Ph.D. ή Ed.D. στην ηγεσία για την προώθηση της μάθησης και των υπηρεσιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Διδακτορικό στην Ηγεσία για την προώθηση της μάθησης και της Υπηρεσίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Ed.D. ή διδακτορικό) θα σας προετοιμάσει για να κάνουν σημαντικές συνεισφορές για τον οργανισμό σας και θα σας βοηθήσει να γίνει μια μετασχηματιστική ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για την τρέχουσα και επίδοξους ηγέτες που εργάζονται σε δύο και τετραετή κολέγια και τα πανεπιστήμια και την κοινότητα και ΤΕΙ που επιδιώκουν να είναι ένας καταλύτης για την ουσιαστική αλλαγή εντός του οργανισμού τους.

Το πρόγραμμα σπουδών για το Διδακτορικό στην Ηγεσία για την προώθηση της μάθησης και της Υπηρεσίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση επικεντρώνεται στη σύγχρονη ηγεσία θεωρίες με ένα ισχυρό θεμέλιο στην έρευνα. Μια ευρεία κατανόηση του περίπλοκου χαρακτήρα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υφαίνεται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών, αλλά ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να σας προετοιμάσει για να οδηγήσει τον οργανισμό σας μέσα από ουσιαστική αλλαγή και μεταμόρφωση. Αντί απλά οικοδόμηση γνώσεις σας της θεωρίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα μάθετε να γίνει ηγέτης που θα λειτουργεί αποτελεσματικά εντός του οργανισμού σας να δημιουργήσει θετική αλλαγή.

Μια νέα ομάδα ξεκινά μια φορά το χρόνο, τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα ξεκινά με δύο εβδομάδων, όλη την ημέρα Summer Institute, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πανεπιστημιούπολη στο Μιλγουόκι. Μετά την ολοκλήρωση του Ινστιτούτου, τάξεις συναντηθούν στο Καρδινάλιος Stritch Πανεπιστήμιο City Center στο κέντρο της πόλης Μιλγουόκι. Μαθήματα ανταποκρίνονται σε ένα Σαββατοκύριακο το μήνα κατά τη διάρκεια των εξαμήνων φθινόπωρο και την άνοιξη: Παρασκευή 4-8 μ.μ., Σάββατο οκτώ - 16:00, και την Κυριακή εννέα-13:00.

Μαθήματα

 • EDHE 781 - Σύγχρονα Θέματα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • EDHE 783 - Διοίκηση Φοιτητικής Μέριμνας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
 • EDHE 784 - Καινοτόμες στρατηγικές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • EDHE 790 - Ηγεσία Μάθησης και Υπηρεσία Ινστιτούτο για την Ανώτατη Εκπαίδευση Ι
 • EDHE 791 - Το Αμερικανικό Κολλέγιο και πανεπιστήμιο: Παρελθόν, παρόν και μέλλον
 • EDHE 792 - Ηγεσία Μάθησης και Υπηρεσία Ινστιτούτο για την Ανώτατη Εκπαίδευση ΙΙ
 • EDHE 793 - Οργανωτική Θεωρία και Πρακτική στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • EDHE 794 - Ηγεσία Μάθησης και Υπηρεσία Ινστιτούτο για την Ανώτατη Εκπαίδευση ΙΙΙ
 • EDHE 795 - Βιογραφικό, Διδασκαλία και Αξιολόγηση

Απαιτήσεις Πτυχίο

Διδακτορικό στην Ηγεσία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εισαγωγή Εφαρμογή

Δεν υπάρχει κόστος για να υποβάλει την αίτηση εισδοχής σε απευθείας σύνδεση.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αυτό επανεξετάζεται σε περιοδική βάση, ώστε να δοθεί επαρκής χρόνος πριν από την έναρξη του προγράμματός σας για εξέταση. Οι φοιτητές που αιτούνται οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να υποβάλει συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τη γλωσσομάθεια και την κατάσταση φοιτητική βίζα.

Απαιτήσεις Πτυχίο

 • Όλα διδακτορικών μαθημάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
 • Και οι τρεις ετήσιες αξιολογήσεις των κλώνων του προγράμματος σπουδών έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς.
 • Όλες οι απαιτήσεις του προγράμματος (ώρες ομάδας μελέτης, μορφές στόχος μέντορα, LLSR, κλπ)
 • Η διατριβή έχει γίνει αποδεκτό και εγκρίθηκε.
 • Η προφορική παρουσίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
 • Όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν με το Πανεπιστήμιο έχουν εκπληρωθεί.
 • Όλα τα μεταπτυχιακά πιστώσεις που εφαρμόζονται στο βαθμό που έχουν κερδίσει εντός επτά ετών κατά το χρόνο της αποφοίτησης.

Επιλογές Πτυχίο

Διδακτορικό στην Ηγεσία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τα άτομα μπορούν να ακολουθήσουν είτε μία Ed.D. (Γιατρός της Εκπαίδευσης) ή Ph.D. (Doctor of Philosophy) σε αυτό το πρόγραμμα.

Η Ph.D. πρόγραμμα σπουδών είναι πιο βασίζεται στην έρευνα, ενώ το Ed.D. πρόγραμμα σπουδών είναι πιο επαγγελματίας προσανατολισμό. Η Ph.D. πρόγραμμα απαιτεί επιπλέον 3 διδακτικές μονάδες στη θεωρία και την έρευνα? Οι 63 πόντοι που απαιτούνται για την Ed.D. πρόγραμμα.

Στο τέλος του πρώτου έτους των διδακτορικών σπουδών, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσει μια Ed.D. ή Ph.D.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... περαιτέρω

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη