Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το πρόγραμμα

Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Ενεργειακών Πόρων και Πετρελαιοειδών, για διδακτορικό δίπλωμα. φοιτητές, επικεντρώνεται στη σύγχρονη περιγραφή της δεξαμενής, στη μηχανική και στη διαχείριση. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα αυτό λαμβάνουν ευρεία κατάρτιση σε βασικές επιστημονικές έννοιες και θερμοδυναμική, γεωλογία, γεωφυσικό χαρακτηρισμό και μηχανική δεξαμενών. Οι φοιτητές μας συμμετέχουν σε δραστηριότητες επιστημονικής έρευνας, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν μαθηματικές αναλύσεις, υπολογιστική μοντελοποίηση, πειραματική έρευνα ή / και μελέτες πεδίου. Οι υποψήφιοι επικεντρώνονται στην αρχική έρευνα που κατευθύνεται προς την προώθηση των ορίων της γνώσης.


Αν επισκέπτεστε ως πιθανό υποψήφιο στο πρόγραμμά μας, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η εμπειρία «KAUST» είναι μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία για λαμπρή Ph.D. οι μαθητές που μοιράζονται το όνειρο να κάνουν τη διαφορά στον τομέα μας και στον κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε το KAUST και το πρόγραμμά μας.


Ph.D. Βαθμός

Ο Διδάκτωρ της Φιλοσοφίας (Ph.D.) έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Προσφέρεται αποκλειστικά ως πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Υπάρχει μια ελάχιστη προϋπόθεση κατοικίας στο KAUST τριών και μισού έτους για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο BS και δυόμισι χρόνια για τους φοιτητές που εισέρχονται με πτυχίο MS. Απαιτείται ελάχιστη GPA 3.0 για όλες τις διδακτορικές σπουδές. Τα μεμονωμένα μαθήματα απαιτούν τουλάχιστον ένα «Β-» για να κερδίσουν πίστωση πορείας.


Το Ph.D. Το πτυχίο περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

  • Διασφάλιση ενός ακαδημαϊκού συμβούλου.
  • Επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Μαθημάτων.
  • Πέρασμα της Προκριματικής Εξέτασης.
  • Πέρασμα της Αίτησης Διατριβής για την απόκτηση του καθεστώτος υποψηφιότητας.
  • Προετοιμασία, υποβολή και επιτυχής υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής.


Απαιτήσεις μαθήματος

Τα απαιτούμενα μαθήματα ποικίλλουν για τους φοιτητές που εισέρχονται στο διδακτορικό Πτυχίο με πτυχίο BS ή σχετικό πτυχίο MS. Οι φοιτητές που κατέχουν πτυχίο BS πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα μαθήματα βασικών προγραμμάτων και τα μαθήματα επιλογής που περιγράφονται στο τμήμα πτυχίου MS και απαιτείται επίσης να ολοκληρώσουν το Ph.D. παρακάτω μαθήματα. Οι σπουδαστές που εισέρχονται με πτυχίο BS μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν το πτυχίο MS ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του MS Degree. Ωστόσο, είναι ευθύνη του μαθητή να δηλώσει τις προθέσεις του να αποφοιτήσουν με ένα ΚΜ

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Ph.D. Το πτυχίο με σχετικό πτυχίο MS πρέπει να συμπληρώσει τις παρακάτω προϋποθέσεις, αν και ο ακαδημαϊκός σύμβουλος μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα μαθήματα.


Ph.D. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  • Τουλάχιστον δύο μαθήματα 300 επιπέδων.
  • Οι σπουδαστές με πτυχίο KAUST MS, αλλά όχι με πτυχίο ErPE ή με πτυχίο MS από άλλο πανεπιστήμιο, πρέπει να λάβουν τουλάχιστον δύο βασικά μαθήματα ErPE εκτός από δύο μαθήματα ErPE 300 επιπέδων.
  • Σεμινάριο πτυχιούχων 398 (μη πιστωτικό): Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να εγγραφούν και να λάβουν ένα ικανοποιητικό βαθμό για κάθε εξάμηνο του προγράμματος που παρακολουθούν.
  • Πρόγραμμα εμπλουτισμού το χειμώνα: Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ικανοποιητικά τουλάχιστον ένα πλήρες πρόγραμμα εμπλουτισμού χειμερινού (WEP) ως μέρος των απαιτήσεων πτυχίου. Οι σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις απαιτήσεις WEP ενώ απέκτησαν το πτυχίο MS δεν απαιτείται να εγγραφούν σε πλήρες WEP για δεύτερη φορά στο Ph.D. Βαθμός.
  • Η ικανοποιητική συμμετοχή σε κάθε καλοκαιρινή σύνοδο του KAUST είναι υποχρεωτική. Τα μαθήματα Καλοκαιρινής Συνεδρίας είναι πιστωτικά και ισχύουν για το πτυχίο.


Ph.D. Υποψηφιότητα

Εκτός από τις απαιτήσεις μαθημάτων, ο φοιτητής πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς τις απαιτούμενες διδακτορικές σπουδές. τα βασικά ορόσημα για την πρόοδο προς το Ph.D. υποψηφιότητα. Αυτά τα ορόσημα αποτελούνται από την εξέταση εξετάσεων με βάση το αντικείμενο και από το Διδακτορικό Δίπλωμα. Άμυνα της πρότασης.


Ph.D. Αμυνα

Για να αποφοιτήσει, ένα διδακτορικό δίπλωμα υποψήφιος πρέπει να σχηματίσει διδακτορικό δίπλωμα Επιτροπή Άμυνας Διατριβής, οριστικοποίηση του Ph.D. διατριβή και να υπερασπιστεί με επιτυχία το διδακτορικό του / της διατριβή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποKing Abdullah University of Science and Technology »

Τελευταία ενημέρωση August 13, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
30 - 42 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Πλήρως χρηματοδοτούμενο μηνιαίο επίδομα υποτροφιών
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη