Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στον τομέα των Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών έχει καθιερωθεί με ένα όραμα ότι η εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων μπορεί να επιτευχθεί μόνο με εξειδίκευση και συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την εμπειρία της μηχανικής. Το πρόγραμμα αυτό είναι οργανωμένο για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται στην επεξεργασία σήματος, ενεργειακά συστήματα, εφαρμοσμένες ηλεκτρομαγνητικές συσκευές, ηλεκτρονικά ισχύος και συστήματα ελέγχου.

Το πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες για την εφαρμογή των προηγμένων γνώσεων των μαθηματικών, των επιστημών και της μηχανικής ειδικά για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων στην περιοχή εξειδίκευσής τους, για τη διεξαγωγή και διεξαγωγή διεπιστημονικών σπουδών και για συνεργασία με άλλους σε επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον και να οργανώσουν και να συμμετάσχουν αποτελεσματικά στις δημιουργικές και ενοποιητικές δραστηριότητες σχεδιασμού.


Δομή του προγράμματος/>


Το πρώτο έτος του Ph.D. Το πρόγραμμα αποτελείται από μαθήματα μαθημάτων, που ακολουθείται από ένα έτος προετοιμασίας για την εξέταση των εξετάσεων διδακτορικών σπουδών. Αφού περάσουν επιτυχώς την εξέταση, οι μαθητές θα αρχίσουν να γράφουν τις διατριβές τους, για μια συνολική ερευνητική περίοδο δύο ετών./>


Προσόντα εισόδου/>


Μεταπτυχιακό δίπλωμα (ή υψηλότερο) πτυχίο BSc και MSc (με διατριβή) θα πρέπει να αποκτηθεί ένα από τα παρακάτω προγράμματα:/>

Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Ηλεκτρονικής και Επικοινωνίας, Επικοινωνίας και Ελέγχου), Βιοϊατρικής, Βιομηχανικής, Βιομηχανικής, Μηχανικής, Μηχανικών και άλλων εφαρμογών μηχανικής και φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Βιοχημείας, Μοριακής Βιολογίας, Γενετικής , Στατιστικών, μαθηματικών, επιστημών υπολογιστών ή παρόμοιων υπηρεσιών.

Ελάχιστο. Το πτυχίο πρέπει να είναι: 3.00 / 4.00 GRE (Νέο): Ελάχιστο. 153, GRE (Παλαιό): Ελάχ. 680 ή GMAT: Ελάχ. 500

Τα έγγραφα προσόντων συμμετοχής γίνονται δεκτά στις εξής γλώσσες: Αγγλικά / Τουρκικά.

Συχνά μπορείτε να πάρετε μια κατάλληλη μεταγραφή από το σχολείο σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστείτε επίσημες μεταφράσεις μαζί με επαληθευμένα αντίγραφα του πρωτοτύπου.


Απαιτήσεις γλώσσας/>


Αγγλικά/>

  • TOEFL IBT: Ελάχ. 72
  • CAE, CPE: Ελάχ. ντο
  • PTE: Ελάχ. 55


Λοιπές απαιτήσεις/>

  • Πρέπει να παρέχονται τουλάχιστον 1 αναφορά (ες).
  • Πρέπει να προστεθεί μια επιστολή κινήτρων στην αίτησή σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,000 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη