Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (EnSE) προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε πολλές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις του κόσμου. Υπάρχει παγκόσμια ανησυχία για τη διαθεσιμότητα καθαρού νερού. Το EnSE εξετάζει τις μεθόδους καθαρισμού και επαναχρησιμοποίησης του νερού, καθώς και τη μείωση της μόλυνσης των υφιστάμενων αποθεμάτων. Το επίκεντρο του προγράμματος είναι η εξέταση των επιπτώσεων των ανθρώπων στο περιβάλλον μας μέσω της εκμετάλλευσης των πόρων. συμπεριλαμβανομένης της υπερκατανάλωσης, της υποβάθμισης της γης και της ρύπανσης του νερού. Τα αποτελέσματα αυτών των προσπαθειών μπορεί να προσφέρουν λύσεις στη λειψυδρία, τη ρύπανση του εδάφους.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια: Ποιότητα νερού, Χημεία και Θεραπεία. Περιβαλλοντική Μικροβιολογία και Βιοτεχνολογία. Περιβαλλοντική Υδρολογία και Μηχανική Ρευστών. και υλικά για περιβαλλοντική επιστήμη και μηχανική.
Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο πρόγραμμα εγγράφονται σε ένα σύνολο μαθημάτων πυρήνα και στη συνέχεια λαμβάνουν μαθήματα ειδικότητας σε μία από τις τρεις μεγάλες διαδρομές. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι τεχνικά μαθήματα επιλογής. Τα τρία κομμάτια καλύπτουν από κοινού τους σημαντικότερους τομείς της περιβαλλοντικής επιστήμης και της τεχνολογίας και τα μαθήματα ειδικότητας core-plus και τα μαθήματα επιλογής θα εξοπλίσουν έναν σπουδαστή για μια επιτυχημένη και παραγωγική σταδιοδρομία σε αυτούς τους τομείς.

Ph.D. ΒΑΘΜΟΣ

Το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και στη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST 3,5 ετών για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και 2,5 έτη για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα B- για να κερδίσουν πίστωση.

Το Ph.D. πτυχίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης
  • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας
  • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση μιας διδακτορικής διατριβής

Σταδιοδρομίες και επίσκεψη ευκαιριών διαθέσιμες εδώ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση December 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Τιμή
Free
Πλήρως χρηματοδοτούμενο μηνιαίο επίδομα υποτροφιών
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη