Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε ευκαιρίες, τόσο για τα κράτη μέλη όσο και για το Δρ. με έμφαση στις σύγχρονες υπολογιστικές και προηγμένες μεθόδους ανάλυσης δεδομένων για τη μελέτη των γεωφυσικών προβλημάτων που σχετίζονται με τις ατμοσφαιρικές διεργασίες και την κυκλοφορία των ωκεανών, την εξερεύνηση του πετρελαίου και τη μοντελοποίηση των δεξαμενών, τις σεισμικές διεργασίες και τις παραμορφώσεις. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα λαμβάνουν ευρεία εκπαίδευση σε αριθμητικές μεθόδους, μαθηματικά μοντέλα και γεωφυσική. Οι φοιτητές MS έχουν την επιλογή να συμμετέχουν σε δραστηριότητες επιστημονικής έρευνας που περιλαμβάνουν υπολογιστικά και μαθηματικά μοντέλα ή πεδία μελετών. Ph.D. οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα διεξάγουν αρχική έρευνα.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών και τις ερευνητικές ομάδες.

Ph.D. ΒΑΘΜΟΣ

Συνήθως τριετούς έως τετραετούς μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Το διδακτορικό δίπλωμα, περιλαμβάνει αρχική έρευνα, με αποκορύφωμα μια ερευνητική διατριβή.

Ph.D. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗΣ:

Το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και στη βιομηχανία.
Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST 3,5 ετών για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και 2,5 έτη για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα B- για να κερδίσουν πίστωση.

Οι φοιτητές που επιδιώκουν Ph.D. πτυχίο απαιτούνται για να συμπληρώσουν τις ακόλουθες απαιτήσεις βαθμό για να κερδίσει το βαθμό:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής.
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων.
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
  • Συγκρότηση της Επιτροπής Διατριβής.
  • Πέρασμα της Άσκησης Διατριβής.
  • Υπερασπίστε και υποβάλετε Ph .D. Διατριβή.

Ph.D. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Georgiy Stenchikov, Ph.D.
Καθηγητής της Επιστήμης της Γης

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη