική και συστήματα εμπειρογνωμόνων, νευρωνικά δίκτυα και ανάλυση ευαισθησίας τους, στατιστική θεωρία μάθησης, ασαφή μέτρα και ασαφή ολοκληρώματα, τυχαίο δίκτυο βάρους, θέμα: Θεωρίες μηχανικής μάθησης και μεθοδολογίες στο περιβάλλον μεγάλων δεδομένων. Ο καθηγητής Wang δημοσίευσε 150 ερευνητικά άρθρα σε διάσημα περιοδικά και συνέδρια στον τομέα της μηχανικής μάθησης και της αβεβαιότητας, μεταξύ των οποίων 100+ δημοσιεύσεις έχουν συμπεριληφθεί στις βάσεις δεδομένων SCI ή EI.

6. Στοιχεία επικοινωνίας

 • Τα υλικά της αίτησης μπορούν να σταλούν στην κ. Xiaogao ZENG.
 • Τα ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή μπορούν να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον Δρ Yulin HE.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 2, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- Τα δίδακτρα καλύπτονται από τη χρηματοδότηση του πανεπιστημίου. Οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να πληρώσουν μόνοι τους.
Locations
Κίνα - Shenzhen, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Shenzhen, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών