ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με την επίβλεψη εμπειρογνωμόνων και την πρόσθετη κατάρτιση στην έρευνα, η Σχολή Οικονομικών Επιστημών προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου.

Το διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται για την επιτυχή ολοκλήρωση της ελεγχόμενης έρευνας, της προφορικής εξέτασης και της τελικής διατριβής.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας διεξάγει διεξαγωγή διεθνούς έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένη εποπτεία στους περισσότερους τομείς του κλάδου. Θα σας ανατεθούν δύο επόπτες που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε την ομαλή εξέλιξη της ερευνητικής εργασίας σας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα ολοκληρώσετε μαθήματα για να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και τις βασικές γνώσεις για την έρευνά σας. Ορισμένα είναι υποχρεωτικά και κάποια θα σας συστήσουν οι επόπτες σας. Θα πραγματοποιήσετε επίσης έρευνα και γενικές δεξιότητες κατάρτισης, που παρέχονται από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και το Μεταπτυχιακό Σχολείο, και να ξεκινήσετε τις εργασίες για την έρευνά σας.

Από το δεύτερο έτος, θα εστιάσετε σε περισσότερες λεπτομέρειες στην έρευνά σας. Εκπαίδευση παρέχεται για την προετοιμασία άρθρων για υποβολή σε ακαδημαϊκά περιοδικά και για υποψηφιότητα για ακαδημαϊκή εργασία.

Οι τομείς της οικονομικής έρευνας περιλαμβάνουν:

 • Οικονομικά συμπεριφοράς
 • Αναπτυξιακή οικονομία
 • Οικονομική πολιτική
 • Οικονομετρία
 • Οικονομία περιβάλλοντος / πόρων
 • Πειραματικά οικονομικά
 • Οικονομικά οικονομικά
 • Διεθνές οικονομικό / οικονομικό / εμπορικό
 • Μακροοικονομική / μικροοικονομία
 • Πολιτική οικονομία
 • Δημόσια οικονομία

Βρες περισσότερα.

Βρείτε έναν επόπτη

Θα σας δοθούν δύο προϊστάμενοι κατάλληλοι για το πεδίο σας. Βεβαιωθείτε ότι έχουμε έναν επόπτη ο οποίος μοιράζεται ένα ενδιαφέρον για την προτεινόμενη περιοχή σας πριν κάνετε την υποβολή αίτησης. Λεπτομέρειες για τους επιβλέποντες της έρευνας στο Πανεπιστήμιο μπορούν επίσης να βρεθούν στην έρευνά μας Α έως Ζ .

Προυποθέσεις εισόδου

Αναγνωρισμένοι κύριοι (ή διεθνείς ισοδύναμοι) από την ESRC στα οικονομικά, με μέσο όρο 63% ή μεγαλύτερο

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 7.0 (όχι λιγότερο από 6.0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Καριέρα

Οι μεταπτυχιακοί μας ερευνητές προχωρούν σε επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Πολλοί έχουν αποκτήσει ακαδημαϊκές θέσεις σε πανεπιστήμια όπως το Yale, η Oxford, το Nottingham, το LSE, το Warwick, το Μάντσεστερ, το Durham, το Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το East Anglia, το Surrey, τη Βόννη, το Innsbruck, το École Polytechnique, το Σάο Πάολο και το Xiamen.

Άλλοι έχουν εξασφαλίσει ρόλους σε οργανισμούς πολιτικής όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς και διάφορα κυβερνητικά τμήματα και ινστιτούτα πολιτικής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη