Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος Μηχανικής είναι σύγχρονο και αυστηρό. Τα μαθήματα στο πρόγραμμα παρέχουν μια σταθερή βάση σε θέματα όπως η μηχανική συμπεριφορά των υλικών μηχανικής, μηχανική συνέχεια, θερμοδυναμική, πειραματική και αριθμητική καύση, υπολογιστική δυναμική ρευστού και θεωρία ελέγχου. Οι απόφοιτοι μας είναι τεχνικά καλά εκπαιδευμένοι ώστε να είναι παραγωγικοί στην σύγχρονη παγκόσμια κοινωνία γενικά και ειδικά κατάλληλοι για ερευνητικές σταδιοδρομίες σε ακαδημαϊκούς, βιομηχανικούς και κυβερνητικούς ερευνητικούς οργανισμούς. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εκμάθηση της τάξης σε συνδυασμό με την καινοτόμο έρευνα σε διάφορους τομείς.
Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών και τις ομάδες ερευνητικών ομάδων.

Ph.D. ΒΑΘΜΟΣ

Το Ph.D. πτυχίο επικεντρώνεται στην αρχική έρευνα και κορυφώνεται σε μια ερευνητική διατριβή. Η ολοκλήρωση του προγράμματος συνήθως διαρκεί τρία έως τέσσερα χρόνια πέραν του βαθμού MS. Το Ph.D. οι φοιτητές παρουσιάζουν τα ερευνητικά ευρήματά τους σε ηγετικές διασκέψεις σε όλο τον κόσμο και δημοσιεύουν το έργο τους σε επιστημονικά επιστημονικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας.

Ph.D. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗΣ:

Το πτυχίο Doctor of Philosophy (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και στη βιομηχανία.
Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST 3,5 ετών για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και 2,5 έτη για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα B- για να κερδίσουν πίστωση.

Οι φοιτητές που επιδιώκουν Ph.D. πτυχίο απαιτούνται για να συμπληρώσουν τις ακόλουθες απαιτήσεις βαθμό για να κερδίσει το βαθμό:

  • Διασφάλιση συμβούλου διατριβής.
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων.
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
  • Συγκρότηση της Επιτροπής Διατριβής.
  • Πέρασμα της Άσκησης Διατριβής.
  • Υπερασπίστε και υποβάλετε Ph .D. Διατριβή.

Ph.D. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Aamir Farooq, Ph.D.
Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανολογίας
Κτίριο 5, Επίπεδο 4, Αίθουσα 4217.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη