PhD - Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στη Διοίκηση

Γενικά

9 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επιτύχετε το προσωπικό σας δυναμικό με το διδακτορικό μας πρόγραμμα

Ευέλικτα Προγράμματα Μελέτης

Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στο αμερικανικό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , επιτρέποντας στους μαθητές να επιλέξουν τα μαθήματά τους με βάση τις απαιτήσεις των μαθημάτων, προηγούμενες μελέτες, τρέχοντα ενδιαφέροντα και μελλοντικές φιλοδοξίες .

United International Business Schools ( UIBS )

Αφιερωμένο από το 2002 σε διαπολιτισμική εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική, τα United International Business Schools ( UIBS ) είναι ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη και την Ασία. UIBS προσφέρει ευέλικτες σπουδές επιχειρήσεων και διοίκησης στο επίπεδο των προπτυχιακών (Bachelor / BBA) και μεταπτυχιακών σπουδών ( Master / MBA και Doctor / DBA ) που οδηγούν σε ιδιωτικά (πιστοποιημένα με πτυχές) πτυχία και σε αμερικανικά πιστοποιημένα και ευρωπαϊκά κρατικά- αναγνωρισμένους βαθμούς σε συνεργασία με τους ακαδημαϊκούς εταίρους μας.

Επαγγελματίες έμπειρους καθηγητές

Οι ακαδημαϊκά καταρτισμένοι και επαγγελματικά έμπειροι καθηγητές συνδέουν τη θεωρία και την πρακτική, φέρνοντας σύγχρονες περιπτωσιολογικές μελέτες στην τάξη, προετοιμάζοντας τους μαθητές να γίνουν οι παγκόσμιοι ηγέτες του μέλλοντος.

Διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας

Τα μικρά μεγέθη τάξεων με έως 30 φοιτητές επιτρέπουν στους καθηγητές να χρησιμοποιούν διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας, αυξάνοντας έτσι την ομαδική αλληλεπίδραση, βελτιώνοντας τη δυναμική των ομάδων και δημιουργώντας μακροχρόνιες συνδέσεις μεταξύ των μαθητών.

Πραγματικά Παγκόσμια Κοινότητα

Η αληθινά παγκόσμια κοινότητα των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού μας, αποτελείται από πάνω από 85 διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, με τους φοιτητές να δείχνουν μεγάλη εκτίμηση για την πολιτισμική ποικιλομορφία και την επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Μεταφορά μεταξύ πανεπιστημιουπόλεις

Οι φοιτητές μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ πανεπιστημιουπόλεων σε τριμηνιαία βάση με εγγυημένη συμβατότητα προγραμμάτων . Το τετραμελές ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο επιτρέπει μια συνεχή μελέτη στο εξωτερικό σε όλη την Ευρώπη και την Ασία .

Πολλές ημερομηνίες έναρξης

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών ημερομηνιών έναρξης το φθινόπωρο , το χειμώνα , την άνοιξη και το καλοκαίρι κάθε ακαδημαϊκού έτους. Ο αρθρωτός σχεδιασμός μαθημάτων και η δομή του προγράμματος μας επιτρέπουν τον βέλτιστο προγραμματισμό της περαιτέρω εκπαίδευσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να υποβάλετε αίτηση, οι μαθητές μπορούν να συμπληρώσουν την online φόρμα αίτησης @ apply.crossculturaleducation.org.

Για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας, υποβάλετε τα ακόλουθα έγγραφα:

Αίτηση
Τέλος αίτησης
Βιογραφικό σημείωμα
Αντίγραφο του έγκυρου διαβατηρίου ή της ταυτότητάς σας
Αντίγραφα όλων των σχετικών πτυχίων, διπλωμάτων, πιστοποιητικών και μεταγραφών
Επιστολή αιτιολόγησης που δηλώνει τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και τις προσδοκίες του προγράμματος
Φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asi ... περαιτέρω

Dedicated since 2002 to cross-cultural education with a global perspective, United International Business Schools (UIBS) is an independent private education institution with campuses in Europe and Asia. UIBS offers flexible business and management studies at the Undergraduate (Bachelor/BBA) and (Post)Graduate (Master/MBA and Doctor/DBA) level leading to private (programmatically-accredited) degrees, and to American regionally-accredited and European state-recognized degrees in cooperation with our academic partners. "the inspiring excellence of a private college, the stimulating advantage of a small-scale environment" Διαβάστε Λιγότερα
Ζυρίχη , Αμβέρσα , Βαρκελώνη , Βρυξέλλες , Μαδρίτη , Τόκιο , Amsterdam , Μιλάνο , Γενεύη + 8 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη