DBA Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

DBA Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Προκλήστε τον εαυτό σας να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον με το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μέσα από αυτό το τετραετές πρόγραμμα, θα αναπτύξετε τις ικανότητες ηγεσίας σας, μαθαίνοντας τις προηγμένες θεωρίες διαχείρισης καθώς και τα ερευνητικά και επιχειρηματικά μοντέλα.

Μέχρι το τέλος του προγράμματος, θα έχετε προηγμένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων που θα σας επιτρέψουν να οδηγήσετε μια οργάνωση για να συναντήσετε και να ξεπεράσετε τους στρατηγικούς της στόχους. Θα περάσετε τα τελευταία δύο χρόνια σας γράφοντας μια διατριβή σε ένα θέμα της επιλογής σας για να παρουσιάσετε όσα έχετε μάθει και να συνειδητοποιήσετε την εφαρμογή του στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το πρόγραμμά μας διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη μας στο κεντρικό Βερολίνο, μια πόλη που είναι γνωστή για την ακμάζουσα κοινότητα εκκίνησης, γεμάτη με επιλογές σταδιοδρομίας για αποφοίτους. Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτές τις ευκαιρίες, το BSBI προσφέρει δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας. Αυτά εξασφαλίζουν ότι είστε έτοιμοι να ενσωματώσετε επιτυχώς στο γερμανικό εργατικό δυναμικό αν αποφασίσετε να μείνετε στη Γερμανία μετά την αποφοίτησή σας.

Για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό ταξίδι σας, η BSBI έχει συνεργαστεί με μια νομική εταιρεία για να προσφέρει υποστήριξη για την απόκτηση της βίζας σας.

Πληρώστε την απαιτούμενη προκαταβολή των 2.000 € για να εξασφαλίσετε την έδρα σας πριν από τις 30 Νοεμβρίου 2019 και εξοικονομήσετε έως και 2.000 € από τα ετήσια δίδακτρα.

Απαιτήσεις μαθήματος

 • Ελάχιστη ηλικία: 23
 • Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας:
  • IELTS 7.0 (όχι λιγότερο από 6.0 σε οποιοδήποτε στοιχείο), ή
  • Βαθμολογία PTE 65 ή ισοδύναμο.
 • Απαιτούνται αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας για:
 • Μητρική αγγλικά ομιλητές, ή;
 • Οι υποψήφιοι που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην αγγλική γλώσσα (π.χ. δίπλωμα γυμνασίου ή ΙΒ) ή
 • Έχετε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα ή οποιοδήποτε άλλο πτυχίο στα αγγλικά.
 • Προσόντα:
 • Ένα δίπλωμα από ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα σε έναν κλάδο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις.
 • Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα ή πτυχίο μεταπτυχιακού επιπέδου 7 ή ένα MBA από αναγνωρισμένο ίδρυμα.
 • Οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο σε άλλους κλάδους και οι υποψήφιοι που δεν έχουν πτυχίο ούτε πτυχίο, αλλά με άλλα ακαδημαϊκά προσόντα και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε εκτελεστικό επίπεδο, είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση. Η αποδοχή μπορεί να υπόκειται σε επιτυχή συνεδρίαση σε δοκιμασία εισόδου και συνέντευξη.
 • Ερευνητική πρόταση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να υποβάλουν λεπτομερή ερευνητική πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει: θεμελιώδη θέματα έρευνας, στόχους και στόχους, πρωτογενή και δευτερογενή ερευνητικά ερωτήματα, μεθοδολογία, ερευνητική δομή και σχεδιασμό, αρχική βιβλιογραφική ανασκόπηση.

Βερολίνο Σχολή Επιχειρήσεων

Θέλετε να γίνετε ένας κορυφαίος επιχειρηματίας στον επιλεγμένο τομέα; Η Σχολή Επιχειρήσεων και Καινοτομίας του Βερολίνου (BSBI) θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα.

Τα προγράμματα πτυχίου BSBI έχουν τρεις έννοιες στην καρδιά του:

Επιχειρήσεις | Ηγεσία | Επιτυχία

Εσύ θα:

 • Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες μέσω πρακτικών μεθόδων διδασκαλίας
 • Μάθετε για την βιομηχανία που επιλέξατε από ακαδημαϊκούς προσανατολισμένους στην καριέρα στην κορυφή του τομέα τους
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα με την απόκτηση βασικών επαγγελματικών εργαλείων και τεχνικών
 • Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις έννοιες σε πραγματικές επιχειρήσεις.

Ο στόχος μας είναι η επιτυχία σας: όταν αποφοιτήσετε, σύντομα θα μπορέσετε να εισέλθετε στην αγορά εργασίας ως επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης και μετά την αποφοίτησή σας, θα δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για άδεια παραμονής 18 μηνών μετά τη μελέτη * για να επωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία ευκαιρίες στη Γερμανία.

Ενώ μελετάτε το πτυχίο σας ...

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Επωφεληθείτε από την προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία και την πρακτική διδακτική προσέγγιση χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως:

 • Οι περιπτωσιολογικές μελέτες
 • Επισκέψεις σε εκθέσεις και επιχειρήσεις
 • Εργαστήρια και προσκεκλημένοι ομιλητές
 • Ομαδικές συζητήσεις
 • Παρουσιάσεις
 • Ομαδικά έργα

Ευκαμψία

Απολαύστε ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Επωφεληθείτε από το Virtual Learning Environment (VLE) και αποκτήστε πρόσβαση σε «Εικονικές» αίθουσες διδασκαλίας που σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσετε από το σπίτι.

Στο Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Βερολίνου

Το BSBI δημιούργησε ένα υπέροχο περιβάλλον μελέτης, προσφέροντας μια πρόσφατα ανακαινισμένη, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου.

Η πόλη κατατάχθηκε πρόσφατα ως η πιο δημοφιλής επιλογή για τους σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη **.

** Βάσει ετήσιας έρευνας της ICEF το 2018.

Βιομηχανικές συνδέσεις και ευκαιρίες

Ως πρωτεύουσα της Ευρώπης, το Βερολίνο είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε για τις επιχειρήσεις και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία - η πόλη είναι ένας κόμβος για επιχειρηματίες που συρρέουν στο Βερολίνο για να επωφεληθούν από επενδύσεις και οικονομικές ευκαιρίες.

Αφιερωμένη υπηρεσία καριέρας

Οι ειδικοί σταδιοδρομίας της BSBI στην πανεπιστημιούπολη είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε για επιτυχία. Οι υπηρεσίες καριέρας είναι προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και έχουν σχεδιαστεί για να σας αναπτύξουν σε έναν εξαιρετικό υποψήφιο μετά την αποφοίτησή τους.

Μετά την αποφοίτηση…

Παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοποίηση βαθμού

Θα λάβετε προσόντα από τον κύριο ακαδημαϊκό συνεργάτη της Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Άδεια παραμονής μετά τη μελέτη

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το πτυχίο σας, θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για άδεια μετανάστευσης μετά από μελέτη για διάστημα έως 18 μηνών. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις οικονομικές ευκαιρίες σε όλη τη Γερμανία.

112194_110926_BSBI.png

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη