Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Ηλεκτρολογία (EE) διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στους τομείς της μηχανικής, της εφαρμοσμένης φυσικής και των υπολογιστικών επιστημών. Σημαντικό μέρος της εξέλιξης της τεχνολογίας προέρχεται από την έρευνα αιχμής που διεξάγεται στον τομέα της ΕΕ. Στο πρόγραμμα KAUST το πρόγραμμα EE δεσμεύεται από αυτή την παράδοση: Στόχος του είναι η προετοιμασία των σπουδαστών για ένα πλήθος επαγγελματικών πορειών και η προώθηση της παγκόσμιας εμβέλειας έρευνας και της βασισμένης στην έρευνα εκπαίδευσης μέσω διεπιστημονικών συνεργασιών στον τομέα της μηχανικής και της επιστήμης.

Το πρόγραμμα σπουδών EE έχει δύο (2) μεγάλα κομμάτια:

  • Ηλεκτρο-Φυσική
  • Συστήματα

Το κομμάτι Electro-Physics περιλαμβάνει τεχνικούς τομείς των ηλεκτρονικών ηλεκτρονικών συστημάτων, των μικροσυστημάτων, των ηλεκτρομαγνητικών και της φωτονικής, ενώ το κομμάτι Systems περιλαμβάνει επικοινωνίες, δικτύωση, επεξεργασία σήματος, όραση υπολογιστή και έλεγχο.

Ph.D.

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης. Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST τριών και μισού έτους για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και δυόμισι χρόνια για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Απαιτείται ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα «Β-» για να κερδίσουν πίστωση πορείας.

Το Ph.D. Το πτυχίο περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής.
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Μαθημάτων.
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
  • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας.
  • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής

Ph.D. Απαιτήσεις μαθήματος

Τα απαιτούμενα μαθήματα ποικίλλουν για τους φοιτητές που εισέρχονται στο διδακτορικό Πτυχίο με πτυχίο BS ή σχετικό πτυχίο MS. Οι φοιτητές που κατέχουν πτυχίο BS πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα Προγράμματα Core / υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής που περιγράφονται στην ενότητα MS Degree και απαιτούνται επίσης για να ολοκληρώσουν το Ph.D. παρακάτω μαθήματα. Οι σπουδαστές που εισέρχονται με πτυχίο BS μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το πτυχίο MS ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του MS Degree. Ωστόσο, είναι ευθύνη του μαθητή να δηλώσει τις προθέσεις του να αποφοιτήσουν με ένα ΚΜ

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Ph.D. Το πτυχίο με σχετικό πτυχίο MS πρέπει να ολοκληρώσει τις παρακάτω απαιτήσεις, αν και ο Σύμβουλος Διατριβής μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα μαθήματα.

Ph.D. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • Τουλάχιστον δύο μαθήματα 300 επιπέδων
  • Μεταπτυχιακό σεμινάριο 398 (μη πιστωτικό): Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν και να λάβουν ένα ικανοποιητικό βαθμό για κάθε εξάμηνο που το πρόγραμμα απαιτεί να παρακολουθήσουν.
  • Πρόγραμμα εμπλουτισμού το χειμώνα: Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ικανοποιητικά τουλάχιστον ένα πλήρες πρόγραμμα εμπλουτισμού χειμερινού (WEP) ως μέρος των απαιτήσεων πτυχίου. Οι σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις απαιτήσεις WEP ενώ απέκτησαν το πτυχίο MS δεν απαιτείται να εγγραφούν σε πλήρες WEP για δεύτερη φορά στο Ph.D. Βαθμός.

Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο πρόγραμμα με πτυχίο MS από το KAUST μπορούν να μεταφέρουν αχρησιμοποίητα μαθήματα προς το Ph.D. απαιτήσεων προγράμματος που υπόκεινται στην έγκριση επιπέδου προγράμματος. Οι φοιτητές που μεταβαίνουν από το Ph.D. πρόγραμμα μπορεί να λάβει κάποια πίστωση για την έρευνα και τη διδασκαλία μαθημάτων για κάθε περίπτωση χωριστά για συναφή εργασία που εκτελείται στο αρχικό ίδρυμα με την έγκριση του κοσμήτορα. Ωστόσο, οι σπουδαστές αυτοί πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Προκήρυξης Εξέτασης Προδιαγραφών και Διατριβής στην KAUST.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον Οδηγό Προγράμματος .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη