Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ph.D. Τεχνολογίες και Υλικά

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών Engineering Technology επικεντρώνεται σε ανεξάρτητες επιστημονικές και ερευνητικές εργασίες στον τομέα της τεχνολογίας μηχανικής. Στόχος του είναι να παράγει πτυχιούχους με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και δημιουργικούς, ικανούς να συμμετέχουν σε επιστημονικές, ερευνητικές και επαγγελματικές δραστηριότητες στον υπό μελέτη τομέα.

Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να εφαρμόσουν ανεξάρτητα τις δεξιότητες και το υψηλό επίπεδο των θεωρητικών γνώσεων που παρέχονται στις διαλέξεις και να αποκτήσουν μέσω σύγχρονων μεθόδων μάθησης για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων στον τομέα της τεχνολογίας μηχανικής. Επιπλέον, είναι εξοικειωμένοι με τις ερευνητικές μεθόδους στον τομέα της τεχνολογίας των μηχανικών και είναι σε θέση να ασκήσουν κρίσιμη ανάλυση, αξιολόγηση και σύνθεση, ώστε να συζητήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους και να επεκτείνουν το άθροισμα των σημερινών γνώσεων με επαγγελματικό τρόπο που αξίζει να δημοσιευτούν και να μοιράζονται με άλλα μέλη της επαγγελματικής κοινότητας τόσο στη χώρα τους όσο και στο εξωτερικό.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, οι απόφοιτοι θα επιτύχουν σε θέσεις μελών ερευνητικών ομάδων τόσο σε τομείς θεωρητικής και εφαρμοσμένης έρευνας όσο και ως εμπειρογνώμονες στις ομάδες κέντρων βιομηχανικής ανάπτυξης και σε μεγάλα ερευνητικά ιδρύματα που εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Λόγω των βαθιών γνώσεων και των επαγγελματικών τους προσεγγίσεων, θα επιτύχουν επίσης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ως λέκτορες των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πρόγραμμα Σπουδών Αυτοκινήτου της Škoda Auto

Οι υποψήφιοι διδάκτορες στο TUL είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Škoda Auto PhD ή μπορούν να γράψουν τη διατριβή τους σε ένα θέμα που προσφέρεται από την εταιρεία.

Βασικά στοιχεία

 • ΣΧΟΛΗ: Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών
 • ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΑΣ: Αγγλικά
 • ΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ:
  • Αναγνωρισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση (Master), όπως προβλέπεται από τον νόμο αριθ. 49/2009, Σλ. (δεν είναι απαραίτητο για τους αιτούντες από τη Σλοβακία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία).
  • Εισαγωγικές εξετάσεις
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 χρόνια
 • ΤΕΛΗ / ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ: USD 2000
 • ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 500 CZK / 25 USD
 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 31 Ιανουαρίου, 31 Αυγούστου
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποTechnical University of Liberec »

Τελευταία ενημέρωση December 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,000 USD
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ:
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 31, 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αυγ. 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη