Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ph.D. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής, Τεχνικής Κινηματολογίας

Απόκτηση θεωρητικών γνώσεων και πρακτικών δεξιοτήτων για λύσεις στους ακόλουθους τομείς: βέλτιστες και μη βέλτιστες μέθοδοι, έλεγχος διαδικασιών, έλεγχος μη γραμμικών δυναμικών συστημάτων με εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, έλεγχος κίνησης, έξυπνα ρομπότ, τεχνητή νοημοσύνη, επεξεργασία ομιλίας και εικόνας, των κινητήρων και του ελέγχου τους, σχεδιασμός εξελιγμένων στοιχείων μέτρησης, τεχνική διάγνωση, σχεδιασμός ηλεκτρονικών συστημάτων και διάγνωση ψηφιακών συστημάτων. Μοντελοποίηση αξιοπιστίας και εκτίμηση κινδύνου των λειτουργιών και υπηρεσιών, οικονομικά μοντέλα ελέγχου της διαδικασίας, εφαρμογή μεθόδων βελτιστοποίησης για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Στον τομέα της Επιστήμης Μηχανικής (πειραματική εστίαση) οι διατριβές επικεντρώνονται στα προβλήματα της αλληλεπίδρασης ισχύος των μηχανικών, θερμικών και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, της προηγμένης τεχνολογίας μέτρησης λέιζερ και της πειραματικής έρευνας στη δυναμική των υγρών αλλά και στις ηλεκτρομηχανικές ιδιότητες των έξυπνων υλικών, στον χαρακτηρισμό τους και σύγχρονες εφαρμογές έξυπνων υλικών στη λειτουργία αισθητήρων, ενεργοποιητών, αντηχητικών και μικροηλεκτρομηχανικών συστημάτων.

Škoda Auto Ph.D. Πρόγραμμα

Ph.D. οι υποψήφιοι στο TUL είναι επιλέξιμοι να λάβουν μέρος στο διδακτορικό δίπλωμα της Škoda Auto. πρόγραμμα ή μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους σε ένα θέμα που προσφέρεται από την εταιρεία.

Βασικά στοιχεία

 • ΣΧΟΛΗ: Τμήμα Μηχατρονικής
 • ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Τσέχικα, Αγγλικά
 • ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ:
  • Αναγνωρισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Master), όπως προβλέπεται από τον νόμο αριθ. 49/2009, Σλ. (δεν είναι απαραίτητο για τους αιτούντες από τη Σλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία).
  • Εισαγωγικές εξετάσεις
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 χρόνια
 • ΤΕΛΗ / ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ: USD 2000
 • ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 2000 CZK / USD 100
 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 31 Αυγούστου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τσέχος

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποTechnical University of Liberec »

Τελευταία ενημέρωση December 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 USD
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ
Deadline
Αυγ. 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 31, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη