Επισκόπηση έρευνας

Η Σχολή Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής είναι ένα δυναμικό κέντρο συνεργασίας και διεπιστημονικής διδακτορικής διατριβής που δεσμεύεται για την αριστεία της διδασκαλίας και της έρευνας.

Το διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται για την επιτυχή ολοκλήρωση της ελεγχόμενης έρευνας, της προφορικής εξέτασης και της τελικής διατριβής.

Προσφέρουμε διδακτορικά στο:

  • εγκληματολογία
  • δημόσια πολιτική
  • δημόσια διοίκηση
  • κοινωνιολογία
  • κοινωνική πολιτική
  • κοινωνική εργασία
  • της επιστήμης, της τεχνολογίας και της κοινωνίας

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει προηγμένη κατάρτιση στον τομέα της έρευνας με ποιοτική εποπτεία και ανατροφοδότηση. Θα μελετήσετε μέσα σε μια ζωντανή και ενεργό ερευνητική κοινότητα και θα υποστηριχθούν από δύο ακαδημαϊκούς επόπτες .

Βρες περισσότερα.

Βρείτε έναν επόπτη

Θα σας δοθούν δύο προϊστάμενοι κατάλληλοι για το πεδίο σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουμε έναν επόπτη ο οποίος μοιράζεται ένα ενδιαφέρον για την προτεινόμενη περιοχή σας πριν κάνετε την υποβολή αίτησης, αν και δεν χρειάζεται να τα προσεγγίσετε προσωπικά. Λεπτομέρειες για τους επιβλέποντες της έρευνας στο Πανεπιστήμιο μπορούν επίσης να βρεθούν στην έρευνά μας Α έως Ζ .

Το σχολείο προσφέρει εποπτεία σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων, εντός και εκτός των κλάδων της εγκληματολογίας, της δημόσιας πολιτικής, της κοινωνιολογίας, της κοινωνικής πολιτικής και της διοίκησης, της κοινωνικής εργασίας, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της κοινωνίας.

Προυποθέσεις εισόδου

Μεταπτυχιακοί τίτλοι με μέσο όρο 60% ή μεγαλύτερο, συν 2: 1 (ή διεθνές ισοδύναμο) σε οποιοδήποτε επιστημονικό κλάδο

IELTS: 7.0 (όχι λιγότερο από 6.0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Καριέρα

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν ασκήσει μια σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης, της έρευνας, του μάρκετινγκ, της υποστήριξης, των ανθρώπινων πόρων και της δημοσιογραφίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη