Ph.d. πρόγραμμα στη διαχείριση της επιστήμης και της οικονομικής απόφασης

Shenzhen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ph.d. πρόγραμμα στη διαχείριση της επιστήμης και της οικονομικής απόφασης

Shenzhen University

Διδακτορικό Πρόγραμμα του Κολλεγίου Διοίκησης

Επισκόπηση του Προγράμματος

Το Shenzhen, που βρίσκεται αμέσως βόρεια του Χονγκ Κονγκ, είναι μία από τις πρώτες πόλεις της Κίνας. Το Shenzhen ονομάστηκε Silicon Valley της Κίνας λόγω της υψηλής συγκέντρωσης της τεχνολογικής καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Το Πανεπιστήμιο Shenzhen (SZU), ως ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια της Κίνας, επιταχύνει τώρα το ρυθμό του προς την ίδρυση ενός πανεπιστημιακού πανεπιστημίου υψηλής έντασης έρευνας. Ήταν στην πρώτη γραμμή πολλών ακαδημαϊκών μεταρρυθμίσεων και επιδιώκει την αριστεία στη διδασκαλία καθώς και ερευνητικά προγράμματα για διδακτορικά διπλώματα. Οι διεθνείς φοιτητές είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Shenzhen

Το Ph.D. Πρόγραμμα Διοικητικής Επιστήμης και Οικονομικής Απόφασης στο Κολλέγιο Διοίκησης στοχεύει στην παροχή στην κοινωνία υψηλού επιπέδου επαγγελματιών ικανών να επιδιώξουν προηγμένη έρευνα ή να αναλάβουν ηγετικές θέσεις σε οικονομικούς και διαχειριστικούς τομείς που συνεπάγονται πολύπλοκες αποφάσεις. Οι μαθητές μαθαίνουν μέσω αυστηρής μελέτης σπουδών και συμμετοχής σε πραγματικές ερευνητικές προσπάθειες που παρουσιάζονται από περιφερειακά και εθνικά ερευνητικά προγράμματα.

Το πρόγραμμα έχει τρεις συγκεντρώσεις: Βελτιστοποίηση αποφάσεων και Συμπεριφορά στην Αγορά, Περιβαλλοντική Οικονομία και Διαχείριση Πόρων και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, το καθένα εκπροσωπείται από μια ομάδα ερευνητών.

Τώρα το πρόγραμμα απευθύνεται σε διεθνείς φοιτητές οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να απολαύσουν παρόμοια οφέλη όσον αφορά την οικονομική στήριξη (π.χ. υποτροφία και πρακτική άσκηση που προσφέρεται από το πανεπιστήμιο).

2. Σύντομη εισαγωγή των διδακτορικών επιθεωρητών

Ο καθηγητής Ming Zhou

Ο Δρ Ο Ming Zhou είναι καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα με Διδακτορικό Δίπλωμα στη Συστήματα & Βιομηχανική Μηχανική. Υπήρξε καρέκλα διεύθυνσης και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας Indiana και υπηρέτησε ως Διευθυντής του Κέντρου Μοντελοποίησης και Προσομοίωσης Συστημάτων στο ISU. Ο Δρ Η Zhou έχει εξουσιοδοτήσει περισσότερες από 60 ακαδημαϊκές εκδόσεις και έχει λάβει τα βραβεία Best Paper από τις συναλλαγές IIE και IJIE. Έχει επίσης απονεμηθεί και PI για πολλές ερευνητικές επιχορηγήσεις, όπως το Ίδρυμα Kellogg, το Ίδρυμα Lilly, το NSF (ΗΠΑ) και το NSFC (Κίνα). Η τρέχουσα έρευνα επικεντρώνεται στη μοντελοποίηση και ανάλυση της πράσινης παραγωγής και των πράσινων συστημάτων εφοδιαστικής / εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο καθηγητής Li Li

Ο καθηγητής Li Li είναι πρώην συγγενής κοσμήτορας του Κολλεγίου Διοίκησης, τώρα υπηρετεί ως γραμματέας κομματικού κόμματος. Είναι επίσης βασικός επιστημονικός ηγέτης στον τομέα της Διοίκησης Επιστήμης και Τεχνολογίας. Είναι μέλος της Εταιρείας Έρευνας Επιχειρήσεων της Κίνας, μέλος του Συλλόγου Μηχανικών Συστημάτων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, ο αντιπρόεδρος της Shenzhen Electronic Commerce Association, Shenzhen ειδικοί επιστήμονες. Επί του παρόντος, είναι ο σύμβουλος ή διευθυντής της εποπτικής επιτροπής πολλών εταιρειών στο Shenzhen, όπως το Kingdee, Ufida, Shenzhen Display, Τέχνες και Επιπλοκές, κτλ. Τα τελευταία χρόνια έχει δεσμευτεί στον τομέα της επιστημονικής έρευνας που σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων, τη διαχείριση του έργου και τη διδασκαλία και έρευνα για επιχειρηματίες και καινοτόμους. Μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί πάνω από 70 άρθρα (συμπεριλαμβανομένων των 46 εγγράφων της SCI, SSCI), με 4 βιβλία και 2 εγχειρίδια. Ταυτόχρονα, εποπτεύει 8 εθνικά έργα και πάνω από 30 οριζόντια θέματα, υπουργικά, επιχειρηματικά. Επιπλέον, η εποπτική της ομάδα επιβραβεύθηκε το πρώτο βραβείο στην Επιστήμη της Εξέλιξης για δύο φορές και έλαβε τις δεύτερης ανταμοιβές διδακτικού επιτεύγματος σε επαρχιακό επίπεδο.

Καθ. Qingyu Zhang

Ο Δρ Ο Qingyu Zhang είναι Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων / Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Επιχειρηματικής Ανάλυσης και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο Πανεπιστήμιο Shenzhen. Πριν από αυτό, ήταν επί μακρόστενη διδασκαλία στην ASU στις Ηνωμένες Πολιτείες για περισσότερα από 10 χρόνια. Έλαβε το πτυχίο BE στη Μηχανολογία, πτυχιούχος Οικονομικών, ΕΜΜ από το Πανεπιστήμιο Tsinghua και Ph.D. στη Βιομηχανική Διοίκηση και Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Τολέδο. Είναι πιστοποιημένος από την APICS (CFPIM) και MCSD MCSE, MCSE και MCDBA. Έχει δημοσιεύσει στο EJOR, IJPR, IJPE, Εφημερίδα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Έρευνα Πληροφορικής και Επιχειρήσεων, IEEE Συναλλαγές στην Κυβερνητική, Εφαρμοσμένη Μαλακή Υπολογιστική. Έλαβε το 2016 Journal of Operations Management Jack Meredith Best Paper Award για το άρθρο του με τις υψηλότερες αναφορές στο περιοδικό για τα τελευταία πέντε χρόνια της περιόδου 2011-2015 από το Google Scholar και το Web of Science. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την ευελιξία, τη βιωσιμότητα, την εξόρυξη δεδομένων και τη συλλογή πληροφοριών. Χρησιμεύει σε έξι συντακτικά συμβούλια, όπως το Journal of Operations Management και Transportation Research Part E.

Ο καθηγητής Zhimin Zhou

Ο Zhimin Zhou είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ και Αναπληρωτής Κοσμήτορας του Κολλεγίου Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Shenzhen. Έλαβε το πτυχίο του στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Οικονομικών του Jiangxi της Κίνας και Ph.D. στο μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Sun Yat-sen, Κίνα. Η έρευνά του επικεντρώνεται στις σχέσεις μάρκας, στην κοινότητα μάρκας και στην ευημερία της μάρκας. Έχει φιλοξενήσει δύο ερευνητικά έργα χρηματοδοτούμενα από το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 κομμάτια χαρτιού στην Εφημερίδα της Επικοινωνίας με Υπολογιστές (SSCI), στην Εφημερίδα της Επιχειρηματικής Έρευνας (SSCI), στην Κυβερνο-Ψυχολογία, στη Συμπεριφορά και στην Κοινωνική Δικτύωση (SSCI), καθώς και σε ορισμένα κορυφαία κινεζικά περιοδικά.

Ο καθηγητής Xudong Lin

Ο Xudong Lin είναι καθηγητής συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικού εμπορίου στη Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Shenzhen. Έλαβε BS στη μηχανική, MS στη μηχανική και Ph.D. στη διαχείριση της επιστήμης και της μηχανικής από το Central South University, Κίνα. Η σημερινή του έρευνα επικεντρώνεται στη διαχείριση υπηρεσιών, τη διαχείριση του ψηφιακού δικαιώματος, την τιμολόγηση των αγαθών πληροφόρησης και τις πτυχές μάρκετινγκ των ηλεκτρονικών αγορών και της ψηφιακής οικονομίας. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακοποίηση του προϊόντος μέσω του Διαδικτύου μετατρέπει τη συμπεριφορά των καταναλωτών στην αγορά και τη σταθερή στρατηγική στις ηλεκτρονικές αγορές. Το έργο του έχει παρουσιαστεί ή είναι προσβάσιμο σε ακαδημαϊκά περιοδικά, όπως το περιοδικό Journal of Industrial Commerce Research (SCI / SSCI), Journal of Systems Management ), Κίνα Βιομηχανική Οικονομία (Κινέζικα), Εφημερίδα της Νοημοσύνης.

Καθηγητής Ben Niu

Ο Ben Niu είναι καθηγητής της υποτροφίας Zhujiang και επικεφαλής του τμήματος Επιστήμης της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Shenzhen της Κίνας. Σήμερα είναι επίσης ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, Tempe, ΗΠΑ. Ο Δρ Νιου είχε εμπειρία από την επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Βικτόρια της Βικτώριας ως φιλοξενούμενος μελετητής το 2013 και στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ ως βοηθός έρευνας το 2011. Κατά τη διάρκεια του 2013 έως το 2016 εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ. Στα τελευταία 5 χρόνια, του απονεμήθηκαν πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων «Μελετητής του Χονγκ Κονγκ», «Μελετητής Zhujiang της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ», «Χιλιάδες εκατοντάδες ταλέντα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ», κορυφαίο νεανικό ταλέντο της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, Προσωπικό του Shenzhen 'και' Επαγγελματία υψηλού επιπέδου στο Shenzhen '. Ως αρχικός ερευνητής, παρακολούθησε 5 έργα από το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών της Κίνας, 2 έργα από το Κινεζικό Μεταδιδακτορικό Ίδρυμα Επιστημών. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 150 άρθρα σε διεθνή περιοδικά και διεθνή συνέδρια, μεταξύ των οποίων 40 είναι σε διεθνές περιοδικό, όπως IEEE / ACM Transactions, AMC, COR, NC, et al. Τα κύρια πεδία έρευνας του είναι η Intelligent Optimization, η Έρευνα Επιχειρήσεων και οι εφαρμογές τους σε Χρηματοοικονομική Μηχανική, Επιχειρησιακή Ευφυΐα, Βελτιστοποίηση Αλυσίδας Εφοδιασμού και Βελτιστοποίηση Πόρων.

3. Τρόπος Εφαρμογής

Τύπος και διάρκεια του προγράμματος

 1. Είδος του προγράμματος: πλήρους απασχόλησης
 2. Διάρκεια του προγράμματος: Τρία έτη (κατ 'ανώτατο όριο πέντε έτη με έγκριση από το συμβουλευτικό σώμα). Οι διεθνείς φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα και να διεξάγουν έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Shenzhen τουλάχιστον ενάμισι χρόνο.

Γενικές απαιτήσεις εισαγωγής

 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολίτες με έγκυρο ξένο διαβατήριο (των οποίων οι εθνικότητες δεν είναι Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας). Θα πρέπει να βρίσκεται σε καλές συνθήκες υγείας και καλής συμπεριφοράς. Πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με τους κινεζικούς νόμους, τους κανονισμούς και τους κανόνες του πανεπιστημίου.
 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου και συνήθως να έχουν ηλικία κάτω των 40 ετών.
 3. Είναι απαραίτητο για τους υποψήφιους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις εισδοχής των εφαρμοσμένων περιοχών όσον αφορά τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, την ερευνητική ικανότητα και τη γλωσσική επάρκεια. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι καταρτισμένοι στα κινέζικα ή τα αγγλικά και είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από αυτές για να επικοινωνούν, να λαμβάνουν μαθήματα, να κάνουν έρευνα και να γράφουν διατριβές.

Περίοδος εφαρμογής

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Κολλεγίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Shenzhen.

Δικαιολογητικά

 1. Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Η φόρμα παρέχεται στο τέλος αυτού του αρχείου. Παρακαλώ συμπληρώστε το και κολλήστε μια φωτογραφία ταυτότητας σε αυτό.
 2. Μεταγραφές για μεταπτυχιακό δίπλωμα, πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών
 • Για τα πιστοποιητικά που δεν είναι ούτε στα κινέζικα ούτε στα αγγλικά, οι υποψήφιοι πρέπει να παρέχουν επίσημα μεταφρασμένα αντίγραφα στα κινεζικά ή τα αγγλικά.
 • Οι πτυχιούχοι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό αναμενόμενης ημερομηνίας βαθμολόγησης ή πιστοποιητικού σπουδών. Οι μεταγραφές για μεταπτυχιακό δίπλωμα, πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου πρέπει να υποβληθούν μετά την εγγραφή για να λάβουν ειδοποίηση εισαγωγής.

3. Μεταγραφές ή μετάφραση για το φύλλο βαθμολογίας όλων των μαθημάτων που έχουν ληφθεί για μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να παράσχουν επίσημα μεταφρασμένο φύλλο βαθμολογίας εάν δεν είναι ούτε στα κινέζικα ούτε στα αγγλικά.

4. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές ή αναπληρωτές καθηγητές (ή από άτομα ισοδύναμων θέσεων). Οι συστατικές επιστολές πρέπει να είναι γραμμένες στα κινέζικα ή στα αγγλικά.

5. Αντίγραφο διαβατηρίου. Το διαβατήριο πρέπει να είναι ένα έγκυρο συνηθισμένο διαβατήριο για ιδιωτικές υποθέσεις

6. Προσωπική δήλωση στα κινέζικα ή τα αγγλικά με περίπου 1.500 λέξεις, συμπεριλαμβανομένου του τομέα μελέτης και του στοχοθετημένου επιβλέποντος, της μελέτης ή της εργασιακής εμπειρίας και της ακαδημαϊκής έρευνας, κλπ.

7. Μια φωτογραφία ταυτότητας, η ίδια με τη φωτογραφία διαβατηρίου.

 • Εφαρμογές η έλλειψη των παραπάνω υλικών θα αποκλειστεί. Τα έγγραφα αίτησης δεν θα επιστραφούν, ανεξαρτήτως αιτούντων που γίνονται δεκτά ή όχι.

4. Φροντιστήρια, υποτροφίες και επιχορηγήσεις

δίδακτρα

34.000 RMB ανά άτομο ανά έτος.

Υποτροφίες και επιχορηγήσεις

Οι διεθνείς φοιτητές για διδακτορικά προγράμματα απολαμβάνουν παρόμοιες υποτροφίες με άλλους υποψήφιους διδακτορικούς, μεταξύ των οποίων:

 1. Υποτροφίες. Το ίδιο ποσό για την κάλυψη των διδάκτρων. Οι φοιτητές πρέπει να παραδίδουν έντυπα υποψηφιότητας και να απονέμονται υποτροφίες μετά την αξιολόγηση του επιβλέποντος.
 2. Κυβερνητικές υποτροφίες και πανεπιστημιακές υποτροφίες. Το Πανεπιστήμιο του Shenzhen βοηθά τους διεθνείς υποψήφιους διδάκτορες να υποβάλλουν υποψηφιότητες για υποτροφίες από εθνικές και τοπικές κυβερνήσεις. Οι φοιτητές θα πρέπει πρώτα να παραδώσουν τις αιτήσεις τους αν είναι κατάλληλοι για τις υποτροφίες. Όσοι δεν λαμβάνουν κυβερνητικές υποτροφίες ή με κυβερνητικές υποτροφίες κάτω των 10.000 RMB ετησίως, απονέμονται σε πανεπιστημιακές επιχορηγήσεις ύψους 40.000 RMB ετησίως. Οι φοιτητές με κυβερνητικές υποτροφίες μεταξύ 10.000 και 50.000 RMB ετησίως απονέμονται σε πανεπιστημιακές επιχορηγήσεις, οι οποίες, επιπλέον των κυβερνητικών υποτροφιών, δεν είναι μικρότερες από 50.000 RMB ετησίως.
 3. Επιδόματα έρευνας από εποπτικούς φορείς. Οι εποπτικές αρχές προσφέρουν στους σπουδαστές διεθνών σπουδών τους για ερευνητικά προγράμματα διδακτορικών προγραμμάτων τουλάχιστον 12.000 RMB ετησίως, για ερευνητικές και ακαδημαϊκές ανταλλαγές.
 4. Άλλες υποτροφίες. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άλλες υποτροφίες του πανεπιστημίου, όπως: ακαδημαϊκές υποτροφίες, υποτροφίες για ερευνητική καινοτομία και υποτροφίες, κλπ.
  • Ένας φοιτητής μπορεί να πάρει περισσότερο από μια υποτροφία και υποτροφία εάν είναι ειδική.
  • Οι φοιτητές μπορούν να έχουν προτιμησιακή μεταχείριση, όπως υποτροφίες, επιχορηγήσεις και χαμηλά τέλη διαμονής για το πρώτο παρατεταμένο έτος σπουδών. Αυτή η προτιμησιακή μεταχείριση δεν είναι διαθέσιμη από το δεύτερο παρατεταμένο έτος σπουδών.

Διαμονή και ιατρική ασφάλιση

Οι διεθνείς φοιτητές διδακτορικών προγραμμάτων προσφέρουν την ίδια στέγη και ιατρική ασφάλιση με τους άλλους υποψήφιους διδακτορικούς. Το κατάλυμα διοργανώνεται από το πανεπιστήμιο (ένα μονό δωμάτιο για έναν φοιτητή). Το κόστος διαμονής είναι 1.500 RMB ετησίως, όπως και οι υπόλοιποι διδάκτορες. Η ιατρική ασφάλιση καλύπτεται από το College of International Exchange.

Σημείωση: Οι πολιτικές διδασκαλίας, υποτροφιών, επιχορηγήσεων, διαμονής και ιατρικής ασφάλισης μπορεί να αλλάζουν κάθε χρόνο. Ελέγξτε την τελευταία έκδοση των πολιτικών.

5. Η Διαδικασία Εφαρμογής

Γενικά, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορεί να διαρκέσει έως 4 μήνες ή περισσότερο, ανάλογα με την πληρότητα της αίτησης, την εξέταση, την αξιολόγηση και την έγκριση από τα αντίστοιχα σχολεία / συμβούλιο μεταπτυχιακών σπουδών.

Η επιλογή των διεθνών φοιτητών για διδακτορικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο του Shenzhen ακολουθεί ένα σύστημα επαλήθευσης των αιτήσεων.

Οι συγκεκριμένες διαδικασίες έχουν ως εξής:

 1. Επαλήθευση των προσόντων. College of International Exchange, το Πανεπιστήμιο του Shenzhen είναι υπεύθυνο για την επαλήθευση των προσόντων των υποψηφίων. Οι κατάλληλες αιτήσεις διαβιβάζονται στη συνέχεια στα σχολεία των εφαρμοσμένων διδακτορικών προγραμμάτων.
 2. Αξιολόγηση από επιβλέποντες. Τα σχετικά σχολεία ζητούν από τους επιβλέποντες να αξιολογήσουν τις εφαρμογές. Σχόλια σχετικά με την αξιολόγηση και τις προκαταρκτικές εισαγωγές δίνονται από τους επόπτες.
 3. Αξιολόγηση των υποβαλλόμενων υλικών. Τα σχολεία αξιολογούν τα υλικά αίτησης των υποψηφίων για εισαγωγές, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, των πανεπιστημίων τους, της ερευνητικής ικανότητας, της ηθικής και του ερευνητικού δυναμικού τους στις εφαρμοσμένες περιοχές. Οι υποψήφιοι επιλέγονται έπειτα για να συμμετάσχουν στην επανεξέταση.
 4. Νέα εξέταση. Τα σχολεία των διδακτορικών προγραμμάτων εξετάζουν την ικανότητα των υποψηφίων για ερευνητική ικανότητα και γλωσσική επάρκεια (προσωπική συνέντευξη ή απομακρυσμένη αξιολόγηση), συμπεριλαμβανομένης δήλωσης σχετικά με την ακαδημαϊκή ερευνητική πείρα και επιτεύγματα, τις απόψεις σχετικά με τους εφαρμοσμένους τομείς σπουδών, τα σχέδια μελέτης και έρευνας. Οι λίστες ονομάτων για την εισαγωγή γίνονται σύμφωνα με τις βαθμολογίες επανεξέτασης και υποβάλλονται στο Graduate School.
 5. Επίσημη αποδοχή. Μετά την επαλήθευση, το Graduate School υποβάλλει τους καταλόγους ονομάτων για εισαγωγή στην πανεπιστημιακή αρχή. Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα που ενέκρινε το πανεπιστήμιο, το γραφείο εισδοχής του College of International Exchange στέλνει στους υποψηφίους στα τέλη Ιουνίου έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων αποδοχής και των αιτήσεων θεώρησης.
 6. Εγγραφή. Οι διεθνείς φοιτητές για διδακτορικά προγράμματα εγγράφονται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι ημερομηνίες εγγραφής είναι τυπωμένες στην ειδοποίηση εισαγωγής. Οι σπουδαστές πρέπει να εγγραφούν εγκαίρως στο College of International Exchange, Πανεπιστήμιο του Shenzhen. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το γραφείο αποδοχής του College of International Exchange για περισσότερες πληροφορίες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 2, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,000 CNY
34.000 RMB ανά άτομο ανά έτος.
Locations
Κίνα - Shenzhen, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Shenzhen, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών