Ed.D. στην εκμάθηση και στην εκπαίδευση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος


Το Τμήμα Μάθησης και Διδασκαλίας προσφέρει συναρπαστικά και μοναδικά προγράμματα σε διδακτορικό επίπεδο.

Η εκμάθηση και η διδασκαλία είναι η εφαρμογή ψυχολογικών αρχών και ιδεών για την επίλυση προβλημάτων στα εκπαιδευτικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Οι ατομικές διαφορές, η γνωσιακή και η κοινωνική ανάπτυξη, η θεωρία της μάθησης και της κινητοποίησης, ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός, η διδασκαλία και η διαχείριση της τάξης και η αξιολόγηση είναι κοινά θέματα που εξετάζονται στο πρόγραμμα.

Μάθηση και Διδακτορικό Διδακτορικό Πρόγραμμα (Ed.D.)

Εφαρμογή της έρευνας και της εκπαιδευτικής ψυχολογίας σε διαφορετικά μαθησιακά περιβάλλοντα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα Το πρόγραμμα παρέχει επαγγελματίες που εργάζονται με τις δεξιότητες της έρευνας και βασικό περιεχόμενο για να κάνουν χρήση και να συμβάλουν στη βάση γνώσεων στην εκμάθηση και την εκπαίδευση. Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να βοηθήσει στην παροχή διδασκαλίας και υποστήριξης, τα μαθήματα εστιάζονται στους εκπαιδευόμενους και στη μάθηση, τα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, τις ερευνητικές δεξιότητες και την ειδική εκπαίδευση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποκτήσετε μια Συγκέντρωση στην Ειδική Εκπαίδευση ή μια Συγκέντρωση στην Ψηφιακή Τεχνολογία για Διδασκαλία και Μάθηση (εννέα μονάδες).

"Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που κάποιος παρατηρεί όταν παρακολουθεί το USF είναι η αίσθηση της κοινότητας. Οι καθηγητές ενδιαφέρονται πραγματικά για τη μάθηση κάθε μαθητή, το οποίο μεταφράζεται σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αυστηρότητα και φροντίδα. το περιβάλλον που προωθεί τον παγκόσμιο έλεγχο της σκέψης. Κατά τη γνώμη μου, το USF το έχει όλα! ".

-KAREN SANFORD, φοιτητής EdD

Προυποθέσεις εισόδου

  • Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική αίτηση με μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης $ 55.
  • Ένα σύνολο ανεπίσημων μεταγραφών από κάθε πανεπιστήμιο / κολλέγιο που παρευρέθηκε προηγουμένως. Για τους υποψηφίους των ΗΠΑ, το πτυχίο πρέπει να προέρχεται από ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο / κολλέγιο. Ένας υποψήφιος με εκκρεμή πτυχίο πρέπει να παράσχει επίσημη επαλήθευση της αναμενόμενης ολοκλήρωσης του βαθμού από τον γραμματέα ή τον υπάλληλο του σχολείου. Ένα πτυχίο απαιτείται για να εφαρμοστεί στο πρόγραμμα ενός μεταπτυχιακού. Απαιτείται η απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών για το διδακτορικό πρόγραμμα. Παρακαλώ σημειώστε: εάν γίνει δεκτή, θα πρέπει να υποβάλετε επίσημες μεταγραφές πριν από την εγγραφή σας.
  • Αιτητές MA και πιστοποίησης: Ελάχιστη ΣΔΣ 2,75
  • Διδακτορικοί υποψήφιοι: Ελάχιστη ΣΔΣ 3,0 από πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών
  • Δύο σημερινές, υπογεγραμμένες συστατικές επιστολές, σημειώνοντας την καταλληλότητα για μεταπτυχιακές εργασίες.
  • Τρέχουσα περίληψη.
  • Δήλωση Προθέσεων

Οι υποψήφιοι διδάκτορες πρέπει επίσης να υποβάλουν:

  • MA διατριβή (απόσπασμα ή πλήρες αντίγραφο) ή μεταπτυχιακό επίπεδο χαρτί.
  • Επίσημες βαθμολογίες είτε για τις εξετάσεις μεταπτυχιακών εγγραφών είτε για τη δοκιμασία Miller Analogies Test (MAT). Οι βαθμολογίες των δοκιμών πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στο USF από την Υπηρεσία Ελέγχου Εκπαίδευσης (GRE) ή την Psychological Corporation (MAT). Δεν θα γίνονται δεκτά φωτοαντίγραφα των αποτελεσμάτων. Οι βαθμολογίες πρέπει να έχουν ληφθεί εντός των τελευταίων πέντε ετών.

Οικονομικοί πόροι

Οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτικές ενισχύσεις, οι κρατικές και οι πανεπιστημιακές πηγές είναι διαθέσιμες ως χρηματοδότηση για τους νεοαποδοθέντες και τους σημερινούς φοιτητές της Σχολής Εκπαίδευσης των ΗΠΑ

Προκειμένου να αντισταθμιστεί το κόστος της διδασκαλίας των μεταπτυχιακών σπουδών, πολλά μαθήματα Σχολής Εκπαίδευσης προσφέρονται αργά το απόγευμα και το βράδυ ή / και εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν ότι μπορούν να διατηρήσουν εργασία πλήρους απασχόλησης, ενώ κερδίζουν τα διαπιστευτήρια, τους μεταπτυχιακούς φοιτητές ή το διδακτορικό δίπλωμα. Ωστόσο, εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί να ξοδέψετε χρόνο σε μια τάξη (π.χ. διδασκαλία σπουδαστών) ή να ολοκληρώσετε μια εμπειρία πεδίου ή πρακτικής άσκησης, οι δεσμεύσεις αυτές θα επηρεάσουν μια κανονική εργάσιμη ημέρα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οικονομικούς πόρους για αυτό το πρόγραμμα

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... περαιτέρω

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Διαβάστε Λιγότερα
Σαν Φρανσίσκο , Σαν Χοσέ , Σακραμέντο , Σάντα Ρόζα + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη