Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Executive PhD

Αμβέρσας Management School του Executive PhD Πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα υποστήριξης top-tier για τους φιλόδοξους στελέχη και τους διευθυντές C-επίπεδο, οι οποίοι θέλουν να φέρουν την πιο προηγμένη γνώση και την εξαιρετική έρευνα δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας και στην κοινωνία.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν νέες μεθοδολογίες και τη νοοτροπία με την οποία θα προσεγγίσει πραγματικά επιχειρηματικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν στις οργανώσεις τους ή στην κοινωνία. Έτσι, το πρόγραμμα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.

Για να ευδοκιμήσουν στο σημερινό πολύπλοκο, παγκόσμιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί χρειάζονται ηγέτες που κατάσχουν διεπιστημονική γνώση, η ικανότητα να σκέφτονται σε παγκόσμιο επίπεδο και το όραμα για το σχεδιασμό συστημάτων που να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες γρήγορα τάσεις.

Αμβέρσα Management School προσφέρει το Εκτελεστικό Πρόγραμμα διδακτορικό για να βοηθήσει τα στελέχη να αναπτύξουν δεξιότητες για να εφαρμόσει τη σχετική γνώση και την έρευνα δεξιοτήτων σε σύγχρονα θέματα των επιχειρήσεων.

Η Εκτελεστική διδακτορικό πρόγραμμα επικεντρώνεται επίσης στις βίου μάθηση φιλοδοξίες των διανοητικά ενεργοί επαγγελματίες οι οποίοι διαθέτουν ήδη εξαιρετικές πτυχία στον τομέα τους, αλλά οι οποίοι εξακολουθούν να θέλουν να οικοδομήσουν την εκπαίδευση τους για να φτάσουμε στην κορυφαία βαθμίδα.

Γιατί να ακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα στη Σχολή Διοίκησης Αμβέρσα;

Παρακολούθηση αυτού του προγράμματος θα πρέπει να κορυφή της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του συμμετέχοντα. Πάνω από ένα χρονικό διάστημα 4 ετών θα αποκτήσουν τις απαραίτητες ικανότητες για να ενισχύσει την επιτυχία της σταδιοδρομίας σας, τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και Βιομηχανίας. Σε αυτό το πλαίσιο θα:

 • Να αποκτήσουν τις τελευταίες θεωρίες και πρακτικές γνώσεις στον τομέα της διαχείρισης ευνοημένες σας και να μάθουν τις δεξιότητες του στη βελτίωση των γνώσεων μέσω μεθοδολογικά ισχυρή εφαρμοσμένη ερευνητικές μεθόδους.
 • Αποδεικνύουν την ικανότητα να αναπτύξουν πρωτότυπες συνεισφορές στις υπάρχουσες γνώσεις.
 • Μάθετε τις απαραίτητες ικανότητες για να μεταφέρουν τις γνώσεις και στις δύο επιχειρήσεις και ακαδημαϊκά περιβάλλοντα, με τις γραπτές και προφορικές μορφή.
 • Αποκτήστε ευρεία γνώσεις σχετικά με την εξειδίκευση σας μέσω της συμμετοχής και της συνεργασίας στο πλαίσιο της Αμβέρσας Management School Αρμοδιότητα Κέντρα.
 • Να είναι μέρος μιας κορυφαία διεθνή σχολή.

Σκοπός του Εκτελεστικού PhD είναι μέχρι την πρακτική και την ανάπτυξη αποτελεσματικών οργανωτικών ηγεσίας, παρέχοντας ανώτερο επίπεδο στελέχη με:

 • Σοφία και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για την αναγνώριση, κατανόηση και την επιτυχή αντιμετώπιση των διεπιστημονικών, μεγάλη-εικόνα θέματα που χαρακτηρίζουν την παγκόσμια διαχείριση των επιχειρήσεων σήμερα.
 • Δεξιότητες στην επίσημη κοινωνική έρευνα απαιτείται για να καθορίσει και την άμεση πολύπλοκα ζητήματα και τη διάδοση της τεχνογνωσίας που σχετίζονται με το επάγγελμά τους με διάφορα μέσα έκφρασης να επηρεάσει τόσο πρακτικές όσο και τις δημόσιες πολιτικές.
 • Μια διεπιστημονική, με παγκόσμιο προσανατολισμό άποψη διαθέσιμη στις παραδοσιακές προηγμένες μορφές εκπαίδευσης.
 • Αποδεικνύεται δεξιότητες διαχείρισης και την κατανόηση που θα προωθήσουν νέα λύση προσανατολισμένη σκέψη και στις δύο οργανώσεις και την κοινωνία.
 • Μια μοναδική ευκαιρία μάθησης που συνδυάζει την πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική σημασία.
 • Η δυνατότητα να ενισχύσει την κριτική σκέψη τους, να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για τη στήριξη, υπεράσπιση και εφαρμογή νέων ιδεών και τη βελτίωση της αξιολόγησης λύση προσανατολισμένη.

Τι μπορείτε να αναμένετε;

επίπεδο περιεχομένου: Αναλυτική Εξειδίκευση

Μετά την παρακολούθηση αυτού του προγράμματος

Εσείς

 • Θα ξέρουν πώς να δημιουργούν, να ερμηνεύσει και να μεταφέρει αποκτήσει ακαδημαϊκή γνώση με την επαγγελματική και ακαδημαϊκή σας δίκτυο.
 • Μπορεί να συνεχίσει την έρευνα σε ένα από τα κέντρα δεξιοτήτων μας ή να διδάξει στη Σχολή Διοίκησης Αμβέρσα.
 • Θα κατανοήσει ερευνητικά εργαλεία και μεθόδους και θα είναι σε θέση να τις εφαρμόσει σε πρακτικές επιχειρηματικές προκλήσεις για τη δική σας.
 • Θα έχουν την ακαδημαϊκή, την έκδοση και την περίπτωση εμπειρία γραπτώς και της γνώσης.
 • Θα αποκτήσει το διδακτορικό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας, το οποίο είναι ένα premium κατατάσσονται και αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο.

Η εταιρεία σας

 • Θα επωφεληθούν από από τα οράματα και τις εμπειρίες σας φέρει στο τραπέζι ως υποψήφιος διδάκτορας.
 • Τα οφέλη από την ικανότητά σας να μεταφράσει και να εφαρμόσουν νεοαποκτηθέντα και up-to-σύγχρονες γνώσεις στο συγκεκριμένο πλαίσιο του τομέα ή την επιχείρησή σας.
 • Έχει την ευκαιρία να επωφεληθούμε από την ενισχυμένη των επιχειρήσεων και ηγετικές ικανότητες σας, το οποίο επιτρέπει τη μελλοντική τους στόχους και τις στρατηγικές της εταιρείας που πρέπει να πληρούνται.

Κοινωνία

 • Μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα σας για να αλλάξει και να βελτιώσει τη ρύθμισή σας.
 • Ως μέρος μιας κοινότητας των παγκόσμιων ηγετών που θα συμβάλουν στην αντιμετώπιση πιεστικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν η κοινωνία.
 • Ως ηγέτης γνώμη θα έχει ευνοϊκό αντίκτυπο στον κόσμο που ζουν και εργάζονται στην.

Ημερομηνίες

Πρόγραμμα μερικής απασχόλησης τετραετούς διάρκειας.
Στάδιο 1 αποτελείται από πέντε στις πανεπιστημιουπόλεις ενότητες κατανέμονται σε μια περίοδο 18 μηνών.
Στάδιο 2 περιλαμβάνει 6 στις πανεπιστημιουπόλεις ενότητες κατά τη διάρκεια των 30 μηνών. Η Εκτελεστική PhD 2017 - 2021 ομάδα ξεκινά την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2017.

Δικαιώματα

Έτος 1: € 18,000
Έτος 2: € 16.000
Έτος 3: € 13.000
Έτος 4: € 13.000
(Επιπλέον έτος: € 6.500)

Τοποθεσία

Σχολή Διοίκησης Αμβέρσα
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Αμβέρσα
Βέλγιο

Απαιτήσεις

Δεχόμαστε μόνο τους συμμετέχοντες στο Εκτελεστικό Πρόγραμμα διδακτορικό με εσωτερικά κίνητρα και την προθυμία να συμβάλουν στην ακαδημαϊκή έρευνα και να γίνουν οι ηγέτες των επιχειρήσεων επόμενη γενιά. Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν ένα MBA ή Μάστερ από αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, έχουν τουλάχιστον δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της διαχείρισης και να επιδείξουν την ακαδημαϊκή και την επαγγελματική εξέλιξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα. Ως εκ τούτου, απαιτείται άριστη προφορική και γραπτή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα μπορούσε να υποχρεωθεί να λάβει τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL).

Πτυχίο / πιστοποίηση

Μετά την επιτυχή υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής σας (μετά από 4 χρόνια), θα απονεμηθεί διδακτορικό δίπλωμα (PhD) που έχουν εκδοθεί από το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
60,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούνιος 30, 2021
Άλλη