Το Durham DBA είναι ένα εκτελεστικό διδακτορικό πρόγραμμα για υποκινητούς, υψηλού επιπέδου άτομα που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες έρευνας, αναλυτικής και κριτικής σκέψης τους στο υψηλότερο επίπεδο. Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι δομημένη γύρω από ένα ερευνητικό πρόγραμμα οδηγείται από το άτομο, με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

 • Να επιδιώξει το υψηλότερο επίπεδο σκέψης και έρευνας
 • Παρουσιάστε τα ευρήματά σας σε συνέδρια σε παγκόσμιο επίπεδο
 • Να συμβάλει με τη δική σας επαγγελματική πρακτική

Πώς είναι το πρόγραμμα δομημένο;

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε ευέλικτη βάση μερικής απασχόλησης και διαρκεί 4 με 6 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

 • Χρόνια 1 και 2 αποτελείται από πέντε ενότητες που διδάσκονται παραδοθεί στη Σχολή
 • Έτη 3 έως 6 περιλαμβάνουν ατομική εποπτεία της έρευνας και της μελέτης.

Τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναπτύξει την έρευνα, αναλυτική, εννοιολογική και δεξιότητες κριτικής σκέψης σας στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να αποκτήσουν μια στρατηγική εστίαση που θα σας δώσει τη δυνατότητα να συμβάλουν στη δική σας επαγγελματική πρακτική και την ευρύτερη θεματική περιοχή.

Η DBA λεπτομερώς

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε ευέλικτη βάση μερικής απασχόλησης και διαρκεί 4 με 6 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Είναι δομημένη σε φάσεις, που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε τακτικά ανατροφοδότηση για να διευκολύνετε την εξέλιξη. Έτη 1 και 2 Πέντε μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο (παραγγελία μπορεί να διαφέρει):

 • Η Οικολογία των Οργανισμών
 • Ενέργειας, ελέγχου και της Αντίστασης σε Οργανισμούς
 • Αλλαγή σε Οργανισμούς
 • ηγεσία στις οργανώσεις
 • Έρευνα Σχεδιασμός Εργαστήριο: Μέρος 1 / Θεωρία στην Πράξη: Μέρος 2

-Αξιολόγηση Είναι από ατομική γραπτή εργασία για τις ενότητες 1-4. -Μεταξύ Ενότητες 4 και 5 θα αναπτύξει την πρότασή σας έρευνα. -Η Ατομική γραπτή εργασία για την Ενότητα 5 έχει ένα μέγιστο αριθμό λέξεων 10.000. Τα έτη 3 έως 6 Τα έτη 3 έως 6 περιλαμβάνουν μεμονωμένη εποπτευόμενη έρευνα και μελέτη.

 • Ποιοτική και ποσοτική Ομάδες: Θα παρευρεθούν τακτική έρευνα επισκέψεις για να σας δώσει την ευκαιρία να συναντηθεί επόπτη ηγέτη σας / ενότητα για τη διδασκαλία, καθοδήγηση και συμβουλές.
 • Ακαδημαϊκή εξέλιξη Κριτικές: Οι επίσημες αναφορές προόδου προγραμματιστεί να διασφαλίσετε ότι θα κάνουν ικανοποιητική ακαδημαϊκή πρόοδο. Δεν υπάρχει επίσημα αξιολογηθεί το έργο που πρέπει να ολοκληρωθεί για μια ερευνητική επίσκεψη? υποτίθεται θα είναι αυτο-ρύθμισης από τη στιγμή που θα φτάσει αυτό το στάδιο.
 • Η τελική διατριβή έχει μέγιστο αριθμό λέξεων 60.000.

Ερευνητικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες ευκαιρίες κατάρτισης. Οι συνεδρίες αυτές παρέχουν την ευκαιρία για να συναντηθεί με τους επισκέπτες ερευνητές και να συνεργαστεί στενά μαζί με μέλη ΔΕΠ του Durham. Επιπλέον, θα πρέπει να υποστηριχθεί για να παρουσιάσει τα ευρήματα της έρευνας σας σε άλλα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και διεθνείς διασκέψεις

Πόροι

Εκτός από τις βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου του Durham, τα Business School σπίτια εκτεταμένη βιβλιοθήκη ειδικό δάνειο και αναφορά συλλογές των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση των βιβλίων? διδακτορικού, MBA και Μεταπτυχιακά διατριβές? μια πλήρη συλλογή από Business School έγγραφα εργασίας και προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 10.000 περιοδικά σε απευθείας σύνδεση. Θα είστε σε θέση να έχουν πρόσβαση up-to-ημερομηνία περιοδικό, οικονομική και έρευνα αγοράς πληροφορίες, από πηγές όπως FAME, Mintel, ιμιδίου, Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό συντομότερο δυνατόν και Pro-Quest. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα των πληροφοριών που διατίθενται μέσω online βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων: Emerald, FAME, Mintel, Lexis-Nexis, Reuter Επιχειρήσεις Insight και Κέντρου Πληροφόρησης Datamonitor Επιχειρήσεων.

Πλήρεις εγκαταστάσεις πληροφορικής

υπηρεσιών πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Durham προσφέρει πρόσβαση σε όλα όσα θα περιμένατε να βρείτε σε μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων: Υπολογιστικό Κέντρο ανοίξει 24/7, πλήρως IT-ολοκληρωμένο τάξεις, αφιερωμένη helpdesk πληροφορικής και DUO - εικονικό μαθησιακό περιβάλλον του Πανεπιστημίου.

Διάστημα για να μελετήσει

Έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σκηνικό τόσο για ατομική και ομαδική μελέτη, συμπεριλαμβανομένων ενός ειδικού διδακτορικού χώρου έρευνας.

Τι πρέπει να κάνω πρώτα;

Θα χρειαστείτε:

 • μεταπτυχιακό τίτλο σε μια πειθαρχία που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης? ή ισοδύναμα προσόντα ή εμπειρία
 • Ένα ελάχιστο των επιχειρήσεων τρία χρόνια και την εμπειρία διαχείρισης στο κατάλληλο επίπεδο
 • Μια ερευνητική πρόταση 500-2000 λέξεων. Καθοδήγηση σχετικά με την προετοιμασία της πρότασης σας έρευνα.

Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις:

 • Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας, θα χρειαστεί IELTS 7,0 (κανένα στοιχείο κάτω από 6,5) ή Pearson Test της Αγγλικής συνολική βαθμολογία 70+ (Κανένα στοιχείο κάτω από 62).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτά μπορεί να είναι όχι περισσότερο από 2 ετών κατά το μήνα ξεκινάει το πρόγραμμα, για παράδειγμα. για ένα πρόγραμμα που αρχίζει στις Οκτώβριος 2014 πρέπει να έχει ληφθεί η δοκιμή IELTS ή PTE ή μετά τον Οκτώβριο του 2012. TOEFL IBT δεν είναι πλέον αποδεκτή ως ένα αγγλικό Αξιολόγηση για σκοπούς θεώρησης.

Κάνοντας μια αίτηση

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Durham University Business School

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDurham University Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
40,000 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη