Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή


Προετοιμασία ηγετών που εξυπηρετούν σχολεία, κοινωνικές και κοινωνικές υπηρεσίες, κυβερνητικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα σε έναν περιφερειακό και διεθνή κόσμο.

ο

Λεπτομέρειες προγράμματος

Ο Οργανισμός και η Ηγεσία (O

Παράδοση προγράμματος

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών που εργάζονται, το πρόγραμμα ακολουθεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικών μαθημάτων Σαββατοκύριακου που συγκαλούνται εννέα φορές το εξάμηνο (βράδια της Παρασκευής και όλη την ημέρα το Σάββατο).

"Το μέγεθος και η δομή του προγράμματος ήταν ελκυστικό για μένα, επαγγελματίας και γονέας και με ενθουσίασαν οι ευκαιρίες που υπήρχαν για να σχηματίσουν ισχυρούς δεσμούς και να συνεργαστούν στενά με τους συνομηλίκους και τους εκπαιδευτές μου. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι μεγαλύτερες προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν. Είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω στο εξωτερικό, να συμμετέχω στη βιωματική μάθηση, να δημιουργήσω στενές σχέσεις και να συνεργαστώ με αφοσιωμένους και φαινομενικά ταλαντούχους καθηγητές και απίστευτα υποκινούμενους μελετητές ». - Demerris R. Brooks-Immel, O

Μαθησιακά αποτελέσματα

Τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος Οργάνωσης και ηγεσίας:

 • Το πρόγραμμα φέρνει στους φοιτητές μια συνεχή νέα γνώση και κατανόηση που αντανακλά τις τρέχουσες θεωρίες, την έρευνα και τις καινοτόμες πρακτικές.
 • Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές να εφαρμόσουν τις αρχές της θεωρίας ηγεσίας σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων για να οδηγήσουν αποτελεσματικά τα άτομα και τους οργανισμούς στην επιτυχία.
 • Το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να επιλέξουν, να εφαρμόσουν και να διαχειριστούν κατάλληλες μεθοδολογίες ηγεσίας για να ικανοποιήσουν τις ατομικές, ομαδικές και οργανωτικές ανάγκες του K-12 μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, των κερδοσκοπικών και μη κερδοσκοπικών ρυθμίσεων.
 • Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους μαθητές να χρησιμοποιούν και να διεξάγουν έρευνα για να αξιολογήσουν και να βελτιώσουν τις οργανωτικές διαδικασίες.
 • Δημιουργήστε ηγέτες που είναι σε θέση να εξετάσουν κριτικά τους οργανισμούς προκειμένου να προωθήσουν δίκαια αποτελέσματα.
 • Ενισχύστε την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης με συνείδηση ​​γύρω από τις εμπειρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιστορικά υποεκπροσωπούμενες ομάδες.
 • Κατανοήστε και εφαρμόστε την έρευνα σε προβλήματα πρακτικής.
 • Αναπτύξτε τους ηγέτες που αυτο-αντανακλούν την πρακτική τους και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνική δικαιοσύνη και δικαιοσύνη.

Το οργανωτικό και το ηγετικό πρόγραμμα σπουδαστικών μαθησιακών αποτελεσμάτων:

 • Οι απόφοιτοι θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις, την κατανόηση, τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους σε οργανισμούς σε τοπικό, εθνικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.
 • Οι απόφοιτοι θα έχουν κατανοήσει τις ερευνητικές μεθόδους και θα επιδείξουν ικανότητες για να συμμετάσχουν σε αυστηρές υποτροφίες.
 • Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να συσχετίσουν τη θεωρία με την πρακτική και να καταδείξουν τη σύνθεση της προηγμένης γνώσης βελτιώνοντας τους οργανισμούς.
 • Οι απόφοιτοι θα έχουν υιοθετήσει συνήθειες προσωπικών και επιστημονικών προβληματισμών που εξετάζουν την επαγγελματική πρακτική και οδηγούν σε συστηματική ανανέωση.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του Ο

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

 • Διοίκηση Ανώτατης Εκπαίδευσης
 • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
 • Σύμβουλος διοίκησης
 • Εφαρμοσμένος Ερευνητής
 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σχολειου
 • Επιστάτης

Οικονομικοί πόροι

Οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτικές ενισχύσεις, οι κρατικές και οι πανεπιστημιακές πηγές είναι διαθέσιμες ως χρηματοδότηση για τους νεοαποδοθέντες και τους σημερινούς φοιτητές της Σχολής Εκπαίδευσης των ΗΠΑ

Προκειμένου να αντισταθμιστεί το κόστος της διδασκαλίας των μεταπτυχιακών σπουδών, πολλά μαθήματα Σχολής Εκπαίδευσης προσφέρονται αργά το απόγευμα και το βράδυ ή / και εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν ότι μπορούν να διατηρήσουν εργασία πλήρους απασχόλησης, ενώ κερδίζουν τα διαπιστευτήρια, τους μεταπτυχιακούς φοιτητές ή το διδακτορικό δίπλωμα. Ωστόσο, εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί να ξοδέψετε χρόνο σε μια τάξη (π.χ. διδασκαλία σπουδαστών) ή να ολοκληρώσετε μια εμπειρία πεδίου ή πρακτικής άσκησης, οι δεσμεύσεις αυτές θα επηρεάσουν μια κανονική εργάσιμη ημέρα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οικονομικούς πόρους για αυτό το πρόγραμμα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of San Francisco - School of Education

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of San Francisco - School of Education »

Τελευταία ενημέρωση July 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,270 USD
ανά μονάδα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Άλλη