PhD Οικονομικών

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

PhD Οικονομικών

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

PhD Οικονομικών

Ένα διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται από την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος της εποπτευόμενης έρευνας και αξιολογείται από μια λεκτική εξέταση και τελική διατριβή.

Τα Οικονομικά PhD προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσει την οικονομία σε διδακτορικό επίπεδο, με την εποπτεία των εμπειρογνωμόνων και πρόσθετη εκπαίδευση έρευνα. Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα συνδυασμό των θεωρητικών μαθημάτων και των εποπτευομένων ανεξάρτητη έρευνα, που οδηγούν στην ολοκλήρωση της διδακτορικής διατριβής.

Επειδή η συμπεριφορά του ακαδημαϊκού προσωπικού κόσμο με ηγετική θέση στην έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, το σχολείο μπορεί να προσφέρει την εποπτεία των εμπειρογνωμόνων στις περισσότερες περιοχές της πειθαρχίας.

Οι μαθητές κατανέμονται δύο επόπτες και, ενώ εμείς κάνουμε κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με τους αιτούντες στο προσωπικό βάσει του ερευνητικού τους έργου, δεν είναι πάντα δυνατό, λόγω περιορισμένης χωρητικότητας του προσωπικού. Οι τακτικές ετήσιες και τριμηνιαίες αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκε για να εξασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη της ερευνητικής εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, οι φοιτητές ολοκληρώσουν διδάσκονται μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την έρευνά τους. Μερικά είναι υποχρεωτική και μερικά συνιστώνται από τους προϊσταμένους τους. Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν την ενότητα PhD Οικονομικών Μέθοδοι Έρευνας και τουλάχιστον μία άλλη μονάδα. Επίσης αναλαμβάνουν την έρευνα και γενικές δεξιότητες κατάρτισης, που παρέχεται από το School of Economics και το Graduate School, και να αρχίσει τις εργασίες για την έρευνά τους.

Από το δεύτερο έτος, οι μαθητές επικεντρώνονται σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνά τους. Εκπαίδευση παρέχεται επίσης για την προετοιμασία των άρθρων για την υποβολή σε επιστημονικά περιοδικά καθώς και για την υποβολή αίτησης για θέσεις εργασίας στον ακαδημαϊκό χώρο.

Οι απόφοιτοι από το πρόγραμμα PhD μας βοήθησαν στην προώθηση της σύνορα της οικονομικής γνώσης σε ένα ευρύ φάσμα της οικονομίας υπο-τομείς, όπως αποδεικνύεται από την προσφορά τους θέσεις στα καλύτερα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο μετά την αποφοίτησή του, καθώς και σε φορείς της πολιτικής (Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ , ΟΟΣΑ κλπ) και τη δημοσίευση της έρευνάς τους σε κορυφαία περιοδικά οικονομικά. Κατά συνέπεια, Nottingham έχει από καιρό θεωρηθεί ως ένα κορυφαίο πρόγραμμα PhD στο Ηνωμένο Βασίλειο και ευρύτερα.

Βασικά στοιχεία

 • Nottingham απονεμήθηκε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στην τελευταία διδασκαλία επανεξέταση Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας
 • Η τελευταία Tilburg κατάταξη των τμημάτων οικονομικών βάζει το σχολείο 6η στο Ηνωμένο Βασίλειο, 13 στην Ευρώπη και 36η στον κόσμο
 • Είμαστε καταλαμβάνει την 6η θέση μεταξύ των υπηρεσιών της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα εξουσία στην τελευταία Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας

Εγκαταστάσεις

σχολικές εγκαταστάσεις

Το σχολείο παρέχει μια σειρά από πόρους για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της έρευνας, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, λογισμικού και του εξοπλισμού μελέτης. Υπολογιστές υποστηρίζει τυποποιημένα πακέτα, καθώς και ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων στατιστικών, μαθηματικών και προγραμματισμού εφαρμογών.

εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης

Τα αποθέματα Hallward Βιβλιοθήκη όλες τις σημαντικές εκδόσεις οικονομικά και επιστημονικά περιοδικά. εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης μας ανοιχτά πολλές ώρες και περιλαμβάνουν χώρους για ομαδική εργασία, ατομική και αθόρυβη μελέτη.

Το Graduate School

Το Graduate School είναι μια μοναδική εγκατάσταση που εστιάζει στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση και αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες των μεταπτυχιακών φοιτητών μέσα στο πανεπιστήμιο. Παρέχει μια ερευνητική κατάρτιση παγκόσμιας κλάσης και το περιβάλλον ανάπτυξης για μεταπτυχιακούς φοιτητές και στις αρχές ερευνητές σταδιοδρομίας.

Η Επιστημών και Τεχνών Μεταπτυχιακό Κέντρο Κοινωνικής είναι ένας χώρος αποκλειστικά για μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό στις σχολές των Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών. Προσφέρει δικτυωμένη σταθμούς υπολογιστή και πρόσβαση Wi-Fi για φορητούς υπολογιστές, χώρο μελέτης, έναν κοινωνικό χώρο με άνετο καθιστικό, μια ήσυχη περιοχή μελέτης, και κουζίνα.

Midlands Graduate School

Nottingham είναι μέρος του ΕΣΣΚ διδακτορικές σπουδές εταιρικής σχέσης Midlands Graduate School, το οποίο προσφέρει κάθε χρόνο τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Midlands Graduate School.

έρευνα Υποστήριξη

Σεμινάρια

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε μια πολυσύχναστη προγράμματα σεμινάριο και εργαστήριο του σχολείου, επιτρέποντάς τους να συνεργαστούν με κορυφαίους διεθνείς ακαδημαϊκούς στον τομέα. Κάθε χρόνο, τα masterclasses σε συγκεκριμένα θέματα που κατέχονται από τους κορυφαίους ερευνητές που επισκέπτονται το σχολείο.

συνέδρια

Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να παρουσιάσουν τις εργασίες σε εξωτερικούς συνέδρια, καθώς και τη συμμετοχή τους υποστηρίζεται οικονομικά από το σχολείο. Υπάρχει επίσης μια ετήσια διάσκεψη, όπου οι μαθητές παρουσιάζουν την εργασία τους για το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους συμφοιτητές.

ευκαιρίες διδασκαλίας

Τα δεύτερο και τρίτο έρευνας φοιτητές ενθαρρύνονται να ενεργούν ως ακαδημαϊκή καθηγητές, συνήθως στην πρώτη προπτυχιακούς φοιτητές χρόνο. Αυτό παρέχει πολύτιμες κατάρτισης για μια μελλοντική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξουν μια σειρά από παρουσίαση και οργανωτικές ικανότητες. Οι μαθητές που αναλαμβάνουν διδασκαλία λάβουν εκπαίδευση στην επικοινωνία και την καλλιέργεια δεξιοτήτων.

Φοιτητική Μέριμνα

Υπηρεσίες Φοιτητική παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης, υπηρεσίες πληροφοριών και ειδικό για να ενισχύσει την εμπειρία των φοιτητών σας και αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου δικτύου υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο σχεδιαστεί για να σας στηρίξει τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών και αναπηρίας υποστήριξη, συμβουλευτική, οικονομική στήριξη και φροντίδα των παιδιών υπηρεσιών.

Διεθνούς Γραφείου

Διεθνές Γραφείο μας είναι αφιερωμένη στις ανάγκες της διεθνούς και της ΕΕ τους μαθητές μας. Το Διεθνές Γραφείο θα βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ζήσουν και να σπουδάσουν στο Nottingham και προσφέρει Καλώς προγράμματος λίγο πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Εκπαίδευση

Κέντρο του Πανεπιστημίου για την Αγγλική Γλώσσα Εκπαίδευση (CELE) παρέχει την προετοιμασία υψηλής ποιότητας και αγγλική γλώσσα υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και την παροχή ενός κοινωνικού προγράμματος για τους μαθητές του.

Ένωση Φοιτητών

Ένωση των Φοιτητών είναι μια σημαντική πηγή υποστήριξης με τη δική τους Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών.

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητής

Σε στενή συνεργασία με ακαδημαϊκά σχολεία, αφοσιωμένη ομάδα κατάρτισης του Graduate School συμβάλλουν στην σχολή συγκεκριμένες και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Μπορούν επίσης να παρέχουν βασική εκπαίδευση, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από μεγάλα ερευνητικά χρηματοδότες του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω Ερευνητής τους Αναπτυξιακό Πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι, καθώς θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας, θα έχετε τις ευκαιρίες που εκτείνονται σε δεξιότητες επικοινωνίας, τη σταδιοδρομία, τη διαχείριση του χρόνου, και την επιχειρηματικότητα - και την ευκαιρία να συναντηθούν και να εργαστούν μαζί με ερευνητές από άλλους κλάδους.

Καριέρα

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 100% των μεταπτυχιακών φοιτητών στο School of Economics που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλίσει την εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Ο μέσος μισθός εκκίνησης ήταν £ 23.322 με το υψηλότερο είναι £ 30.000. * Οι απόφοιτοι από το διδακτορικό πρόγραμμα μας πήγαινε για να έχουν επιτυχή σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Πολλοί πηγαίνουν για να τον ακαδημαϊκό κόσμο και έχουμε τοποθετηθεί με επιτυχία φοιτητές σε πανεπιστήμια συμπεριλαμβανομένου του Γέιλ, Οξφόρδη, Nottingham, LSE, Warwick, Μάντσεστερ, Durham, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, East Anglia, Surrey, Βόννη, Ίνσμπρουκ, Ecole Polytechnique, Sau Πάολο και Ξιαμέν.

Άλλοι έχουν πάει για να θέσεις στην Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς και διάφορα κυβερνητική υπηρεσία και ινστιτούτα πολιτικής.

 • Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15. Οι μισθοί υπολογίζονται με βάση εκείνα που σε πλήρη αμειβόμενη απασχόληση εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

βραβευμένο Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την καριέρα σας σε όλο το χρόνο σας στο πανεπιστήμιο και πέρα. Διαθέσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • παρουσιάσεις και drop-in συνεδρίες με τους εργοδότες
 • ένα-προς-ένα επαγγελματικού προσανατολισμού και το βιογραφικό συνεδρίες με τους συμβούλους μας
 • πάνω από 700 σταδιοδρομίας εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε ακαδημαϊκού έτους
 • σύμβουλος ειδικός σταδιοδρομία για την έρευνα μεταπτυχιακούς

Μόλις είστε φοιτητής μαζί μας, ακόμη και μετά την αποφοίτησή, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας για τη ζωή.

Ευέλικτη καταβληθεί τοποθετήσεις

Μεταπτυχιακές Τοποθετήσεις Nottingham προσφέρει ευέλικτες Αμειβόμενος Τοποθετήσεις με μια σειρά των εργοδοτών από τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις σε πολυεθνικούς οργανισμούς. Οι τοποθετήσεις αυτές είναι ανοικτές σε όλους τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σπουδές σας και να σας δώσει την ευκαιρία να μάθουν τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες, να βελτιώσει το βιογραφικό σας και να ενισχύσει τις προοπτικές απασχόλησης κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών σας.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • ΕΣΣΚ αναγνωρισμένο μάστερ (ή διεθνές ισοδύναμο) στα οικονομικά, με μέσο όρο βαθμολογίας 63% ή παραπάνω
 • IELTS: 7,0 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,300 GBP
Διεθνές τέλη: 15570 GBP (HEU τέλη: 4.183 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών