Καλώς ήρθατε στο Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Φυσικής

Το Πρόγραμμα της Εφαρμοσμένης Φυσικής είναι ένα νέο διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών στο KAUST που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2019. Τα μαθήματα στο πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Φυσικής επιλέγονται και σχεδιάζονται για να παρέχουν στους φοιτητές τη βάση της γνώσης και την πνευματική βάση που απαιτείται για την πρόοδο της επιστημονικής έρευνας και των τεχνικών λύσεων εφαρμοσμένη φυσική.

Το πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Φυσικής για MS και Ph.D. οι σπουδαστές στοχεύουν στην παροχή σταθερής γνώσης στη βασική επιστήμη για να κατανοήσουν τη φυσική που λαμβάνει χώρα σε νανοκλίμακα και εργαλεία για την εφαρμογή αυτής της γνώσης για την καλλιέργεια τεχνολογικών και επιστημονικών ανακαλύψεων στην εφαρμοσμένη φυσική. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη φυσική των συσκευών, στη φωτονική και στην κβαντική ηλεκτρονική. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα αυτό λαμβάνουν ευρεία εκπαίδευση σε βασικές επιστημονικές έννοιες στη φυσική συμπυκνωμένης ύλης, ηλεκτροδυναμική και στατιστική φυσική. Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε δραστηριότητες επιστημονικής έρευνας που μπορεί να περιλαμβάνουν εργαστηριακές μελέτες και υπολογιστική μοντελοποίηση. Ph.D. οι υποψήφιοι επικεντρώνονται στην αρχική έρευνα που κατευθύνεται προς την προώθηση των ορίων της γνώσης. Η απασχολησιμότητα των αποφοίτων της εφαρμοσμένης φυσικής κυμαίνεται από ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα έως ερευνητικές και αναπτυξιακές θέσεις σε βιομηχανικά ή επιχειρηματικά περιβάλλοντα υψηλής τεχνολογίας.

Ph.D. Βαθμός

Το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST 3,5 ετών για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και 2,5 έτη για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα B- για να κερδίσουν πίστωση.

Το Ph.D. πτυχίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης
  • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας
  • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση μιας διδακτορικής διατριβής
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
King Abdullah University of Science and Technology

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
30 - 42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Πλήρως χρηματοδοτούμενο μηνιαίο επίδομα υποτροφιών
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?