ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Προσφέροντας επίβλεψη στους περισσότερους τομείς, η Σχολή Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων είναι ένα ακμάζον και δυναμικό κέντρο για τη διδακτορική διατριβή.

Το διδακτορικό είναι η πιο προηγμένη μορφή μεταπτυχιακών σπουδών. Απονέμεται για την επιτυχή ολοκλήρωση της ελεγχόμενης έρευνας, της προφορικής εξέτασης και της τελικής διατριβής.

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στα ερευνητικά κέντρα και τα ιδρύματα του σχολείου καθώς και στις δραστηριότητες του σχολείου στο σύνολό του.

Το σχολείο διοργανώνει εβδομαδιαίο συνέδριο για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρουσιάσετε την εργασία σας μπροστά σε άλλους ερευνητές και προσωπικό με παρόμοια ερευνητικά ενδιαφέροντα.

Οι τομείς έρευνας πολιτικής και διεθνών σχέσεων περιλαμβάνουν:

  • Μελέτες Ασίας και Ειρηνικού
  • Η βρετανική πολιτική και η Brexit
  • Τη διακυβέρνηση και την πολιτική της Κίνας
  • Σύγκρουση, ασφάλεια και τρομοκρατία
  • Διεθνείς σχέσεις
  • Πολιτικές ιδεολογίες
  • Πολιτική θεωρία
  • Κοινωνική και παγκόσμια δικαιοσύνη
  • Μέθοδος έρευνας κοινωνικής επιστήμης

Βρες περισσότερα.

Βρείτε έναν επόπτη

Θα σας εκχωρηθούν δύο επόπτες Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουμε τουλάχιστον έναν επόπτη που έχει πείρα στον προτεινόμενο τομέα της έρευνας σας προτού υποβάλετε αίτηση και ονομάσετε αυτό το άτομο στην αίτησή σας. Εάν δεν το κάνετε, θα απορριφθεί η πρότασή σας. Λεπτομέρειες για τους επιβλέποντες της έρευνας στο Πανεπιστήμιο μπορούν επίσης να βρεθούν στην έρευνά μας Α έως Ζ . Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προτεινόμενο επόπτη πριν υποβάλετε αίτηση.

Το σχολείο παρέχει εποπτεία στους περισσότερους θεματικούς τομείς στις διεθνείς σχέσεις και την ασφάλεια, στη βρετανική και συγκριτική πολιτική και στην πολιτική θεωρία.

Προυποθέσεις εισόδου

Master (ή διεθνές ισοδύναμο) σε σχετική πειθαρχία, με μέσο όρο 60% ή υψηλότερο

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 7.0 (όχι λιγότερο από 6.0 σε κάθε στοιχείο)

Καριέρα

Οι προορισμοί καριέρας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν οικονομολόγους, συμβούλους διαχείρισης, ερευνητές, στατιστικούς και καθηγητές πανεπιστημίων. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί στους οποίους πήγαν να εργαστούν οι απόφοιτοι περιλαμβάνουν το Channel 4, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το GCHQ, το Reuters και την Εθνική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη