Διδακτορική μελέτη

Οι απόφοιτοι ενός αντίστοιχου μεταπτυχιακού προγράμματος έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σε διδακτορικές σπουδές στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βοημίας, στο Plzen. Ο βαθμός αυτός είναι ο τρίτος, υψηλότερος βαθμός πανεπιστημιακών σπουδών, είναι πλήρης ή συνδυασμένος (εξωτερικός) και το κανονικό του μήκος είναι 4 έτη (μέγιστη διάρκεια σπουδών είναι 6 έτη).

Η μελέτη διέπεται από τους Κανονισμούς Μελέτης και Εξετάσεων του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βοημίας στην Πίλσεν. Κάθε φοιτητής έχει ένα ατομικό σχέδιο σπουδών και καθοδηγείται από έναν επιβλέποντα στον οποίο ο φοιτητής έχει υποβάλει αίτηση με το θέμα της διδακτορικής μελέτης. Στους φοιτητές με πλήρη απασχόληση παρέχεται υποτροφία.

Η κρατική διδακτορική εξέταση ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της μελέτης το αργότερο δύο έτη μετά την έναρξη του προγράμματος. Η μελέτη τελειώνει με την υπεράσπιση της διατριβής. Οι απόφοιτοι της μελέτης απονέμονται στον ακαδημαϊκό τίτλο "Doctor" (με τη συντομογραφία "Ph.D." δίπλα από το όνομα). Όλα τα διδακτορικά μαθήματα μπορούν επίσης να μελετηθούν στα αγγλικά στο FEL του Pilsen.122035_pexels-photo-373543.jpeg

Προσφέρουμε τους ακόλουθους κλάδους στο πρόγραμμα σπουδών "Ηλεκτρολογία και Πληροφορική" (EaI):

 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (DEEN) - πλήρους απασχόλησης
 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (DEEN) - συνδυασμός
 • Ηλεκτρονικά (DELN) - πλήρους απασχόλησης
 • Ηλεκτρονικά (DELN) - συνδυασμένα
 • Ηλεκτρολογία (DELT) - πλήρους απασχόλησης
 • Ηλεκτρολογία (DELT) - συνδυασμένη

5 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σπουδάσω διδακτορικές σπουδές στο FEE στο Pilsen:

 1. Δυνατότητα συμμετοχής στην ομάδα FEE / RICE και απόκτηση εργασίας κατά τη διάρκεια σπουδών σε μοναδικές διεθνώς αναγνωρισμένες ομάδες FEE / RICE.
 2. Ευκαιρία να μάθουν από επόπτες που είναι παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες. Η συνεργασία μαζί τους θα σας δώσει μια αναφορά εργασίας που διαφορετικά θα ήταν απρόσιτη για εσάς.
 3. Συνεργασία στην παγκόσμια τάξη R
 4. Δυνατότητα ταξιδιού σε όλο τον κόσμο. Θα αποκτήσετε ενδιαφέρουσες επαφές και θα συναντήσετε σημαντικές προσωπικότητες σε διεθνή συνέδρια και πρακτικά προγράμματα.
 5. Υποτροφία μέχρι 15.000 CZK το μήνα, η οποία μπορεί να αυξηθεί με επιδόματα επιδόσεων υπό μορφή έκτακτης υποτροφίας και ενδεχομένως μπόνους από έργα στα οποία θα εργαστείτε.

Ποιο είναι το κανονικό μήκος σπουδών;

4 έτη σε πλήρες ή συνδυασμένο τύπο.

Έχω δικαίωμα στον κοιτώνα;

Ναι, οι φοιτητές της διδακτορικής μελέτης έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στον κοιτώνα. Επιπλέον, δικαιούστε τα ίδια φοιτητικά οφέλη με τους πτυχιούχους ή τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ποιες είναι οι ευθύνες κατά τη διάρκεια της μελέτης;

Τα καθήκοντα καθορίζονται πάντοτε μεμονωμένα για κάθε Ph.D. μαθητης σχολειου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εργαστείτε σε μια επιλεγμένη ερευνητική εργασία και θα συμμετάσχετε σε πολλά επιστημονικά έργα. Κανονικά θα περάσετε πέντε επαγγελματικές εξετάσεις για να συμπληρώσετε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το ειδικό σας θέμα. Θα συμμετάσχετε στη συνεργασία με τους μαθητές, θα δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της επιστημονικής εργασίας σας. Θα ταξιδέψετε και θα παρακολουθήσετε μια επαγγελματική πρακτική άσκηση σε ένα διάσημο ξένο χώρο εργασίας.

Μπορώ να αλλάξω τη μορφή της μελέτης, το θέμα της διατριβής μου και τον επιβλέποντα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου;

Ναι, ο φοιτητής μπορεί να αλλάξει από το πλήρες ωράριο στο συνδυασμένο και αντίστροφα. Μπορεί επίσης να αλλάξει το θέμα της διατριβής και του επιβλέποντος αλλά όλες οι αλλαγές πρέπει να εγκριθούν και να συζητηθούν από το Διδακτορικό Δίπλωμα FEE ή το Επιστημονικό Συμβούλιο FEE.

Διαδικασία εφαρμογής

1) συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης μελέτης

Το έντυπο αίτησης συμπληρώνεται σε έντυπη μορφή. Το πρότυπο δείγματος μπορεί να βρεθεί στα παρακάτω έγγραφα. Ο υποψήφιος υποβάλλει αίτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα στον επόπτη.

2) την καταβολή του διοικητικού τέλους

Το διοικητικό τέλος είναι 500 CZK.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει

 • με τραπεζική μεταφορά
 • σε μετρητά στον μετρητή τραπεζικού λογαριασμού μας
 • σε μετρητά στο ταμείο του Πανεπιστημίου της Δυτικής Βοημίας στο Plzen (Univerzitní 8, Plzeň, ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 8 - 11 και 12 - 14 ώρες)

3) υποβολή της αίτησης

Το έντυπο αίτησης και τα συνημμένα του πρέπει να υποβληθούν (προσωπικά, ταχυδρομικά) στο Τμήμα Μελέτης.

 • Η υποβολή της αίτησης (συμπεριλαμβανομένης της ταχυδρομικής παράδοσης) πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας παραλαβής των αιτήσεων.
 • Ο όρος αναφέρεται στο τμήμα "Εισαγωγές".
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
 • Τσέχος
Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Προθεσμία
Οκτ. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2024
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2024
Άλλη

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic