Ph.D. στην ιστορία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Καλώς ήρθατε στην Ιστορία Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Boston College

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών της Boston College στην ιστορία προσελκύουν ταλαντούχους μαθητές από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε πτυχίο MA και Ph.D. προγράμματα με κατάρτιση σε διάφορες περιφερειακές και θεματικές ειδικότητες · Η βρετανική, μεσαιωνική, αμερικανική και σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία είναι εδώ και πολλά χρόνια ισχυρές του τμήματος. Οι αναδυόμενες περιοχές της ειδίκευσης των σχολών και του μεταπτυχιακού φοιτητικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν την ιστορία της Νότιας Ασίας, της Ανατολικής Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το τμήμα εκπαιδεύει σε μια σειρά συγκριτικών και διακρατικών περιοχών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της θρησκείας, των αυτοκρατοριών και των κληροδοτημάτων, του Ατλαντικού κόσμου, της αστικής ιστορίας και της διακρατικής ιστορίας.

Το Τμήμα Ιστορίας καλωσορίζει μια μικρή τάξη νέων μεταπτυχιακών φοιτητών κάθε Σεπτέμβριο. το μέγεθος του προγράμματος μας εξασφαλίζει εξατομικευμένη προσοχή και σημαντική ευελιξία στο σχεδιασμό του σχεδίου μελέτης κάποιου. Όλα τα Ph.D. οι φοιτητές είναι εγγυημένοι χρηματοδότηση κατά το πέμπτο έτος του προγράμματος, υποθέτοντας την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτήσεων. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές κερδίζουν διδακτική εμπειρία στην ακολουθία ιστορικού δύο εξαμήνων, αρχικά ως βοηθοί διδασκαλίας και αργότερα ως υποτρόφων διδασκαλίας που είναι υπεύθυνοι για τις δικές τους τάξεις. Οι πανεπιστημιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές συναντιούνται τακτικά για συνομιλίες σχετικά με την τέχνη της ιστορίας της διδασκαλίας

Οι ιστορικοί στο Boston College επωφελούνται από την τοποθεσία μας σε ένα από τα σπουδαία κέντρα της ακαδημαϊκής ζωής του κόσμου. Μια σειρά γειτονικών πανεπιστημίων, βιβλιοθηκών και πολιτιστικών ιδρυμάτων εμπλουτίζουν το έργο μας. Συγκεκριμένα, οι συνεχιζόμενες συνεργασίες με μεταπτυχιακά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Boston, στο Πανεπιστήμιο Brandeis και στο Πανεπιστήμιο Tufts επιτρέπουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας να αξιοποιήσουν ένα αξιόλογο δίκτυο παγκόσμιας κλάσης μελετητών. Αρκετοί φοιτητές και καθηγητές συμμετέχουν επίσης στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών, στο Κέντρο Φορέων για την Ανατολική Ασία, στο Ινστιτούτο Ιαπωνικών Μελετών Reischauer και στην Πρωτοβουλία Νότιας Ασίας στο Χάρβαρντ, καθώς και στην Μεταπτυχιακή Κοινοπραξία Γυναικείων Σπουδών στο MIT. Τα σε εξέλιξη σεμινάρια και σειρές διαλέξεων στην Ιστορική Εταιρεία της Μασαχουσέτης, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βοστώνης και το Μουσείο Καλών Τεχνών συγκεντρώνουν ζωντανές κοινότητες μελετητές που ενδιαφέρονται για μια σειρά υποπεδίων και άλλων κλάδων. Σε όλα, το Boston College προσφέρει ένα ασύγκριτο site για την επιδίωξη προηγμένης μελέτης στην ιστορία. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενταχθείτε στην ακμάζουσα πνευματική μας κοινότητα.

Αποφοιτώ

Το Τμήμα Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας του Boston College και το Ph.D. τα προγράμματα προσελκύουν ταλαντούχους φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα ΜΑ προετοιμάζει τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στη δημόσια ιστορία, την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, και αλλού. Ο στόχος του Ph.D. πρόγραμμα είναι να παράγει ιστορικούς που είναι και οι δύο κορυφαίοι μελετητές και διακεκριμένοι δάσκαλοι. Ενώ οι περισσότεροι πτυχιούχοι του διδακτορικού προγράμματος γίνονται ακαδημαϊκοί ιστορικοί, το τμήμα έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για θέσεις σε πανεπιστημιακή διοίκηση, μουσεία, αρχεία και ερευνητικά ιδρύματα.

Το τμήμα έχει εδώ και πολύ καιρό ισχυρές δυνάμεις στην ευρωπαϊκή και αμερικανική ιστορία, αλλά οι αναδυόμενες περιοχές της εξειδίκευσης των διδασκόντων και του μεταπτυχιακού φοιτητικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τη Νότια και Ανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική. Το τμήμα προσφέρει εκπαίδευση σε μια σειρά συγκριτικών και παγκόσμιων πεδίων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία της θρησκείας, της παγκόσμιας και διεθνούς ιστορίας, της Μεσογείου, του Ινδικού Ωκεανού και του Ατλαντικού κόσμου.

Το Τμήμα Ιστορίας γράφει μια μικρή ομάδα φοιτητών και διδακτορικών φοιτητών κάθε Σεπτέμβριο και το μικρό μέγεθος του προγράμματος εξασφαλίζει εξατομικευμένη προσοχή και ευελιξία στο σχέδιο σπουδών. Όλα τα Ph.D. οι φοιτητές είναι εγγυημένοι χρηματοδότηση μέσω του πέμπτου έτους του προγράμματος, υποθέτοντας ικανοποιητική πρόοδο προς το πτυχίο. Οι διδακτορικοί φοιτητές κερδίζουν αρχικά τη διδακτική εμπειρία ως βοηθοί διδασκαλίας στην κεντρική ακολουθία ιστορίας του πανεπιστημίου και στη συνέχεια διδάσκουν τα μαθήματα βασικής τους καθώς και τάξεις στην περιοχή εμπειρογνωμοσύνης τους.

Οι ιστορικοί στο Boston College επωφελούνται από την τοποθεσία μας σε ένα από τα σπουδαία κέντρα της ακαδημαϊκής ζωής του κόσμου. Μια σειρά από γειτονικά πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες και πολιτιστικά ιδρύματα εμπλουτίζουν όλο το έργο μας. Οι συνεχείς συνεργασίες με τα πανεπιστήμια Brandeis, Tufts και Boston επιτρέπουν στους μαθητές μας να αξιοποιήσουν ένα αξιόλογο δίκτυο παγκόσμιας κλάσης μελετητών. Αρκετοί φοιτητές και καθηγητές συμμετέχουν επίσης σε σεμινάρια και συνέδρια στο Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών, το Κέντρο Φορέων για την Ανατολική Ασία, το Ινστιτούτο Ιαπωνικών Μελετών Reischauer και το Κέντρο Νότιας Ασίας στο Χάρβαρντ, καθώς και το Graduate Consortium in Women Studies at MIT

Σεμινάρια και διαλέξεις στην Ιστορική Εταιρεία της Μασαχουσέτης, τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βοστώνης και το Μουσείο Καλών Τεχνών συγκεντρώνουν ζωηρές κοινότητες μελετητών που ενδιαφέρονται για την ιστορία καθώς και γειτονικούς κλάδους. Οι ιστορικοί στο Boston College έχουν πρόσβαση στις συλλογές της Κοινοπραξίας της Βιβλιοθήκης της Βοστώνης, ενός δικτύου 19 ακαδημαϊκών και ερευνητικών βιβλιοθηκών στη Νέα Αγγλία. Εν ολίγοις, η Βοστώνη είναι απαράμιλλη για να ακολουθήσει προηγμένη μελέτη στην ιστορία.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση του Ph.D. οι απόφοιτοι πρέπει να είναι σε θέση:

 • Αναπτύξτε τα δικά τους ιστορικά ερωτήματα και υποθέσεις και πραγματοποιήστε ένα ιστορικό ερευνητικό πρόγραμμα.
 • Γράψτε ακαδημαϊκά άρθρα και αναθεωρήσεις σε ακαδημαϊκό επίπεδο σε ενημερωμένη, κατανοητή πεζογραφία.
 • Δημοσιεύστε την έρευνά τους σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάστε έγγραφα σε συνέδρια.
 • Διαθέτει ερευνητική ικανότητα σε δύο γλώσσες (τρεις στην περίπτωση των μεσαιωνιστών).
 • Διδάξτε αποτελεσματικά μαθήματα στην Ιστορία, τόσο στο εισαγωγικό όσο και στο προχωρημένο επίπεδο, στο κολέγιο της κοινότητας, στο 4ετές κολέγιο ή στο πανεπιστημιακό περιβάλλον.
 • Τηρήστε τα επαγγελματικά και δεοντολογικά πρότυπα της πειθαρχίας.

Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών τους, οι απόφοιτοι θα πρέπει να είναι σε θέση:

 • Έχουν ευρεία γνώση της θεωρίας και της έρευνας σε δύο συγκεντρώσεις ή υποπεδία.
 • Δείξτε βαθύτερη γνώση μιας μεγάλης ιστορικής συγκέντρωσης ή υποπεδίου.
 • Επικοινωνήστε αποτελεσματικά με τα ευρήματα της έρευνας σε γραπτές και προφορικές παρουσιάσεις.
 • Διαθέτει ερευνητική ικανότητα σε μία γλώσσα.
 • Τηρήστε τα επαγγελματικά και δεοντολογικά πρότυπα στον κλάδο.

Ph.D. Πρόγραμμα

Το Ph.D. πτυχίο στην ιστορία προσφέρεται με συγκεντρώσεις στη μεσαιωνική ιστορία, νωρίς σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, αμερικανική ιστορία και ιστορία της Λατινικής Αμερικής. Το τμήμα προσφέρει επίσης μαθήματα στην Ιστορία της Μέσης Ανατολής και την Ασιατική Ιστορία.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου της πλήρους φοίτησης, οι διδακτορικοί φοιτητές επιλέγουν έναν σύμβουλο διδασκόντων, ο οποίος επιβλέπει την πρόοδο του φοιτητή στην προετοιμασία για ολοκληρωμένες εξετάσεις και στην ανάπτυξη ενός θέματος διατριβής.

Το Ph.D. είναι ένα ερευνητικό πτυχίο και απαιτεί ιδιαίτερη δέσμευση και δεξιότητες. Ενώ το πτυχίο δεν χορηγείται για την τακτική τήρηση ορισμένων κανονισμών ή για την επιτυχή ολοκλήρωση συγκεκριμένου αριθμού μαθημάτων, υπάρχουν ορισμένες βασικές απαιτήσεις.

Οικονομική βοήθεια

Τμήμα Χρηματοδότησης

Οι φοιτητές διδακτορικών σπουδών γενικά γίνονται δεκτοί με οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή βοηθών έρευνας. Αυτά τα βραβεία περιλαμβάνουν μια ανταγωνιστική επιχορήγηση και μια πλήρη διδασκαλία υποτροφιών προς όλα τα μαθήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα. Οι διδακτορικοί φοιτητές γενικά δρουν ως υποτρόφους μετά το πρώτο έτος. Η χρηματοδότηση είναι ανανεώσιμη έως και πέντε χρόνια, εξαρτώμενη από την ικανοποιητική πρόοδο προς την ολοκλήρωση του πτυχίου.

Ph.D. οι υποψήφιοι αναμένεται να παρακολουθήσουν το πτυχίο σε πλήρες ωράριο και να διατηρήσουν ικανοποιητική πρόοδο προς την ολοκλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and studen ... περαιτέρω

The Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fosters the rigorous intellectual development and the religious, ethical, and personal growth of its students. Morrissey College faculty and students directly engage the world’s most pressing problems, using their gifts to enhance the common good. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη