Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Επιστήμη των Υπολογιστών εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν ερευνητές παγκόσμιας κλάσης και ηγέτες σκέψης στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τον σπουδαστή για μια καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανική έρευνα ή τις προηγμένες θέσεις στη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο βαθμούς: το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) και το πτυχίο MS Το πτυχίο MS μπορεί να επιτευχθεί με τη λήψη μαθημάτων μόνο ή με συνδυασμό των μαθημάτων και τη σύνταξη μιας διατριβής. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια ερευνητική σταδιοδρομία ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Ph.D. πρόγραμμα. Ένα πτυχίο MS δεν αποτελεί προϋπόθεση για εγγραφή στο Ph.D. πρόγραμμα.

Ένας φοιτητής που ολοκληρώνει το Ph.D. πτυχίο θα έχει δείξει πρωτότυπες έρευνες που δημοσιεύονται σε παγκοσμίου κύρους συνέδρια, περιοδικά και άλλα ερευνητικά φόρουμ. Αυτός ο βαθμός είναι κατάλληλος για όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην έρευνα είτε στον ακαδημαϊκό χώρο είτε στη βιομηχανία. Ένας φοιτητής που ολοκληρώνει το πτυχίο MS, λαμβάνοντας μαθήματα και γράφοντας μια διατριβή θα έχει επιδείξει την ικανότητα να εκτελέσει κατευθυνόμενη έρευνα και να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο. Αυτός ο βαθμός είναι κατάλληλος για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα

Ph.D. βαθμός αργότερα. Ένας φοιτητής που ολοκληρώνει το πτυχίο MS παίρνοντας μόνο μαθήματα θα έχει επιδείξει ισχυρές επιδόσεις σε μεταπτυχιακά μαθήματα που προετοιμάζουν τον φοιτητή για μια σταδιοδρομία στην προηγμένη έρευνα και ανάπτυξη στη βιομηχανία.

Το πεδίο της έρευνας στο πρόγραμμα Πληροφορικής στο KAUST περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς:

 • Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση
 • Υπολογιστικές Βιοεπιστήμες
 • Συστήματα υπολογιστών και βάσεις δεδομένων
 • Υπολογισμός υψηλής απόδοσης
 • Θεωρητική Πληροφορική
 • Visual Computing

Ph.D.

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST τριών και μισού έτους για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και δυόμισι χρόνια για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Απαιτείται ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα «Β-» για να κερδίσουν πίστωση πορείας.

Το Ph.D. Το πτυχίο περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

 • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής.
 • Επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Μαθημάτων.
 • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
 • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας.
 • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής

Ph.D. Απαιτήσεις μαθήματος

Τα απαιτούμενα μαθήματα ποικίλλουν για τους φοιτητές που εισέρχονται στο διδακτορικό Πτυχίο με πτυχίο BS ή σχετικό πτυχίο MS. Οι φοιτητές που κατέχουν πτυχίο BS πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα Προγράμματα Core / υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής που περιγράφονται στην ενότητα MS Degree και απαιτούνται επίσης για να ολοκληρώσουν το Ph.D. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Οι σπουδαστές που εισέρχονται με πτυχίο BS μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το πτυχίο MS ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του MS Degree. Ωστόσο, είναι ευθύνη του μαθητή να δηλώσει τις προθέσεις του να αποφοιτήσουν με ένα ΚΜ

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Ph.D. Το πτυχίο με σχετικό πτυχίο MS πρέπει να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις, αν και μπορεί να απαιτηθούν πρόσθετα μαθήματα από το Σύμβουλο Διατριβής.

Ph.D. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Τουλάχιστον δύο μαθήματα 300 επιπέδων
 • Μεταπτυχιακό σεμινάριο 398 (μη πιστωτικό): Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν και να λάβουν ένα ικανοποιητικό βαθμό για κάθε εξάμηνο που το πρόγραμμα απαιτεί να παρακολουθήσουν.
 • Πρόγραμμα εμπλουτισμού το χειμώνα: Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ικανοποιητικά τουλάχιστον ένα πλήρες πρόγραμμα εμπλουτισμού χειμερινού (WEP) ως μέρος των απαιτήσεων πτυχίου. Οι σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις απαιτήσεις WEP ενώ απέκτησαν το πτυχίο MS δεν απαιτείται να εγγραφούν σε πλήρες WEP για δεύτερη φορά στο Ph.D. Βαθμός.

Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο πρόγραμμα με πτυχίο MS από το KAUST μπορούν να μεταφέρουν αχρησιμοποίητα μαθήματα προς το Ph.D. απαιτήσεων προγράμματος που υπόκεινται στην έγκριση επιπέδου προγράμματος. Οι φοιτητές που μεταβαίνουν από το Ph.D. το πρόγραμμα μπορεί να λάβει κάποια πίστωση για την έρευνα και τη διδασκαλία μαθημάτων για κάθε περίπτωση χωριστά για συναφή έργα που πραγματοποιήθηκαν στο αρχικό ίδρυμα με την έγκριση του κοσμήτορα. Ωστόσο, οι σπουδαστές αυτοί πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Προκήρυξης Εξέτασης Προδιαγραφών και Διατριβής στην KAUST.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον Οδηγό Προγράμματος .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη