Ph.D. στην Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
University of Veterinary Sciences
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Brno, Τσεχία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
EUR 4.000 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2024
Εισαγωγή
Βασικά στοιχεία
- Πρόγραμμα: Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
- Επίπεδο προσόντων: διδακτορικό
- Τρόπος σπουδών: πλήρους ή μικτής απασχόλησης, 4 χρόνια
- Απονομή προσόντων: Ph.D.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Προφίλ του προγράμματος:
Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών Food Hygiene and Processing Technology είναι ένα ακαδημαϊκά επικεντρωμένο πρόγραμμα σπουδών, που αντιστοιχεί στην τρέχουσα κατάσταση και επίπεδο επιστήμης και στις ανάγκες της πρακτικής στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι της διδακτορικής μελέτης Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων απέκτησαν εις βάθος θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της ανεξάρτητης δημιουργικής δραστηριότητας και την απόκτηση νέων επιστημονικών γνώσεων στον τομέα σπουδών. Οι απόφοιτοι μπορούν να μοιραστούν ενεργά τις γνώσεις τους στον τομέα σπουδών σε διεθνές επίπεδο και δημόσια. Με βάση αυτό το προσόν, οι απόφοιτοι απασχολούνται κυρίως σε ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.
Προϋποθέσεις αποφοίτησης:
Ελάχιστο 240 ECTS, κρατική τελική εξέταση, υπεράσπιση διδακτορικής διατριβής.