Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Υπολογιστικών Επιστημών (AMCS) εκπαιδεύει τους μαθητές να κατασκευάσουν και να λύσουν Μαθηματικά και Υπολογιστικά μοντέλα των πραγματικών προβλημάτων. Προγράμματα δύο βαθμών προσφέρονται: το πτυχίο MS (είτε υπό τη μορφή διδακτορικής διατριβής είτε εκτός της διατριβής) και το διδακτορικό δίπλωμα. βαθμός. Η εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα σπουδών δεν εγγυάται τη μεταφορά σε άλλο.

Το πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Μαθηματικής και Υπολογιστικής Επιστήμης προσφέρει εξειδίκευση σε τρεις ξεχωριστές κατευθύνσεις (που ονομάζονται "Τραγούδια"): Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (AM), Υπολογιστική Επιστήμη και Μηχανική (CSE) και Στατιστική (ST).

Οι απαιτήσεις για τις διάφορες ειδικότητες μπορεί να διαφέρουν και να περιγράφονται παρακάτω. Όλοι οι μαθητές στο πρόγραμμα MS καθοδηγούνται από έναν σύμβουλο του Τμήματος για να αναπτύξουν το πρόγραμμα σπουδών τους.

Εκτίμηση

Δοκιμασία Οι μαθητές γίνονται δεκτοί στο KAUST από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και υπόβαθρου. Προκειμένου να διευκολυνθεί ο σχεδιασμός ενός κατάλληλου σχεδίου μελέτης για κάθε μεμονωμένο σπουδαστή, όλοι οι εισαγόμενοι σπουδαστές καλούνται να λάβουν γραπτή εξέταση αξιολόγησης όταν φτάσουν στην πανεπιστημιούπολη. Η εξέταση θα επικεντρωθεί στα μαθηματικά και τις βασικές επιστήμες. Σκοπός της αξιολόγησης είναι να καθοριστεί αν οι σπουδαστές έχουν μάθει τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση μαθημάτων μεταπτυχιακού επιπέδου που διδάσκονται στο πρόγραμμα. Ο Ακαδημαϊκός Σύμβουλος συνεργάζεται με τους εισαγόμενους σπουδαστές για να αναπτύξει ένα σχέδιο σπουδών αν χρειαστεί. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να προετοιμαστούν για την αξιολόγηση ανανεώνοντας τις γενικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από την προπτυχιακή τους εκπαίδευση πριν φτάσουν στην KAUST. Οι απαιτήσεις του σχεδίου μελέτης αποκατάστασης πρέπει να συμπληρωθούν ικανοποιητικά, πέραν των απαιτήσεων του πανεπιστημιακού πτυχίου.

Ph.D.

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST τριών και μισού έτους για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και δυόμισι χρόνια για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Απαιτείται ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα «Β-» για να κερδίσουν πίστωση πορείας.

Το Ph.D. Το πτυχίο περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής.
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Μαθημάτων.
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
  • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας.
  • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής

Ph.D. Απαιτήσεις μαθήματος

Τα απαιτούμενα μαθήματα ποικίλλουν για τους φοιτητές που εισέρχονται στο διδακτορικό Πτυχίο με πτυχίο BS ή σχετικό πτυχίο MS. Οι φοιτητές που κατέχουν πτυχίο BS πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα Προγράμματα Core / υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής που περιγράφονται στην ενότητα MS Degree και απαιτούνται επίσης για να ολοκληρώσουν το Ph.D. παρακάτω μαθήματα. Οι σπουδαστές που εισέρχονται με πτυχίο BS μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το πτυχίο MS ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του MS Degree. Ωστόσο, είναι ευθύνη του μαθητή να δηλώσει τις προθέσεις του να αποφοιτήσουν με ένα ΚΜ

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Ph.D. Το πτυχίο με σχετικό πτυχίο MS πρέπει να ολοκληρώσει τις παρακάτω απαιτήσεις, αν και ο Σύμβουλος Διατριβής μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα μαθήματα.

Ph.D. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • Τουλάχιστον τέσσερα μαθήματα 300 επιπέδων. (Τέσσερα μαθήματα από το AMCS ή άλλο πρόγραμμα, από τα οποία τουλάχιστον δύο στο επίπεδο AMCS 300).
  • Μεταπτυχιακό σεμινάριο 398 (μη πιστωτικό): Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν και να λάβουν ένα ικανοποιητικό βαθμό για κάθε εξάμηνο που το πρόγραμμα απαιτεί να παρακολουθήσουν.
  • Πρόγραμμα εμπλουτισμού το χειμώνα: Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ικανοποιητικά τουλάχιστον ένα πλήρες πρόγραμμα εμπλουτισμού χειμερινού (WEP) ως μέρος των απαιτήσεων πτυχίου. Οι σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις απαιτήσεις WEP ενώ απέκτησαν το πτυχίο MS δεν απαιτείται να εγγραφούν σε πλήρες WEP για δεύτερη φορά στο Ph.D. Βαθμός.

Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο πρόγραμμα με πτυχίο MS από το KAUST μπορούν να μεταφέρουν αχρησιμοποίητα μαθήματα προς το Ph.D. απαιτήσεων προγράμματος που υπόκεινται στην έγκριση επιπέδου προγράμματος. Οι φοιτητές που μεταβαίνουν από το Ph.D. το πρόγραμμα μπορεί να λάβει κάποια πίστωση για την έρευνα και τη διδασκαλία μαθημάτων για κάθε περίπτωση χωριστά για συναφή έργα που πραγματοποιήθηκαν στο αρχικό ίδρυμα με την έγκριση του κοσμήτορα. Ωστόσο, οι σπουδαστές αυτοί πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Προκήρυξης Εξέτασης Προδιαγραφών και Διατριβής στην KAUST.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον Οδηγό Προγράμματος .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη