Ed.D. στη Διεθνή και Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Εκπαιδευτικοί κρίσιμοι μελετητές και εμπλεκόμενοι ασκούμενοι

Το Ed.D. στην Διεθνή και Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση (IME) είναι αφιερωμένη στην κατανόηση της επίσημης και άτυπης εκπαίδευσης μέσα σε ποικίλα κοινωνικοπολιτιστικά, γλωσσικά, πολιτικά και οικονομικά πλαίσια. Με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το πρόγραμμα εξετάζει με κριτικό πνεύμα την πραγματικότητα της εκπαίδευσης εντός και εκτός των συνόρων της δημόσιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμά μας εξοπλίζει τους μαθητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στην υποτροφία, τη διδασκαλία και την εργασία υπεράσπισης που ασχολείται με πολλά από τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν την εκπαίδευση σήμερα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα

Χαρακτηριστικά διακεκριμένου προγράμματος

 • Επικεντρωθείτε στην εμπλεκόμενη υποτροφία με σημαντικό αντίκτυπο στις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.
 • Ένα πρωτοποριακό και πνευματικά αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην κριτική παιδαγωγική.
 • Μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας αποτελούμενη από πολύ διαφορετικές σχολές και φοιτητές που προσφέρουν προσωπική και ακαδημαϊκή υποστήριξη.
 • Ευκαιρίες μαθητείας για σπουδαστές διδακτορικών σπουδών για να γίνουν μελετητές, ασκούμενους και υποστηρικτές της κοινωνικής δικαιοσύνης.

"Η IME είναι μια οικογένεια, μια ομάδα έξυπνων ανθρώπων που αγαπούν την κοινωνία, που θεωρούν ότι η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί τον πυρήνα της ύπαρξης παιδαγωγού. Είναι ένας τόπος που ονομάζεται δεύτερο σπίτι μας, ένα μέρος στο οποίο συναντάμε όταν ο εξωτερικός κόσμος είναι απογοητευτικός και θέλουμε μια θέση υποστήριξης και προβληματισμού.Αυτός είναι ο τόπος που οι σκέψεις ρίχνονται γύρω από τιμημένες, σεβαστές και χαριτωμένα αμφισβητηθεί, είναι ο τόπος που υπήρχε στους πολιτισμούς από την αρχή του χρόνου ... κοινότητα ».

-IME EdD Student

Παράδοση προγράμματος

Το πρόγραμμα ακολουθεί ένα πρόγραμμα εναλλασσόμενων τάξεων Σαββατοκύριακου που συγκαλούνται εννέα φορές το εξάμηνο (βράδια της Παρασκευής και όλες τις ημέρες Σάββατο).

Λεπτομέρειες προγράμματος

Το Ed.D. Το πρόγραμμα βασίζεται σε πέντε βασικούς εννοιολογικούς τομείς: την κριτική κοινωνική θεωρία και την εκπαίδευση. διατομεακότητα της φυλής, της τάξης, του έθνους, της γλώσσας, του φύλου και της σεξουαλικότητας στην εκπαίδευση. τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά κινήματα · διεθνή και συγκριτική εκπαίδευση · και εναλλακτικών ερευνητικών παραδειγμάτων.

Βασισμένη στην πρακτική της κριτικής παιδαγωγικής, το πρόγραμμα αυτό παρέχει μια δυναμική μάθηση κοινότητα όπου οι μαθητές επωφελούνται από την αυστηρή εμπειρία τόσο στην τάξη όσο και στην κοινότητα. Πιστεύουμε ότι το εννοιολογικό πλαίσιο και η παιδαγωγική του IME χρησιμεύουν στον εξοπλισμό των φοιτητών ώστε να γίνουν ηγέτες ικανές να επαναπροσδιορίσουν τις δυνατότητες εκπαίδευσης σε πολλαπλά περιβάλλοντα.

Το Διδακτορικό Πρόγραμμα Διεθνούς και Πολυπολιτισμικής Εκπαίδευσης (IME) αποτελείται από 60 μονάδες σπουδών πέραν του μεταπτυχιακού τίτλου και ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση διδακτορικής διατριβής. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μαθημάτων στο ΙΜΕ ή να συγκεντρωθούν είτε στην Εκπαίδευση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είτε στην Απόκτηση Δεύτερης Γλώσσας.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Διεθνούς και Πολυπολιτισμικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ο στόχος κάθε προγράμματος IME είναι η ανάπτυξη επαγγελματιών με εμπειρία σε τρεις βασικούς τομείς:

Εννοιολογική και Θεωρητική γνώση: Περιλαμβάνει την κριτική κοινωνική θεωρία, την κριτική παιδαγωγική, την θεωρία της κριτικής φυλής και τη διατομεακή, τη φεμινιστική θεωρία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά κινήματα και τα εναλλακτικά ερευνητικά παραδείγματα.

Δεξιότητες εφαρμογής: Ανάλυση, σύνθεση και δεξιότητες αξιολόγησης για τη διδασκαλία και την έρευνα, ανάπτυξη και διαχείριση προγραμμάτων / πολιτικής και τοπική / παγκόσμια κοινωνική δικαιοσύνη / ακτιβισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μεθοδολογικά εργαλεία βασισμένα σε ποιοτική έρευνα, όπως έρευνα συμμετοχικής δράσης, έρευνα δράσης των εκπαιδευτικών, μαρτυρίες και κρίσιμη εθνογραφία.

Το Διεθνές και Πολυπολιτισμικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθησιακών Αποτελεσμάτων

Τα προγράμματα IME έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές μετά την αποφοίτησή τους:

 • Χρησιμοποιήστε τη θεωρία ως φακό για να σκεφτείτε κριτικά τις κοινωνικές ανισότητες σε τοπικό / παγκόσμιο πλαίσιο.
 • Εργασία ως μεταμορφωτικός επαγγελματίας στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τις κοινότητες για να επιφέρει κοινωνικές αλλαγές.
 • Να είναι μια εξέχουσα φωνή στο κίνημα της εκπαιδευτικής δικαιοσύνης μέσω της υποτροφίας και της πρακτικής
 • Σχεδιάστε, εφαρμόστε και αξιολογήστε τα K-12 και τα μεταδευτεροβάθμια προγράμματα τάξεων / κοινοτήτων που εστιάζονται στα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική δικαιοσύνη και / ή στην κριτική πολυπολιτισμική εκπαίδευση.

Οικονομικοί πόροι

Οι ομοσπονδιακές χρηματοδοτικές ενισχύσεις, οι κρατικές και οι πανεπιστημιακές πηγές είναι διαθέσιμες ως χρηματοδότηση για τους νεοαποδοθέντες και τους σημερινούς φοιτητές της Σχολής Εκπαίδευσης των ΗΠΑ

Προκειμένου να αντισταθμιστεί το κόστος της διδασκαλίας των μεταπτυχιακών σπουδών, πολλά μαθήματα Σχολής Εκπαίδευσης προσφέρονται αργά το απόγευμα και το βράδυ ή / και εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν ότι μπορούν να διατηρήσουν εργασία πλήρους απασχόλησης, ενώ κερδίζουν τα διαπιστευτήρια, τους μεταπτυχιακούς φοιτητές ή το διδακτορικό δίπλωμα. Ωστόσο, εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί να ξοδέψετε χρόνο σε μια τάξη (π.χ. διδασκαλία σπουδαστών) ή να ολοκληρώσετε μια εμπειρία πεδίου ή πρακτικής άσκησης, οι δεσμεύσεις αυτές θα επηρεάσουν μια κανονική εργάσιμη ημέρα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οικονομικούς πόρους για αυτό το πρόγραμμα.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του διδακτορικού προγράμματος IME εργάζονται ως μεταμορφωτικοί επαγγελματίες σε ποικίλα περιβάλλοντα τόσο στις ΗΠΑ όσο και διεθνώς, όπως:

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

 • Τα μέλη του σχολείου στα κοινοτικά κολέγια και πανεπιστήμια
 • Εκπαιδευτικοί ηγέτες στα σχολεία K-12
 • Σχολικοί επιθεωρητές
 • Εκπαιδευτικοί ερευνητές
 • Οι ηγέτες σε κοινοτικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις
 • Ειδικοί σε προγράμματα σπουδών

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΜΕ

 • Καθηγητής και Πρόεδρος, Αστική Εκπαίδευση, Πανεπιστήμιο Loyola Marymount
 • Καθηγητής και Πρόεδρος, Δημοτική Εκπαίδευση, Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο
 • Καθηγητής, Δίγλωσση και Πολυπολιτισμική Εκπαίδευση, Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σακραμέντο
 • Επίκουρη Καθηγήτρια, Reading, Πανεπιστήμιο Γυναικών του Τέξας
 • Σχολή, κολέγιο Santa Rosa Junior και το κολλέγιο Solano Community College
 • Λέκτορας, Αμερικανικές Σπουδές, Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd, Βουδαπέστη, Ουγγαρία
 • Διευθυντής, Δίγλωσση Εκπαίδευση, Επαγγελματική Ανάπτυξη και Ειδικά Προγράμματα, Unified School District του San Jose
 • Εκπαιδευτές εκπαιδευτικών για διεθνείς οργανισμούς
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... περαιτέρω

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Διαβάστε Λιγότερα
Σαν Φρανσίσκο , Σαν Χοσέ , Σακραμέντο , Σάντα Ρόζα + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη