Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Φυτών και Μικροβιακής Βιολογίας

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Φυτών και Μικροβιακής Βιολογίας είναι ένα πρόγραμμα του Κολλεγίου Βιολογικών Επιστημών και του Κολλεγίου Τροφίμων, Γεωργικών και Φυσικών Επιστημών.

Αποτελεσματική, διεπιστημονική έρευνα

Οι σπουδαστές στο PMB διερευνούν κάθε πτυχή της φυτικής και μικροβιακής ζωής, από τη μοριακή βιολογία έως τη γονιδιωματική και την επιστήμη των οικοσυστημάτων. Με την ενσωμάτωση της εμπειρογνωμοσύνης από την κορυφαία σχολή σε διάφορα τμήματα, το PMB δημιουργεί ένα εξαιρετικά διεπιστημονικό εκπαιδευτικό και πλούσια συνεργατικό ερευνητικό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να διεξάγουν πρωτοποριακές αρχικές έρευνες και να γίνουν πραγματικοί καινοτόμοι στην πρωτοπορία της σύγχρονης βιολογίας.

Σχετική εκπαίδευση και δικτύωση

Το PMB προετοιμάζει τους μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς, κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Αξιοποιώντας τις απίστευτες εγκαταστάσεις και τους πόρους του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, οι σπουδαστές αποκτούν όχι μόνο την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για την επιρροή έρευνας, αλλά και τα σύνολα πνευματικών δεξιοτήτων και τις δικτυακές συνδέσεις που απαιτούνται για την επαγγελματική επιτυχία και την εμπλοκή σε ζωτικής επιστημονικής συζήτησης.

Τοποθεσία Twin City

Η εμπειρία του PMB ενσωματώνει απρόσκοπτα αυστηρούς ακαδημαϊκούς και καινοτόμους έρευνες σε μια ευημερούσα επιστημονική κοινότητα που βρίσκεται μέσα σε μια οικονομικά και πολιτιστικά ζωντανή μητροπολιτική περιοχή. Οι Μινεάπολις, ο Άγιος Παύλος και οι γύρω γειτονιές προσφέρουν ένα πλούσιο φάσμα πολιτισμών, κουζινών, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της νύχτας κλπ., Για να μην αναφέρουμε τα αγαπημένα μας πάρκα, τα μονοπάτια , λίμνες, ποτάμια, δάση και λιβάδια.

Υποψήφιοι φοιτητές

Το PMB προσφέρει μια παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτική εμπειρία στην καρδιά μιας ακμάζουσας μητροπολιτικής περιοχής. Μια τυπική ομάδα PMB αποτελείται από επτά έως δέκα φοιτητές. Σε κάθε δεδομένη στιγμή, υπάρχουν περίπου 45 μαθητές στο πρόγραμμα από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

Επιλογές πτυχίου

Γιατρός της Φιλοσοφίας

Το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματος PMB. Τα περισσότερα Ph.D. οι φοιτητές κερδίζουν το πτυχίο τους σε πέντε χρόνια με:

 • ολοκλήρωση των μαθημάτων κατά τη διάρκεια των ετών ένα και δύο?
 • διεξαγωγή πρωτότυπης έρευνας κατά τα έτη δύο έως πέντε.
 • τουλάχιστον μία υποτροφία διδασκαλίας ·
 • συμμετοχή σε ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. και
 • συμμετέχοντας σε συνεχιζόμενα σεμινάρια και συνέδρια.

Οι φοιτητές με καλή ακαδημαϊκή κατάσταση υποστηρίζονται συνήθως οικονομικά για διάστημα έως πέντε ετών:

 • Όλοι οι φοιτητές του πρώτου έτους λαμβάνουν είτε ερευνητική είτε διδακτορική (25.760 δολάρια / έτος από το φθινόπωρο του 2018).
 • Όλοι οι εισερχόμενοι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε ένα ταμείο επαγγελματικής ανάπτυξης για να υποστηρίξουν τη συμμετοχή σε επαγγελματικά συνέδρια, εργαστήρια ή άλλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.
 • Για τα υπόλοιπα έτη, οι μαθητές μπορούν να λάβουν:
  • ερευνητικές θέσεις από συμβούλους διδασκόντων
  • επιχορηγήσεις κατάρτισης
  • υποτροφίες υποτροφίας

Μεταπτυχιακό Επιστημών

Το PMB προσφέρει επίσης πτυχίο Master of Science (MS), το οποίο περιλαμβάνει δύο χρόνια μαθημάτων (30 μονάδες) και πρωτότυπη έρευνα. (Σημείωση: Οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα MS μόνο με ειδική συμφωνία με σύμβουλο διδακτικού προσωπικού).

Σχολή

Τα μέλη των διδακτορικών διατριβών του PMB διοργανώνουν ραντεβού σε διάφορα τμήματα του Κέντρου Βιολογικών Επιστημών (CBS), του Κολλεγίου Τροφίμων, Γεωργίας και Φυσικών Επιστημών (CFANS) και του Υπουργείου Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική διεπιστημονική και συγκλονιστική εμπειρία. Οι σπουδαστές είναι εξουσιοδοτημένοι να αντιμετωπίζουν τις βασικές αρχές της φυτικής και μυκητιακής βιολογίας μέσω ενός ευρέος φάσματος συνεχώς εξελισσόμενων ερευνητικών προσεγγίσεων και τεχνικών.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν:

 • Γενετική του πληθυσμού
 • Φυτό
 • Συστηματική
 • Γονιδιωματική
 • Ρύθμιση έκφρασης γονιδίων
 • Βιοχημική
 • Φυσιολογικές διεργασίες
 • Οικοφυσιολογία
Διδακτέα ύλη

Η εμπειρία του PMB ξεκινάει με έναν τετραήμερο προσανατολισμό στο Βιολογικό Σταθμό και Εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Μινεσότας Itasca.

Με την πρωτογενή λογοτεχνία στο επίκεντρο του προγράμματος σπουδών, η PMB προωθεί συνεχώς όλα τα σύνολα ικανοτήτων που είναι απαραίτητα για την επιστημονική συζήτηση. Οι μαθητές χρησιμοποιούν κρίσιμες ικανότητες ανάγνωσης και σκέψης για να αξιολογήσουν ένα εκτεταμένο και αυξανόμενο σώμα δημοσιευμένων εργασιών. Αναπτύσσουν την ικανότητα να παρουσιάζουν όχι μόνο το έργο των άλλων, αλλά και τις δικές τους ιδέες και ερευνητικά ευρήματα - τόσο σε γραπτές όσο και σε προφορικές μορφές.

Οι φοιτητές της PMB απολαμβάνουν την πλούσια ευκαιρία να ρωτήσουν καινοτόμες ερευνητικές ερωτήσεις. Συνεργαζόμενοι με την ακαδημαϊκή κοινότητα στην πρωτοπορία των πεδίων, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και συμμετέχοντας σε συνεχιζόμενα σεμινάρια και συνέδρια, οι σπουδαστές συμβάλλουν σημαντικά στην διεθνή μονάδα παραγωγής μιας ερευνητικής κοινότητας μικροβιακών επιστημών.

Κοινότητα

Φυτογραφίες

Ο φοιτητικός φοιτητής PMB, γνωστός και ως "Phytograds", είναι μια σφιχτή ομάδα φοιτητών από όλο τον κόσμο. Συμμετάσχετε σε ένα ευημερούν δίκτυο διεθνών επιστημόνων, γνωρίστε τους συνομηλίκους σας και διασκεδάστε ενώ βρίσκεστε σε αυτό.

Ετήσια ανάκληση

Το σχέδιο Phytograds και φιλοξενεί μια ετήσια μονοήμερη υποχώρηση για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα PMB. Ολόκληρη η κοινότητα PMB καλείται να παρευρεθεί:

 • μεταπτυχιακές και μεταδιδακτορικές έρευνες
 • σχολές και διαχειριστές
 • αφίσα
 • διασκεδαστικές δραστηριότητες
Πρόγραμμα PMB Mentor

Το PMB ζεύγος κάθε εισερχόμενο σπουδαστή με έναν μαθητή μέντορα στο πρόγραμμα. Οι σύμβουλοι βοηθούν τους φοιτητές του πρώτου έτους να μετακινούνται και να προσαρμόζονται στις πόλεις Twin City, καθώς και άλλες προκλήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών.

Σεμινάρια

PMB Colloquium

Προκειμένου να βοηθήσουν τους μαθητές και τους καθηγητές να συμβαδίσουν με την ταχεία συσσώρευση νέων γνώσεων και τεχνικών στη σύγχρονη βιολογική έρευνα, διοργανώνεται σεμινάριο κάθε Σεμινάριο κάθε Τρίτη, από τις 3:30 μ.μ. - 4:30 μ.μ. στο 105 Cargill Building. Δύο φοιτητές υπηρετούν στην επιτροπή της επιτροπής PMB, επιλέγοντας, προσκαλώντας και φιλοξενώντας ομιλητές. Όλοι οι μαθητές ενθαρρύνονται να συναντηθούν με επισκέπτες επιστήμονες.

Φοιτητικά Σεμινάρια

Οι φοιτητές PMB πρώτου και πέμπτου εξαμήνου παρουσιάζουν τουλάχιστον ένα επίσημο σεμινάριο για τα ερευνητικά τους σχέδια. Οι φοιτητές του πρώτου εξαμήνου λαμβάνουν αυτό το μάθημα για πίστωση. Όλοι οι διδάσκοντες και οι φοιτητές ενθαρρύνονται να παρακολουθούν σεμινάριο κάθε εβδομάδας, δημιουργώντας λογοδοσία προς την έρευνα των διατριβών για ολόκληρη την κοινότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών.

Εφημερίδα Clubs

Οι εβδομαδιαίες λέσχες περιοδικών παρέχουν κρίσιμες σε βάθος διερευνήσεις της πρόσφατης επιστημονικής βιβλιογραφίας τόσο για τη σχολή όσο και για τους φοιτητές. Όλοι οι σπουδαστές αναμένεται να συμμετέχουν τακτικά σε τουλάχιστον μία λέσχη περιοδικών.

Εισαγωγές PMB

Προθεσμία εφαρμογής

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή είναι πτώση είναι 1 Δεκεμβρίου. Οι περισσότεροι μαθητές ξεκινούν το πρόγραμμα το φθινόπωρο.

Κριτήρια αποδοχής

Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο BS, BA ή ισοδύναμο προπτυχιακό δίπλωμα σε αναγνωρισμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η απαιτούμενη ακαδημαϊκή προετοιμασία περιλαμβάνει τα μαθήματα στη βιολογία (φυτικά και ζωικά), τη γενετική, τη χημεία (οργανικά και ανόργανα), τον λογισμό (διαφορικό και ολοκληρωμένο) και τη φυσική. Για φοιτητές με αποδεδειγμένες ακαδημαϊκές ικανότητες, οι ελλείψεις μαθημάτων μπορούν να καλυφθούν κατά το πρώτο έτος της μεταπτυχιακής σπουδής.

Οι ανταγωνιστικές εφαρμογές θα έχουν GPA 3.0 ή καλύτερα (σε κλίμακα βαθμολόγησης 4.0), βαθμολογίες GRE, και για τους διεθνείς φοιτητές, τα αποτελέσματα TOEFL τουλάχιστον 79, με τουλάχιστον 21 για τη γραφή και 19 για την ανάγνωση. Οι σπουδαστές με πτυχία MS ή προηγούμενη ερευνητική εμπειρία λαμβάνουν μεγαλύτερη προσοχή.

Απαιτούμενα υλικά

Οι αιτήσεις δεν μπορούν να αναθεωρηθούν έως ότου όλα τα παρακάτω απαιτούμενα υλικά υποβληθούν με επιτυχία online:

 • Ηλεκτρονική εφαρμογή
 • Τέλος αίτησης (δεν μπορεί να γίνει παρέκκλιση)
 • Προσωπική δήλωση
 • Διαγραφές (είτε επίσημες είτε ανεπίσημες αποδεκτές)
 • Τρεις συστάσεις
 • Γενική βαθμολογία εξετάσεων μεταπτυχιακών εξετάσεων (GRE) (Το θέμα GRE test δεν είναι υποχρεωτικό)
 • Δοκιμή των αποτελεσμάτων των αγγλικών ως ξένων γλωσσών (TOEFL) (μόνο για διεθνείς φοιτητές)
Διαδικασία αίτησης

Μεταφορτώστε όλα τα υλικά της εφαρμογής απευθείας στο σύστημα εφαρμογής. ΔΕΝ στέλνετε γραπτά έγγραφα στο Γραφείο Εισαγωγής Σχολικών Μεταπτυχιακών Σπουδών ή στο PMB.

Ανατρέξτε στη λίστα ελέγχου της εφαρμογής για να βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώσατε σωστά και πλήρως την αίτησή σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα υλικά περιλαμβάνονται πριν από την υποβολή. Δεν θα μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε οποιοδήποτε υλικό αφού υποβάλετε. Εάν ξεχάσετε τα υλικά, στείλτε email στο pmb@umn.edu για βοήθεια.

Χρονοδιάγραμμα εφαρμογής
 • 1η Δεκεμβρίου: προθεσμία υποβολής αιτήσεων
 • Μέσα Δεκεμβρίου: οι αιτήσεις αναθεωρήθηκαν
 • Αργά-Δεκέμβριος έως αρχές Ιανουαρίου: οι προσκλήσεις σε συνέντευξη στην πανεπιστημιούπολη έστειλαν
 • Μέση έως τέλη Φεβρουαρίου: επίσκεψη συνέντευξης στην πανεπιστημιούπολη
 • Στις αρχές Μαρτίου: έγιναν προσφορές
Απόφαση Αποδοχής

Μια απόφαση σχετικά με την αίτησή σας θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την προσεκτική εξέταση της αίτησής σας από την επιτροπή εισδοχής. Συνήθως οι αποφάσεις αποδοχής γίνονται μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Οικονομική υποστήριξη

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα φυτικής και μικροβιακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα επιδιώκει να υποστηρίξει φοιτητές από διαφορετικό υπόβαθρο για την έρευνα και την ακαδημαϊκή αριστεία.

Οι φοιτητές με καλή ακαδημαϊκή κατάσταση υποστηρίζονται συνήθως οικονομικά για διάστημα έως πέντε ετών:

 • Όλοι οι φοιτητές του πρώτου έτους λαμβάνουν είτε ερευνητική είτε διδακτορική (25.760 δολάρια / έτος από το φθινόπωρο του 2018).
 • Όλοι οι εισερχόμενοι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε ένα ταμείο ανάπτυξης σταδιοδρομιών για να υποστηρίξουν τη συμμετοχή σε επαγγελματικά συνέδρια, εργαστήρια ή άλλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.
 • Για τα υπόλοιπα έτη, οι μαθητές μπορούν να λάβουν:
  • Ερευνητικές υποτροφίες από συμβούλους διδασκόντων
  • Επιχορηγήσεις κατάρτισης
  • Η υποτροφία υποτροφιών

Παρακαλώ σημειώστε: Ενώ η άσκησή σας ή η υποτροφία σας θα καλύψει τα δίδακτρα και την πληρωμή σας για ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας, θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των φοιτητικών αμοιβών και των τυχόν απαιτούμενων μαθημάτων ή εργαστηριακών τελών. Οι αμοιβές μαθημάτων και εργαστηρίων είναι πολύ ασυνήθιστες.

PMB υποτροφίες και βραβεία

Bernard και Jean Phinney Μεταπτυχιακές υποτροφίες στη φυτική μοριακή βιολογία

Η Phinney Fellowship απονέμεται περιοδικά, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια. Η υποτροφία περιλαμβάνει μια επιχορήγηση στο επίπεδο των μεταπτυχιακών ασκήσεων για το εξάμηνο, συν τα δίδακτρα και την κάλυψη ασφάλισης υγείας.

Φυτικά και μικροβιακά βιολογικά ταξίδια

Το PMB Travel Fund είναι διαθέσιμο στους σημερινούς φοιτητές PMB που δεν διαθέτουν ειδικό ταμείο ανάπτυξης σταδιοδρομίας. Αυτά τα κεφάλαια βοηθούν στην υποστήριξη ταξιδιών σε επαγγελματικές συναντήσεις (για να παρουσιάσουν μια συζήτηση ή αφίσα) ή σε εργαστήρια / κατάρτιση για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων ή για τη μάθηση νέων τεχνικών.

CBS (Κολλέγιο Βιολογικών Επιστημών) Ευκαιρίες Χρηματοδότησης

 • Πρόγραμμα Υποτροφιών Μνημόσυνο Philip C. Hamm
 • Μικροβιακός

Πανεπιστημιακές ευκαιρίες χρηματοδότησης

 • Στατιστικά Γραφεία Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών
  • ιδιαίτερης σημείωσης:
   • Αλέξανδρος
   • Η Carolyn M. Crosby Fellowship
   • Υποτροφία Διδακτορικής Διατριβής
   • Διεπιστημονική Διδακτορική Υποτροφία
 • Διεπιστημονικό Κέντρο για τη Μελέτη των υποτροφιών για την Παγκόσμια Μεταβολή
 • Υποτροφίες του Συμβουλίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών (COGS) (εξέλιξη σταδιοδρομίας και ταξίδια συνεδρίων)
Πηγές εξωτερικής χρηματοδότησης
 • Αμερικανική Ένωση Γυναικών Πανεπιστημίου
 • Ένωση γυναικών στην επιστήμη
 • Αμερικανικό Ινστιτούτο Πτυχίο Κέντρο
 • Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
 • Η Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας (ASM)
 • Αμερικανική Εταιρεία Φωτογραμμετρίας και Τηλεπισκόπησης
 • Αμερικανική Εταιρεία Βιολόγων Φυτών
 • Αμερικανική Εταιρεία Φυτοθεραπευτών (ASPT)
 • Τμήμα Ενέργειας / Υπολογιστική Επιστήμη Μεταπτυχιακή Φιλολογία
 • Τμήμα Επιστημών της Φυσικής Επιστήμης (SCGSR)
 • Πρόγραμμα περιβαλλοντικής ηγεσίας
 • Πρόγραμμα Fulbright
 • Υποτροφίες υποτροφιών της Ford Foundation
 • Μελλοντικοί ηγέτες για τις υποτροφίες τροφίμων και γεωργίας
 • Δέλτα Gamma Sigma
 • Γκέιτς Μελετητές της Χιλιετίας
 • Κλασσικές υποτροφίες Κλαμπ της Αμερικής
 • Υποτροφίες Glenn / AFAR για την έρευνα στο πρόγραμμα Βιολογίας της Γήρανσης
 • Πτυχιακή Βοήθεια σε Χώρες Εθνικής Ανάγκης (GAANN)
 • Howard Hughes Προπτυχιακές υποτροφίες στις βιολογικές επιστήμες
 • Υποτροφίες του ιδρύματος Jack Kent Cook
 • Οι υποτροφίες Jacob K. Javits
 • Πρόγραμμα Υποτροφιών Juran
 • Διεθνές Ίδρυμα για τη Δεοντολογική Έρευνα
 • Το Εθνικό Εργαστήριο του Los Alamos (LANL) και το Τμήμα Ενέργειας (DOE)
 • Υποτροφίες Link Foundation
 • Υποτροφίες και υποτροφίες της NASA
 • Εθνική κοινοπραξία μεταπτυχιακών διπλωμάτων για τις μειονότητες στη μηχανική και τις επιστήμες (GEM)
 • Εθνική Ακαδημία Επιστημών και Μηχανικών Μεταπτυχιακών Φοίρων
 • Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών Πτυχιακή Ερευνητική Υποτροφία
 • Βραβεία διευκόλυνσης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών για τους επιστήμονες και τους μηχανικούς με αναπηρίες
 • Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών Ανατολική Ασία και Ειρηνικό Θερινά Ινστιτούτα για Μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΗΠΑ
 • Οι υποτροφίες του Παύλου και της Daisy Soros για τους Νέους Αμερικανούς
 • PEO Αδελφότητα. Διεθνές Ταμείο Υποτροφιών Ειρήνης
 • Πόροι για το Μέλλον Πρακτική Memorial Walter O. Spofford Jr.
 • Schlumberger Foundation για μελλοντικές υποτροφίες
 • Sigma Delta Epsilon και Μεταπτυχιακές Γυναίκες στην Επιστήμη
 • Η Sigma Xi επιχορηγεί την έρευνα
 • Smithsonian Γραφείο υποτροφιών και πρακτικών
 • Υποτροφία Torske Klubben για τους κατοίκους της Μινεσότα
 • Οι υποτροφίες έρευνας του Οργανισμού Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ
 • Wood-Whelan Research Fellowship / Διεθνής Ένωση Βιοχημείας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Minnesota College of Biological Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
25,760 USD
Όλοι οι φοιτητές του πρώτου έτους λαμβάνουν είτε ερευνητική είτε διδακτορική (25.760 δολάρια / έτος από το φθινόπωρο του 2018).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη