Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ph.D. στην Μηχανική Συστημάτων και Πληροφορική, Οικονομία και Πληροφορική

Ο υψηλότερος βαθμός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης παρέχει βαθιά και συστηματική γνώση των πληροφοριακών συστημάτων για την εξειδίκευση της ανάλυσης, προβάλλοντας τη βελτιστοποιημένη σύλληψη των πληροφοριακών συστημάτων και τη λειτουργία τους σε σχέση με τους χρήστες τους. Εκτός από την αποκτηθείσα γνώση των πληροφοριακών συστημάτων, οι σπουδαστές αποκτούν σημαντική εμπειρία στην οικονομία και τη διαχείριση. Οι φοιτητές αποκτούν μια προϋπόθεση για την επιτυχία σε οικονομικές και διευθυντικές θέσεις στο ανώτατο επίπεδο διοίκησης επιχειρήσεων και άλλων ιδρυμάτων. Επιπλέον, οι φοιτητές θα είναι χρήσιμοι σε πανεπιστήμια και σε ιδρύματα επιστήμης και έρευνας.

Πρόγραμμα Σπουδών Αυτοκινήτου της Škoda Auto

Οι υποψήφιοι διδάκτορες στο TUL είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Σπουδών Αυτοκινήτου της Škoda ή μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους σε ένα θέμα που προσφέρεται από την εταιρεία.
Για επιλεγμένους σπουδαστές διδακτορικών σπουδών, το πρόγραμμα Škoda Auto PhD προσφέρει μοναδική ευκαιρία να εργαστούν για τη διδακτορική τους διατριβή σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της ŠKODA AUTO.
Η διαδικασία αποδοχής έχει πολλά στάδια. Πρώτον, θα παρουσιάσετε και θα συζητήσετε το θέμα της διατριβής σας με τον καθηγητή σας στο πανεπιστήμιο και με έναν εκπρόσωπο της ŠKODA AUTO. Μια επιτυχημένη συνέντευξη ακολουθείται από συμμετοχή στο Κέντρο Αξιολόγησης και εάν αυτό είναι επιτυχές, σας περιμένει μια απλή σύμβαση εργασίας.
Αν δεν είστε επιλεγμένοι στο Κέντρο Αξιολόγησης, μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη διατριβή σας με τη ŠKODA AUTO με τη μορφή πρακτικής άσκησης.

Βασικά στοιχεία

 • ΣΧΟΛΗ: Οικονομική Σχολή
 • ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΑΣ: Αγγλικά
 • ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ:
  • Αναγνωρισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Master), όπως προβλέπεται από τον νόμο αριθ. 49/2009, Σλ. (δεν είναι απαραίτητο για τους αιτούντες από τη Σλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία).
  • Προτείνεται να υποβληθεί πρόταση για το θέμα της μελλοντικής διατριβής (5-10 σελίδες) και μια λίστα με τα δημοσιευμένα έντυπα για να σταλεί πριν από την αίτηση: admissions.ef@tul.cz.
  • Αγγλικές δεξιότητες - Β2 επίπεδο, δεν απαιτείται επίσημο πιστοποιητικό.
  • Σύντομη συνέντευξη με το Skype.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 χρόνια
 • ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ: USD 1200
 • ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 2000 CZK / USD 100
 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποTechnical University of Liberec »

Τελευταία ενημέρωση December 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,200 USD
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη